2024-01-26
放工同朋友睇戲,戲院側邊有呢間餐廳就入去試下,點知原來呢間啲Burger咁好味!櫃檯落完單搵位坐低,職員做好執齊個餐就會響部機可以去拎,個餐等咗10分鐘就有,啱晒趕時間睇戲嘅我哋。🔷Super Mac $112雙層芝士安格斯牛肉漢堡&酸青瓜拎上手已感覺好重手,原來入面2塊牛肉漢堡好多汁可以用Juicy來形容。我好怕牛肉漢堡入邊啲牛肉好生,有啲餐廳會整做得五成熟。但呢個漢堡係全熟,而且保留到好多肉汁,而且牛味好濃。🔷Chicken Maxicana $85牛油果醬雞扒漢堡雞扒大塊好厚肉,而且亂肉好嫩滑多汁,配上牛油果醬同酸忌廉醬汁超好味。🔷Milkshake set with chips +$62漢堡套餐點少得薯條。薯條炸得香脆配上酸忌廉牛油果醬簡直係最夾嘅組合。🔷Add on Chicken Wings 3pcs +$36叫幾隻雞翼試吓,好香脆,粉漿唔厚。❤️Strawberry Milkshake $54Signature 之一,唔會好甜,好好飲。❤️PB Banana Choco (套餐+$10)花生醬香蕉朱古力,聽落配搭好怪,點知飲落去係超級好飲!入邊食得出一嚿嚿香蕉,唔係香精味道。
🔷Super Mac $112
雙層芝士安格斯牛肉漢堡&酸青瓜
🔷Chicken Maxicana $85
牛油果醬雞扒漢堡
漢堡套餐點少得薯條。
薯條炸得香脆配上酸忌廉牛油果醬簡直係最夾嘅組合。
叫幾隻雞翼試吓,好香脆,粉漿唔厚。
❤️Strawberry Milkshake $54
Signature 之一,唔會好甜,好好飲。
❤️PB Banana Choco (套餐+$10)
花生醬香蕉朱古力,聽落配搭好怪,點知飲落去係超級好飲!入邊食得出一嚿嚿香蕉,唔係香精味道。必點!
呢間絕對係將軍澳最高質嘅漢堡包店!👍🏻
以後睇戲都會想來食漢堡🤭🤭