2025-01-24
位於觀塘悦品海景酒店地下❣︎COZi DELI❣︎係一間酒店cafe西餐廳,裝修以藍白色為主調,好有格調,座位與座位之間好闊落,座得好舒服☺️食物水準有質素,價錢合理,今日來lunch全場滿座👍🏻厲害。❣︎蘑菇湯❣︎(跟餐)口能香濃順滑。❣︎烤加拿大穀飼肉眼牛扒伴燒新薯配黑松露菌汁❣︎$128塊肉眼扒大過我對手🤤肉汁豐厚,肉味濃郁,黑松露菌汁惹味,配菜薯仔,西蘭花同蕃茄仔都好新鮮。❣︎鮮蝦帶子蒜蓉忌廉汁扁意粉❣︎$98忌廉汁扁意粉濃郁,帶子勁鮮味彈牙😋👍🏻鮮蝦仲開埋邊,好細心。❣︎COzi 手工安格斯牛肉漢堡芝士,烤波特大菇及香辣脆薯角❣︎$99擺盤好靚😍超邪惡😈嘅lunch😆安格斯牛肉超厚身😋👍🏻內餡配烤波特大菇,芝士,蕃茄同生菜,超足料👍🏻👍🏻👍🏻洋蔥同茄汁另上,相當貼心,香辣脆薯角仲跟埋黑松露醬,即叫即炸好香脆。西瓜汁$45呢到仲有鮮榨西瓜汁order添👍🏻即叫即榨好清甜。榴槤泡沫咖啡$48呢個咖啡超特別🤤咖啡同榴槤又出奇都夾到,味道唔錯。
❣︎蘑菇湯❣︎(跟餐)
口能香濃順滑。
❣︎烤加拿大穀飼肉眼牛扒伴燒新薯
配黑松露菌汁❣︎$128
❣︎鮮蝦帶子蒜蓉忌廉汁扁意粉❣︎$98
西瓜汁$45
呢到仲有鮮榨西瓜汁order添👍🏻即叫即榨好清甜。
榴槤泡沫咖啡$48
呢個咖啡超特別🤤咖啡同榴槤又出奇都夾到,味道唔錯。