2023-04-14
Soho east既酒吧街系西灣河海邊 間間都望到海邊 吾少人會帶埋自己既寵物黎chill下🐶 而且店內裝修有格調 充滿外國風情 所以今日就過黎enjoy下😊Cull N' Pistol Hong Kong今次就安排左我地坐海邊位🥳另外餐廳主打海鮮 menu大慨70%都系海鮮 岩曬海鮮控🏅🥘Sea & Rice $298呢個飯賣相超吸引 滿滿既海鮮 有水晶蝦 馬拉蜆 青口 仲有隻太陽蛋🤤而且好好食 蝦非常彈牙 仲好大隻 馬拉蜆每隻都脹卜卜 好juicy🫶🏻飯撈左青醬 sour cream 好惹味 蓋過埋青豆既草青味👏🏼🐔Grilled Chicken Cream Spinach with Truffle Mashed Potato $198有雞胸 芝士 煙肉 忌廉菠菜雞胸肉經過慢煮系吾同啲 肉質彈牙 又juicy 食落吾會嚡 面頭既芝士焗過後 雖然邪惡 但好香 仲好拉絲👍🏻菠菜底中和返芝士忌廉既膩 而且份量充足薯蓉好滑 濃郁既松露味😋🌮Taco's & Fajitas一共有3款味道 有雞肉🐥豬肉 🐷魚柳🐟 味道酸酸辣辣 好岩做前菜 肉既份量又夠Smoked Pollo Chicken
另外餐廳主打海鮮 menu大慨70%都系海鮮 岩曬海鮮控🏅
有脆魚柳 椰菜 蕃茄莎莎 墨西哥辣醬
Carnitas Pork $48
有手撕燒烤豬肉 洋蔥 蕃茄莎莎 墨西哥辣醬
💭
餐廳環境優美 可以吹下海風 海鮮非常新鮮 份量又足 價格都合理 好適合收工後黎relax下🥰