2019-09-21 352 瀏覽
好耐冇食呢間 今日咁岩經過見佢收23:00就入去食次次泥襯都一定會叫⬇️⬇️⬇️⬇️磨菇肉醬意粉🍝佢啲料好足 磨菇勁多唔會得幾粒 再加埋啲蘿蔔粒同肉醬食落好滿足☺️我另外會加埋辣椒仔仲正!蜜糖雞翼佢一客有5隻用石紙兜焗熱辣辣上枱 雞翼焗到焦焦地有小小脆邊好鬼正😚痴埋啲蜜糖好好食 我每次泥都一定會叫!凍忌廉朱古力一定要叫忌廉 無限邪惡感朱古力味尚算濃郁不過偏甜 間唔中一杯好啦🤤🤤總括泥講 價錢唔算好貴 兩個人都係$200頭 質素都唔錯 諗唔到食咩都可以試下
好耐冇食呢間 今日咁岩經過見佢收23:00就入去食

一定要叫忌廉 無限邪惡感
朱古力味尚算濃郁不過偏甜
間唔中一杯好啦🤤🤤

2019-09-20 353 瀏覽
在葵芳新都會,2點就開始下午茶時間的餐廳,選擇不多,其中一間是euro gogo。但我也是在準備下單時才看到cashier 有幾張小小的下午茶menu。覺得需要轉一轉門口的餐牌,不然客人都不知道。眼見多人吃,我也叫了吞拿魚,蒜香雞芝士蒜蓉包,配凍朱古力。蒜蓉包外皮十分脆,中間軟軟QQ的,芝士雞好香口,濃濃的芝士再加幾塊雞肉,沒有拉絲但不錯。另外吞拿肉太咸了,我不太喜歡,如果咸道減少一半就剛好了。我要邊吃邊飲凍朱古力去咸味。蘑菇肉醬意粉,份量小小的,感覺不夠吃,肉醬蕃茄味濃郁但味道偏咸,蘑菇是一片片的,足料。意粉偏軟,適合小朋友吃。凍朱古力少cream, 嗯...最後也給超多cream, 因此最後沒有攪拌均勻,此款朱古力偏甜,不算香濃。其實也有半年以上沒有吃euro gogo,下午茶來說,價錢不算化算,味道也偏重,無論咸甜都是。

意粉偏軟,適合小朋友吃。

2019-09-10 264 瀏覽
今日嚟呢度食下午茶,噉我就叫咗一個下午茶餐,個餐有芒果班戟,同埋一杯凍檸茶。噉個班戟啲cream做得幾香,另外嗰啲皮都幾薄,幾有口感,配埋杯野飲,價錢都係35元,呢個下午茶餐我都好滿意。

2019-09-09 260 瀏覽
每次食euro go go 食黎食去都係食果幾樣野食,食到有d悶,所以今次決定食d平時少食d嘅。首先係卡邦尼意粉。雖然卡邦尼意粉間間西餐廳都有,但大部分都整得好普通,所以我平時好少會食佢。尼到嘅卡邦尼意粉有d驚喜,芝士味又香又濃,而且厚煙肉分量多,再加埋蛋黃,好creamy,真係幾吾錯。尼個煙肉蘑菇pizza就比較普通,唯一可取嘅地方係批底夠薄,焗到好香脆。下一次都係食返超級pizza或者千島海鮮pizza好d。

2019-08-25 330 瀏覽
其實一直都覺得euro gogo下午茶都幾抵死最鐘意係佢既焗薯同雞翼今日唔太餓就叫左雞翼同埋banana班戟加10 蚊有蕃茄通加凍檸檬雞翼唔洗介紹啦有d辣味, 辣度岩我呢d bb級好好食 得5 隻真係唔太夠喉banana班戟,不過不失都整得幾靚😄而通粉其實份量就夠,不過我覺得通粉唔夠入味而且比較硬,可能煮耐小小會好d至於個檸檬茶太甜,糖水太多,加左杯水落去仲好甜😄下次要叫小hmor走甜整體算唔錯, 可以同朋友坐下傾下6點幾到 都有小小位
其實一直都覺得euro gogo下午茶都幾抵死
最鐘意係佢既焗薯同雞翼

