八月三日(星期日)同老公食完好好味既Cammino之後,就急急腳去食agnes b cafe既cake喇!人不多,有一半是full的!....廚櫃內的cake很精心,款式與又一城的差不多!..而且,多了其他的食物,看似很吸引,老公仔下次再去試!我們吃了一個cake,忘記了它的名字,有blueberry等的tart,外表很可愛呢!像個火焰雪山!第一啖只覺得一點甜味,吃下去越吃越好味呢!....有blueberry味道,而且tart底是脆脆的,又甜!...........喜歡吃甜的朋友,不可錯過呢!....還推介它的波蘿紅茶,新鮮的配搭!而且很多菠蘿肉呢......很鮮味!!!!thanks 老公仔~~~^^的可愛禮物仔,好想食埋佢地!
八月三日(星期日)

而且,多了其他的食物,看似很吸引,老公仔下次再去試!

像個火焰雪山!

thanks 老公仔~~~^^
的可愛禮物仔,好想食埋佢地!
$40 (宵夜)
2008-08-02 4 瀏覽
好開心 Agnes b 加入 coffee shop行列.又多一個選擇!今日試左 Frap. with espresso, coconut, banana & chocolate. 質地好"蕉",少少杰杰地. 味道都係好"蕉",咖啡味亦苦.整杯飲品不會太甜.但好像沒有coconut 味.下次會試蛋批.
下次會試蛋批.