2025-02-23
今日同男朋友同埋佢朋友book左食呢間 見到啲食評好似幾好味咁呢個鹹蛋黃薯條($78)真係有啲多 我諗四五個朋友可以share一個 鹹蛋黃配咩都就係咁好食雞肉黑松露意大利粉($125) 呢個意粉鍾意食黑松露嘅可以叫有洋蔥甜甜地同埋好香黑松露味馬蘇里拉芝士焗薯蓉帶子($78) 呢個個份量呢就偏細,我覺得就冇乜特別 就覺得未至於收呢個價錢嘅呢個Pizza呢其實就同意粉呢個味係一樣嘅,只不過變咗做Pizza 所以我建議都係嗌意粉會好食啲 pizza唔係特別出色 意大利黑松露忌廉雜菌pizza ($118)吉列廣島蠔配黑醋汁 ($84) 配埋黑醋汁就冇咁油膩 鍾意食蠔嘅可以叫海膽燉飯 ($188) 呢個飯真係好重海膽味 鍾意食海膽嘅可以叫全晚我最欣賞嘅就係呢個甜品 雪糕呢佢有好多種味道嘅有雲呢拿士多啤梨朱古力椰子等等焦糖香蕉朱古力竹炭糯米窩夫 ($108) 個窩夫好脆口 雪糕同窩夫同香蕉一齊食真係好夾 竹炭又唔甜 收據在此 證明有消費
見到啲食評好似幾好味咁
意大利黑松露忌廉雜菌pizza ($118)
收據在此 證明有消費