招聘中
月薪 (面議)
$14,000-$18,000
月薪 (面議)
2021-08-26 120 瀏覽
叫咗個mini happy forever $109可以揀8種口味!中間有啲生果:奇異果、桃同埋士多啤梨🍓菠蘿椰子幾特別,士多啤梨芝士餅最好食,入面有啲餅底。 有得試哂咁多種味 好爽 下次會再食
叫咗個mini happy forever $109
可以揀8種口味!中間有啲生果:奇異果、桃同埋士多啤梨🍓
菠蘿椰子幾特別,士多啤梨芝士餅最好食,入面有啲餅底。
有得試哂咁多種味 好爽 下次會再食
2021-05-11 421 瀏覽
夏天必食一定係雪糕!最近天氣好熱,成日想食啲凉浸浸既野,今日咁啱同媽媽黎到APM,見到有雪糕店,當然要入去食啦!雪糕有超多味揀,我比較中意酸酸地既雪糕,所以通常會食士多啤梨味,而且仲有酸味既果肉係入面,食落充滿層次。媽媽有coupon,兩球雪糕$65買一送一,我就試左紅桑子芒果/紅桑子雪芭,而媽媽揀左綠茶/菠蘿酒。我地攞到甜筒後,坐係店內沙發慢慢嘆,店入面得我地兩個,可以隨便揀位,整體環境企理。出面30幾度,雪糕夠凍,硬身,食落冰到入心,好正!味道方面,芒果味偏甜有紅桑子果肉,但唔會死甜,唔會喉嚨痕,而紅桑子就偏酸,比較開胃,好快食唒!如果兩球原價$65我未必捨得食,但呢度雪糕品質的確係唔錯,推薦!

出面30幾度,雪糕夠凍,硬身,食落冰到入心,好正!

2021-01-02 348 瀏覽
Cheese cake flavour is one of my favourite! It is smooth and creamy. You can choose to eat inside the store or takeaway. Who else like eating ice cream in winter? Haha! 食落甜甜地,勁香芝士味!仲有少少粒粒,口感豐富。咪埋隻眼仲以為自己食緊芝士蛋糕。冬天先食雪糕嘅好處就係唔使怕佢溶得咁快~正呀!
2020-12-22 244 瀏覽
之前睇到廣告已經好想試下...然後今日經過就決定買佢返屋企試下佢.. 買時個員工仲細心講解佢應該點樣食係最好味講返個味道先... 佢啲朱古力醬開頭未食個陣驚佢唔夠食.. 但打開倒出黎時發現原來係好多.. 食唔哂架... 而雪糕就太細粒... 真係一啖一粒... 唔夠喉...如果佢大粒啲就好喇.. 不過雪糕高檔真係高檔.. 食哂佢啲雪糕再拎本身屋企嘅雪糕出黎點醬食又真係唔係果樣野.. 完全唔同level...下次再食時真係要買多啲雪糕波波黎點醬先得

下次再食時真係要買多啲雪糕波波黎點醬先得
雪糕火鍋
外賣自取
雪糕火鍋
每一口美味,都採用100%忌廉與新鮮的法國牛奶,再搭配精心挑選的原料,讓雪糕能夠擁有獨特、幼滑口感及讓人無法忘懷的口味。每一口都給人濃郁醉人的享受,讓你迫不及待與身邊摯愛分享。-咁多隻口味邊隻最啱你?😃
咁多隻口味邊隻最啱你?😃
2020-05-19
5 分鐘 (堂食)
Haagen dazs雪糕一向走高檔路線。不只味道比較多,口感也比較滑。今天我就叫了一杯士多啤梨雪糕迷你杯,坐在店中吃。剛從冰箱中取出,雪糕很硬。我認為雪糕溶化一點之後再食,口感更佳。這店士多啤梨會吃得出果肉,令人更滿足,因為不是普通敷衍地使用果醬。我特別喜歡這裏的士多啤梨雪糕杯,因為讓我想起坐某航空公司的飛機時,飛機餐常會派發Haagen dazs雪糕杯,但通常都是雲呢拿口味,士多啤梨味的較罕見。
今天我就叫了一杯士多啤梨雪糕迷你杯,坐在店中吃。

