2024-09-27
每次講親韓國菜🥢都一定會有朋友仔推薦依間💁🏻♀️餐廳有室內 • 室外座位,同樣都用心佈置🫶🏻特別係室外位置🤩以紅色枱櫈,貼左唔少韓星燒酒Poster,打造成韓式布帳馬車❤️🔥仲播住K-pop 🎶 真係要大家有去左✈️韓國既感覺🇰🇷~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪前菜茄子🍆 • 芽菜 • 蕃薯🍠 • 泡菜.▪醬油蟹 (連飯)蟹肉🦀勁鮮甜!醬油汁調味岩岩好,夠入味 • 唔會過鹹🤎配左個紫菜飯,舀埋D膏黎撈飯🥣,超正呀🧡▪蒜香醬油炸雞 & 香腸年糕串 ($140/半份)即炸炸雞🍗,外皮脆卜卜,雞肉嫩滑有肉汁💦仲有好多炸蒜片🧄香腸年糕串輕輕炸香左面層✨另外仲配左一個細細雜菜沙律🥗.▪Bingo特製紫菜包飯 ($80)有9件,好足料。牛肉🥩 • 黃蘿蔔 • 甘筍🥕 • 青瓜🥒 • 菜🥬 • 雞蛋🥚 • 芝士🧀…咁多唔同既配料,食落口感好豐富。而且包得夠實,唔會一夾就散🥢.▪野飲▫️Tangerine Ade ($56) 面頭個橙係真嫁,可以食埋,唔係得個殼裝飾🍊▫️Grape Ade ($68)底有好多果肉🍇.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
餐廳有室內 • 室外座位,同樣都用心佈置🫶🏻
仲播住K-pop 🎶 真係要大家有去左✈️韓國既感覺🇰🇷
▪前菜
茄子🍆 • 芽菜 • 蕃薯🍠 • 泡菜
▪醬油蟹 (連飯)
蟹肉🦀勁鮮甜!醬油汁調味岩岩好,夠入味 • 唔會過鹹🤎
配左個紫菜飯,舀埋D膏黎撈飯🥣,超正呀🧡
▪蒜香醬油炸雞 & 香腸年糕串 ($140/半份)
即炸炸雞🍗,外皮脆卜卜,雞肉嫩滑有肉汁💦仲有好多炸蒜片🧄
香腸年糕串輕輕炸香左面層✨另外仲配左一個細細雜菜沙律🥗
▪Bingo特製紫菜包飯 ($80)
▪野飲
▫️Tangerine Ade ($56)
面頭個橙係真嫁,可以食埋,唔係得個殼裝飾🍊
▫️Grape Ade ($68)
底有好多果肉🍇
🔺以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費