2024-01-09
⭐️Crusta/Pizza Combo(Crusta/Pizza, Fries, Salad, Wing, Drinks各1)🥢Beef Mince Crusta🥢Seafood CrustaCrusta類共6款今次叫左牛肉&周打海鮮賣相麻麻好似好寡咁但係一咬不得了😍內餡滿滿 而且充滿芝士&薯蓉食落好juicy 一個字正!***🥢Bombay Chicken Pizza🥢Premium Sausage PizzaPizza類共8款今次叫左孟買雞肉&優質香腸芝士同配料一啲都唔吝嗇地鋪哂整個面啖啖都有配料好好味孟買雞肉pizza味道濃郁啲香腸pizza有菇&翠玉瓜 味道多層次同新鮮啲唔係講笑真係我心目中嘅No. 1 pizza店!!***🥢Potato Fritters🥢Sweet PotatoFries類共2款 試哂!炸薯絲球&番薯條 配茄汁&沙律醬番薯條正常發揮炸薯絲球有啲驚喜雖然係炸但唔會好油脆得黎又保留薯蓉嘅內軟質感***🥢Coleslaw🥢Fresh SaladSalad類共2款 又係試哂!Coleslaw係沙律醬撈雜菜 邪惡啲Fresh Salad係甜醋拌沙律菜 有名你叫fre
🥢Beef Mince Crusta
🥢Seafood Crusta
Crusta類共6款
今次叫左牛肉&周打海鮮
賣相麻麻好似好寡咁
但係一咬不得了😍
內餡滿滿 而且充滿芝士&薯蓉
食落好juicy 一個字正!
🥢Bombay Chicken Pizza
🥢Premium Sausage Pizza
Pizza類共8款
今次叫左孟買雞肉&優質香腸
芝士同配料一啲都唔吝嗇地鋪哂整個面
啖啖都有配料好好味
孟買雞肉pizza味道濃郁啲
香腸pizza有菇&翠玉瓜 味道多層次同新鮮啲
唔係講笑真係我心目中嘅No. 1 pizza店!!
🥢Potato Fritters
🥢Sweet Potato
Fries類共2款 試哂!
炸薯絲球&番薯條 配茄汁&沙律醬
番薯條正常發揮
炸薯絲球有啲驚喜
雖然係炸但唔會好油
脆得黎又保留薯蓉嘅內軟質感
***
🥢Coleslaw
🥢Fresh Salad
Salad類共2款 又係試哂!
Coleslaw係沙律醬撈雜菜 邪惡啲
Fresh Salad係甜醋拌沙律菜 有名你叫fresh啲😗
🥢Teriyaki Chicken Wing
雞翼味道有啲似瑞士雞翼
肉質嫩滑 唔錯
🥢Homemade Choco Cookie
Follow 社交平台& 出post可以得到免費cookie×1
意外地好味!!
質感有少少軟曲奇feel