2024-08-16
打算好好享受吓,就約埋一齊去位於荃灣悅品酒店西餐廳食飯💃🏻💃🏻推介大家約埋朋友仔嚟食#生日飯 😝滿滿儀式感🤩環境⭐️⭐️⭐️⭐️一入到去裏面係裝修得復古型格風,有一面花牆超級適合打卡,長長嘅復古梳化坐落去非常舒適自在,係呢度飲番杯紅酒一流啊!外邊有露天地方設有非常靚嘅裝置燈飾,啱晒打卡啊!💫食物⭐️⭐️⭐️⭐️[忌廉芝士蘑菇釀雞翼]hkd58雞翼部份係冇骨嘅,入邊填滿咗芝士🧀口感豐富,入口啖啖肉。[火焰德國鹹豬手配芥末汁]hkd208鹹豬手一上碟超級有儀式感啊!好似睇咁火焰表演甘。hkd268肉眼扒我哋叫做七成熟,我覺得可以五成啱啱好,牛扒非常腍身無筋。[墨西哥粟米片配牛油梨醬及芝士]hkd48[黑椒煙鴨胸]hkd48!超級推薦!鴨胸肉嘅油脂非常豐滿,成隻碟都係鴨汁,咬落超級嫩口、有彈性作為前菜一流啊🤤[Sweetie Fantasy夢幻甜品盒]free超有儀式感嘅飯後甜品嚟到充滿着仙氣🧡打卡一流啊雪糕底層有烘底嘅牛角包🥐超級鬆脆連埋雪糕一齊食好夾💓🥹凡於晚市期間餐飲消費滿HK$500,並關注COZi Lounge @cozilounge 及Hotel COZi既社交媒體網站,即可免費兌換Sweeti
環境⭐️⭐️⭐️⭐️
食物⭐️⭐️⭐️⭐️
[忌廉芝士蘑菇釀雞翼]hkd58
雞翼部份係冇骨嘅,入邊填滿咗芝士🧀口感豐富,入口啖啖肉。
[火焰德國鹹豬手配芥末汁]hkd208
鹹豬手一上碟超級有儀式感啊!好似睇咁火焰表演甘。
[烤美國草飼肉眼扒伴燴野菌及香辣薯角配紅酒汁]hkd268
[墨西哥粟米片配牛油梨醬及芝士]hkd48
[黑椒煙鴨胸]hkd48!超級推薦!
[Sweetie Fantasy夢幻甜品盒]free
凡於晚市期間餐飲消費滿HK$500,並關注COZi Lounge @cozilounge 及Hotel COZi既社交媒體網站,即可免費兌換Sweetie Fantasy夢幻甜品盒 (4位用)一份
*另加一服務費