2023-05-22
開始feel到夏日嘅節奏 去到邊都好想食雪糕解暑🌞 大角嘴呢間新開甜品以shocking pink做主色 外表夠晒吸晴🩷 crumbled 係英國曼徹斯特嘅過江龍 以英國傳統甜品crumble做主打 apple crumble就食得多 crumble主打配搭其他材料都係第一次見😍餐廳有唔同set選擇 全部都色彩繽紛 少女心十足💗 自己配搭亦得💞 今次就揀咗Set A 有我最愛嘅Lotus焦糖餅 七彩脆麥片 焦糖醬 閃粉 黃桃 菠蘿 自家製每日新鮮製造 custard 招牌crumbled脆脆🥄 見到呢啲配料係咪就覺得一定會甜到糖尿呢 我本身都以為係 但surprisingly一啲都唔會過甜!!! 特別係啲水果中和咗其他甜甜配料 唔會話食食吓好膩食唔到落去✌🏻另外Set E 就有M&M Oreo餅碎 Lotus焦糖餅碎 自家製custard 招牌crumbled脆脆 最特別係有用針筒裝住朱古力醬 自己鍾意加幾多悉隨尊便🍫 同樣有fresh fresh 的菠蘿同黃桃🍑🍍套餐加$20就有飲品 開心果迷一定唔可以錯過開心果鮮奶💚 平時好少見到呢款飲品 一見到雙眼發晒光🤩 新鮮開心果磨碎加新鮮
套餐加$20就有飲品 開心果迷一定唔可以錯過開心果鮮奶💚 平時好少見到呢款飲品 一見到雙眼發晒光🤩 新鮮開心果磨碎加新鮮鮮奶 仲飲到啲開心果粒添!
除咗熱飲 仲有好多冰凍梳打飲品選擇 啱哂炎炎夏日☀️ 我哋就叫咗柚子梳打 超refreshing 夏日必備💦