2001-08-29 14 瀏覽
午飯套餐:主菜魚和牛都好,雞就不夠新鮮;至於餐湯和餐飲就太稀,服務和價錢都可接受
2000-01-08 12 瀏覽
簡單講晒, 飲野就ok, 因為始終係一間吧, 所以人都幾多, 想食晚飯就要入到最入, 坐得迫少少, 仲成日俾煙攻住, 不過食物都可以接受, 因為城中唔多德國菜, 我好鍾意既波菜餅..
1999-10-26 16 瀏覽
一點鐘在中環冇訂位又唔想食飯盒?我就會提議食Bit Point 喇!Bit Point 最好食的是德國大肉腸,熱騰騰又肥大肉厚,愛吃香腸的您一定要試!但其他食品則乏善足陳了。雖然食物方面沒有多大款式,然而環境及價錢方面尚可,不算太貴,所以在冇選擇的情況下都可以考慮一下。