今日唔太餓就叫左雞翼同埋banana班戟
加10 蚊有蕃茄通
加凍檸檬

雞翼唔洗介紹啦
有d辣味, 辣度岩我呢d bb級
好好食 得5 隻真係唔太夠喉
banana班戟,不過不失
都整得幾靚😄

至於個檸檬茶
太甜,糖水太多,加左杯水落去仲好甜😄下次要叫小hmor走甜
整體算唔錯, 可以同朋友坐下傾下
6點幾到 都有小小位

• 蜜糖雞翼
2019-08-19 288 瀏覽
三個女人行完街就去咗食euro Gogo每次都要食既蜜糖雞翼!焗到啱啱好 而且好多蜜糖 好正朱古力都好好飲!記得嗌忌廉朱古力 但飲2/3杯就好膩了🤣香蒜蜆肉意粉👍🏾焗樹皮 同下面既意粉陣味一樣 可以唔叫仲有好味既千島醬pizza係比隔離枱吸引到而嗌 好味☺️
三個女人行完街就去咗食euro Gogo

每次都要食既蜜糖雞翼!
焗到啱啱好 而且好多蜜糖 好正

可以唔叫

仲有好味既千島醬pizza
係比隔離枱吸引到而嗌 好味☺️

2019-07-30 419 瀏覽
相信EURO GO GO 對於好多人黎講就真係由細食到大係細個既時候你係會覺得貴 而又有少少高級CAFE SHOP FEEL所以食到餐就會個日好滿足-宜家大個左,間唔中都會食佢每次必點既當然就係蜜糖雞翼甘多年冇點變都係用錫紙兜裝住見到D蜜糖同雞皮痴係個兜再拮起黎食個下個個FEEL就係滋味蜜糖加烤香左既雞翼就真係冇得輸另外當然就叫下蜆肉意粉佢好食個位就梗係爽口既意粉質地 你會食得出好香既檻欖油味佢個蜆肉又辣辣地整碟意粉亦冇多餘出水既情況性價比高之選呢!意式鮮蔬蛋批就正正常常純粹叫個FRESH少少感覺健康點焗完之後D蔬菜就整體都比較DRY最尾就唔少得忌廉朱古力甘邪惡既野其實就冇道理唔好飲佢個朱古力味做到基本唔化學FEEL幾時飲返杯都係甘爽!
相信EURO GO GO 對於好多人黎講就真係由細食到大

佢好食個位就梗係爽口既意粉質地
你會食得出好香既檻欖油味
佢個蜆肉又辣辣地
整碟意粉亦冇多餘出水既情況
性價比高之選呢!
意式鮮蔬蛋批就正正常常
純粹叫個FRESH少少感覺健康點
焗完之後D蔬菜就整體都比較DRY
最尾就唔少得忌廉朱古力
甘邪惡既野
其實就冇道理唔好飲
佢個朱古力味做到基本唔化學FEEL
幾時飲返杯都係甘爽!
2019-06-20
10 分鐘 (堂食)
  • 蜜糖雞翼,蜆肉意粉
2019-07-13 481 瀏覽
星期六放晏就,諗住去葵芳行陣街💃🏻 兼夾食個Tea☕️ 點知新都會啲人多到呢⋯間間都排哂隊,行左幾轉,都已經餓到唔餓😥所以就求求其其揀咗呢間食‼️因為無乜胃口,所以只係點左個✨🥓煙肉蘑菇薯蓉餐🧀✨個薯蓉幾好食,而且每啖都食到有煙肉同芝士👍🏻👍🏻不過蘑菇就無乜啦,都唔知有無食到5粒😅下午茶有跟杯野飲,叫左杯熱檸茶☕️下午茶勁平‼️埋單只係比咗$38😂不過可能要等位,因為假日都幾多人食😣
星期六放晏就,諗住去葵芳行陣街💃🏻
兼夾食個Tea☕️ 點知新都會啲人多到呢⋯
因為無乜胃口,所以只係點左個
✨🥓煙肉蘑菇薯蓉餐🧀✨
煙肉蘑菇薯蓉

個薯蓉幾好食,而且每啖都食到有煙肉同芝士👍🏻👍🏻
不過蘑菇就無乜啦,都唔知有無食到5粒😅

下午茶有跟杯野飲,叫左杯熱檸茶☕️

下午茶勁平‼️埋單只係比咗$38😂
不過可能要等位,因為假日都幾多人食😣
煙肉蘑菇薯蓉
2019-06-24 463 瀏覽
已經有一段時間冇黎,點知......- 收銀員木無表情,除左收錢之外一啲反應都無-已經要自己serve自己同搭檯喇-仲要加價,個翻熱意粉點值68蚊呀?-喂你啲嘢噤貴都唔收卡,咩事?食完之後個人勁down......
已經有一段時間冇黎,點知......
- 收銀員木無表情,除左收錢之外一啲反應都無
-已經要自己serve自己同搭檯喇
-仲要加價,個翻熱意粉點值68蚊呀?
-喂你啲嘢噤貴都唔收卡,咩事?

