2023-06-23
呢間野我食過好幾次,十級推薦,咁岩有朋友冇食過,所以又帶佢地去。咸牛肉waffle嘅配搭真係好少見,不過加埋個花生醬好古怪,又咸又甜,所以冇落到,就咁食個咸牛肉waffle係正常嘅野,都幾juicy。中意牛油果🥑嘅人絕對係首選,不過主要都係為左個牛窩夫,旁邊嘅沙律係用沙律醋,唔係醬,成件事即刻健康哂。每次去都必叫,外面好多時食嘅Triamisu都好難食,呢間出奇地好岩我口味,唔會死甜,個餅底唔只脆,仲有好香咖啡同酒味,冇得輸。☕️Latte Tiramisu☕️Mocha w/Homemade Chocolate Ice-Cream☕️Dirty Chocolate最有特色嘅3杯drinks都一次過試晒,滿足哂港女要打卡嘅精神,對我黎講個味道都唔錯,但如果要3選1,我會選擇Mocha with ice cream,難得咁有心自制雪糕喎。
☕️Latte Tiramisu
☕️Dirty Chocolate