士多啤梨雪糕迷你杯
2020-04-12
宵夜
2020-02-13 463 瀏覽
話說早前喺百老匯買電話,職員幫我自動入會,送咗個雪糕coupon, 今日經過APM就用咗佢,起初staff 見倒coupon 有啲猶豫,就叫個senior 處理,都順利換倒嘅喺香港呢個商業社會生活應該大家都知咩叫photo for reference only , coupon 圖片好靚嘅,用公司杯再配碟上,不過實際呢……係全部即棄餐具,如果想影相呃like嘅朋友就會好失望了。雪糕店細細,得幾張檯,有2張係包廂咁,有咕,感覺都幾舒服嘅……講返個二重奏雪糕,其實係一杯咖啡+一杯雪糕自己mix , 之前我喺其他地方都有食過係幾好味嘅,呢度呢……就杯咖啡唔夠香同唔夠熱所以雪糕係唔會溶……

2020-02-12
優惠券
2019-10-27 488 瀏覽
Haagen Dazs做梗promotion買兩球送兩球,$65就有4 球雪糕最抵食,當然起埋至少2 個人去食啦~唔係一個人無可能食得晒4 球Apm店雖然門店細細地。但有堂食位,買完可以坐低係到食Haagen Dazs我最鐘意就係比利時朱古力味本來想選比利時朱古力同雲呢拿味~但今日竟然冇供應最basic的雲呢拿味有少少失望。。。於是就選左cookie and cream另一杯就選左比利時朱古力同綠茶口味~買一送一時真係好抵食
Haagen Dazs做梗promotion

Apm店雖然門店細細地。但有堂食位,
買完可以坐低係到食

Haagen Dazs我最鐘意就係比利時朱古力味
有少少失望。。。於是就選左cookie and cream

另一杯就選左比利時朱古力同綠茶口味~

買一送一時真係好抵食

2019-10-11 462 瀏覽
同朋友係apm行左陣,想搵個位坐底傾下計,而佢又有Haagen-Dazs coupon,咁就去左喇估吾到四、五點既時段都幾full下... 鋪入面位置亦吾多...我地叫左個特色甜品《愛情號》($79)黎食下,佢係一款香蕉船黎,擇左三款口味,分別係冧酒提子🍇、夏威夷果仁同埋比利時朱古力🍫。雪糕款式好多,總有一款會岩你雪糕都好香滑,吾會好快溶。面頭灑上果仁,令到口感層次上更豐富。至於冧酒提子比想像中好食,淡淡既味道吾會話好濃同埋好甜。窩夫有牛油香,雪糕配香蕉=PERFECT!不過如果無coupon 既話,我相信有更多比哈根達斯更好選擇,因為$79一個香蕉船,又真係貴既。

估吾到四、五點既時段都幾full下... 鋪入面位置亦
吾多...

我地叫左個特色甜品《愛情號》($79)

雪糕款式好多,總有一款會岩你

2019-09-17 231 瀏覽
That is a beautiful story behind this shop, me and my boyfriend 2 years ago, the first day my boyfriend kiss me, he told me that he will eat haggendaz with me as he have cash coupon, while at that day we are too fullUntil few days ago, we came to APM again, and we finally use that coupon hereThat is a promise❤️Also, the design of this shop is so beautiful too, I like it very much❤️❤️❤️The ice cream here is nice but melt so fast😂😂The ice-cream is so nice, and my favourite one is matcha forever, which

