(非會員)
2007-04-14 127 瀏覽
可以話我對bitter sweet偏心又或者我係個煙民~所以我好鍾意上bitter sweet一黎我覺得bitter sweet 既野真係幾好食..雖然價錢真係偏貴但d野好新鮮同埋好足料芒果益力沙同薄荷檸檬沙冰最好飲""一系列既咖啡都唔錯"""講完好....我覺得唔好既係....d chair 同table 高度唔太好仲有貴左d....除此之外.....真係樣樣都幾好
可以話我對bitter sweet偏心
又或者我係個煙民~所以我好鍾意上bitter sweet
一黎我覺得bitter sweet 既野真係幾好食..
雖然價錢真係偏貴
但d野好新鮮同埋好足料
芒果益力沙同薄荷檸檬沙冰最好飲""
一系列既咖啡都唔錯"""

講完好....
仲有貴左d....除此之外.....真係樣樣都幾好
2007-02-14 47 瀏覽
叫左個燒羊架..叫之前都覺得係上樓cafe叫呢d野都冇乜好下場,但真係冇其他野想食...結果當然唔掂..好"un", 刀都切唔開..好"so"..而個價比一般上樓cafe更貴一點...唔抵.
而個價比一般上樓cafe更貴一點...唔抵.
聽講這餐廳的幾位老闆是演藝畢業生, 一向有參與業餘話劇工作的我便一個人上去8一下。價錢不算平, 和中環的CAFE有得fight,他們沒有白開水供應的。裝修很有格調, 檯椅都選比較懷舊的款式。店內亦有一些藝術演出的資料, & 新寵物雜誌"得寵"在這裡免費派發。我點了南瓜海鮮意粉做主菜; 甜品order甜酒芝士蛋糕及玫瑰花茶。個意粉味道不錯, 好香南瓜味。件芝士蛋糕比較瘦削, 是平時食開3角型size再3分2, 都要35大圓。玫瑰花茶看來是好貨色, 因為泡上5分鐘才有顏色, 相信是天然。沒酒精飲品跟主菜,會有半價優惠。無論環境﹑食物, 我一開始都非常欣賞這裡, 直至店員在清閒時在餐廳內不停抽煙, 我就想盡快離開。店員有2女一男(相信是老闆), 那2位女店員抽完一支又一支, 本人真是吃不消。如你是煙民? 不妨試下吧!!
裝修很有格調, 檯椅都選比較懷舊的款式。

個意粉味道不錯, 好香南瓜味。
沒酒精飲品跟主菜,會有半價優惠。

如你是煙民? 不妨試下吧!!
(非會員)
2005-09-05 6 瀏覽
d 野都幾貴..野食一般..個氣氛同環境都唔錯..好有home既feel..nice service..我會再去,,
d 野都幾貴..
野食一般..
個氣氛同環境都唔錯..
好有home既feel..
nice service..
我會再去,,