2022-04-28
終於要返office啦~雖然要早起身,但都幾開心可以見到好耐無見嘅同事👭👫👜💼💻📞返office咁辛苦梗係要食好啲啦🤪 ,通常無特別諗咗要食咩,行去星街月街都唔會錯咁。。。行過APT竟然唔多人好難得就拿拿臨坐低。🌮The Toast Tailoring with 3 toppings $100(3 toppings $85 + chicken breast 另加$15)💸初初以為唔夠飽因為好似好細份,但其實食晒好㩒飽下哈哈。🍞塊包要咗Fig & Walnut,比sourdough正好多,除咗多啲咬口,仲有啲甜甜酸酸,感覺豐富好多。Toppings叫咗scrambled egg🥚,mushroom同chicken breast🐓。Chicken breast好驚喜,好嫩滑,唔鞋,好好味😋。scrambled egg 份量好多又夠滑,mushroom就普通~ Spread揀咗tomato cream cheese🍅🧀,酸酸地,配埋toppings 幾夾。見人哋啲蟹肉🦀(另加$20)煙三文魚(另加$20)好正份量又多咁,都幾想encore🎤。💡💡💡Overall幾好,因為味道唔錯,服務幾好,
行過APT竟然唔多人好難得就拿拿臨坐低。
初初以為唔夠飽因為好似好細份,但其實食晒好㩒飽下哈哈。
💡💡💡Overall幾好,因為味道唔錯,服務幾好,以人氣店嚟講更難得。女仔一定夠飽但男可能差少少 哈哈。餐廳環境都靚,比人一種chill嘅感覺,入到去都輕鬆咗。Given呢啲good points,價錢灣仔嚟講都算相宜。