That is a promise❤️

The ice-cream is so nice, and my favourite one is matcha forever, which is very smooth and milky, and not so sweet👍🏻👍🏻👍🏻 then the chocolate is also nice that my boyfriend like it very much
現金券
2019-09-07 198 瀏覽
Mango冇杯裝嘅芒果味當然要喺度試吓😁芒果味都幾濃,再濃D就更加好😆奇異果芒果舞動酸味幾勁,唔會好清爽唔會太甜。係沙冰多過似奶昔我個人鍾意🤗Macadamia nut夏威夷果仁:啱晒鍾意果仁嘅我唔會太甜Cookies & cream曲奇:比其他雪糕味道甜, 但係曲奇襯雲呢拿實在太正🤤
🥭Mango  single  scoop
Mango

奇異果芒果舞動
酸味幾勁,唔會好清爽唔會太甜。係沙冰多過似奶昔我個人鍾意🤗
Macadamia nut & Cookies & cream double scoop
🥭Mango  single  scoop
奇異果芒果舞動
  • Macadamia nuts & Cookies n’ cream double scoop
  • 🥭Mango  flavour  single  scoop
2019-08-10 307 瀏覽
早前要為朋友準備生日蛋糕,知道她從來不喜歡吃蛋糕,所以我們便為她挑選了雪糕蛋糕。我們選擇了士多啤梨的口味,雪糕蛋糕賣相可愛,很適合朋友的style,我們刻意在蛋糕上寫上生日牌,而師傅的字體也不錯!士多啤梨味雪糕味道十分天然,奶味相對濃,有粒粒的果肉,入口綿綿順滑。店員為我們準備了乾冰,乾冰能夠維持大約1小時,回家後我們很快便把它放入冰箱。可是我們都不記得在切蛋糕之前要先拿出來軟化,結果蛋糕很難切,有點狼狽呢!

2019-07-25 190 瀏覽
食完lunch經過去買返杯雪糕食。揀左新口味柚子香橙,夏天唔想食太甜太膩既野。柚子本身就唔係濃味野,所以唔好期望一食落去好重柚子味,但食多幾啖回味個口就會有淡淡柚子香,好fresh☺️偶爾仲會咬到疑似香橙沙冰,會再冰涼一d酸一d,同柚子雪糕配合真係perfect match😍唔知呢款menu會唔會長期有呢🤤
柚子香橙

外賣自取
柚子香橙
2019-05-18 283 瀏覽
呢排好多朋友請食雪糕,咁岩行過張 COUPON 又到期冇理由唔食架 !! 今日叫左士多啤梨/咖啡/芒果/比利時朱古力/茉莉花紅桑子石榴,呢個組合簡單令人熱氣全消,香港的天氣 ... 越黎越怪 !! 3月尾已經勁熱 ...士多啤梨同比利時朱古力一直都係我最愛,每次黎我都一定叫,今次有幾個味選就更加要叫 !! 士多啤一直愛佢既原因係佢入面有生果,而比利時似黑朱古力唔甜 !! 兩者都大愛 ~ 而咖啡味又係我隻佬最愛 ~ 夠濃 !! 芒果帶酸,覺得好清爽 !! 而新的茉莉花紅桑子石榴,我覺得太甜,不過都比橙花好,佢紅桑子既酸中和番 ~ 唔錯 !!

2019-03-31
2019-04-29 198 瀏覽
行行吓街見到Häagen-Dazs,就覺得好想食雪糕,見到佢同恒生信用卡Chat with DORI有合作推出買一送一優惠,就買咗杯香菓樂園嚟食。一共可以揀四個口味,我哋就揀咗新出嘅茉莉花紅桑子石榴X2,另外兩隻味就係藍莓味同芒果味。茉莉花紅桑子石榴口味一試落去,就知道唔係我鍾意食嘅味道,下次都係叫返傳統口味好啲。芒果味同藍莓味係好食嘅,另外佢有生果係入面,有幾塊桃,同埋下面都有啲棉花糖加埋一齊食都OK嘅。
2019-04-27
信用卡優惠