2019-08-09
一直都係calimex粉!今日要叫外賣食個好早既晚餐就諗起佢。發現佢響 online dining platform 唔算貴,仲免運費。加上我本身有voucher,俾廿幾蚊就食到佢既沙律。第一次試Chipotle pulled pork salada。佢個樣係咁,黎到唔記得影,不過都係咁上下的! online dining platform 叫既好處係配料呀等等可以慢慢揀。要左個naked,即係無左外面個脆脆。如果唔係低碳同減磅友就應該要埋既。要左mild同無加guacamole。好鍾意guacamole,不過大家都知唔平架啦。大家仲可以在notes度寫大家既要求。我叫左佢醬另上。佢個豬本身撈左醬就無計,佢另外有三盒青醬,沙律醬果啲就分開左俾我。由於無本身果三盒醬係無我最愛既sour cream,同個豬已經好夠味,我基本上都無落其他醬。整體係好墨西哥style既濃味沙律,正!用左voucher之後我只係俾二十三大元,平到爆!
加上我本身有voucher,俾廿幾蚊就食到佢既沙律。
佢個樣係咁,黎到唔記得影,不過都係咁上下的!
要左個naked,即係無左外面個脆脆。
如果唔係低碳同減磅友就應該要埋既。
要左mild同無加guacamole。
好鍾意guacamole,不過大家都知唔平架啦。
大家仲可以在notes度寫大家既要求。
我叫左佢醬另上。
整體係好墨西哥style既濃味沙律,正!
用左voucher之後我只係俾二十三大元,平到爆!