食完之後個人勁down......
2019-06-24 329 瀏覽
好耐無黎葵芳,女朋友話想去行下睇下衫!想搵地方坐低hea下,見到久違既歐洲去去!一於坐低啦咁啱下午茶時間,就嗌左兩個餐啦蜜糖雞翼真係無得輸超級好味,係有少少燶朱古力都OK熱香餅配香蕉🍌整體來講都好抵食同埋坐得都舒服!得閒會再encore!
好耐無黎葵芳,女朋友話想去行下睇下衫!

想搵地方坐低hea下,見到久違既歐洲去去!一於坐低啦

咁啱下午茶時間,就嗌左兩個餐啦
蜜糖雞翼真係無得輸

超級好味,係有少少燶

朱古力都OK

熱香餅配香蕉🍌

整體來講都好抵食同埋坐得都舒服!
得閒會再encore!
2019-06-07
  • 蜜糖雞翼
2019-06-08 338 瀏覽
Recently I am on diet, so I prefer healthier meals.I found that the Peter bread of euro go go is so good!The ingredients are simple with fresh vegetables and vinegar sauce. I like choices of the vegetables especially the lettuce 🥬 and sweet onion. They are really fresh and quite crispy. The sweet little tomato also adds sweetness to the bread. The sour sauce makes it more appetizing. You will never feel dry and bland when eating this. It’s suitable for vegan. For the drink, I ordered milk tea. N
It’s suitable for vegan.

For the drink, I ordered milk tea. Nice one!

2019-06-08
下午茶
2019-05-24 435 瀏覽
去到葵芳,本身想試敏華冰室,但係多人到呢.....經過Euro go go,見有兩個位,即飛埋去坐。排隊買野食,排排下先發現唔收卡😱自從有payme出現,個銀包長期都係乾涸🙈唔收信用卡呢下真係唔係幾user friendly🙈嗌左3樣野蕃茄芝士pizza(半份),估唔到幾好食👍🏻呢個每次必嗌,不過依家好似退步左,啲香辣醬只係塗係面,仲要個色水有啲怪🤔呢個真O咀,一直以為係茄汁,原來係白汁....no comment....個人比較鍾意茄汁🤷🏻‍♀️

嗌左3樣野
蕃茄芝士pizza  (半份)
蕃茄芝士pizza(半份),估唔到幾好食👍🏻
香辣雞翼
辣肉腸火腿煙肉意粉
蕃茄芝士pizza  (半份)
香辣雞翼
2019-05-01 508 瀏覽
每次來葵芳逛街的時候,都會掃街,食小食,今天想要坐下食,所以就想起快食之費,euro go go,必叫蜜糖雞翼,超入味,肉醬意粉,肉醬很多,每一口意粉都充滿了醬,超正,飲品必喝的蜜桃茶。
2019-04-20 432 瀏覽
約左朋友仔出去葵芳行下,見大家都餓餓地,就食返個下午茶先。咁我地兩個都好耐無食euro go go, 所以就去食下。下午茶時段,有下午茶餐,當然亦有散叫既野食,我就叫左兩個茶餐搭多個意粉。蜜糖雞翼賣相不算討好,但好在味道不差,雖然無個種焗到脆脆地既感覺,但都好juicy.芝士吞拿魚意粉汁好濃,吞拿魚味都好出,水準不錯到我最期待既肉醬薯蓉啦,果然無令我失望,肉醬味好濃,配合清清地既薯蓉,好夾,下次黎我都會再食。最後有杯跟餐熱奶茶,偏向重茶味。

蜜糖雞翼

芝士吞拿魚意粉
汁好濃,吞拿魚味都好出,水準不錯

最後有杯跟餐熱奶茶,偏向重茶味。
2019-03-07
2019-04-08 381 瀏覽
每次嚟葵涌廣場行街都一定要食euro go go,不過今日係特別啲放工辛苦過後過嚟食每次必食有焗薯皮同蜜糖雞翼!而今次得一個人就食返例牌嘅蜆肉意粉同熱朱古力加忌廉鍾意食係因為蜆夠多,啲意粉又好夠味而朱古力就簡直係超級滿足無論係視覺上味覺上, 因為有好多忌廉喺面呀
鍾意食係因為蜆夠多,啲意粉又好夠味
而朱古力就簡直係超級滿足
無論係視覺上味覺上, 因為有好多忌廉喺面呀