呢排天氣轉涼 係時候去行街買冬季衫( ー̀֊ー́ )行到攰就係附近見到間純白風西餐良心店💛見到環境咁靚就入去試試 ٩(・∀・)٩一入到就見到好多唔同貓頭鷹🦉環境都好igable 仲要加咗聖誕deco( ˊᵕˋ )而呢到Set menu有Dinner for two有一款前菜 兩款主菜 仲有兩款甜品好抵食~都適合慶祝嚟食・֊・不過當日唔太肚餓 就散叫了個main+snacks🍚 日本帶子黑松露什菌意大利飯 $145呢到啲risotto唔會話太硬 口感剛好🤌🏼黑松露汁好creamy 唔會話太稀太多 之前食過有啲係汁多到浸住啲飯…呢到挽回返我對出街食risotto嘅信心🤣帶子仲要係半生熟!所以咬落唔乾唔鞋整體嚟講係正㗎🫶🏻🥙 小食拼盤 $138入面有BBQ汁雞翼 芝士條 甜薯條同芝士蔥餅雞翼唔乾身又juicy~仲要有芝士蔥餅好特別!個人嚟講幾鍾意食!蔥味較突出(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)🍮 伯爵紅茶焦糖燉蛋 $45即叫即整!食落勁香伯爵茶味(∩´∀`∩)♡非常喜歡呢個ദ്ദി˶ー̀֊ー́ )🍰 是日精選甜品-巴斯克芝士蛋糕 $55食落唔會太膩 淡淡芝士味 本身驚好heavy 點知食完一啖接一啖~總結!食物賣相定
呢排天氣轉涼 係時候去行街買冬季衫( ー̀֊ー́ )
行到攰就係附近見到間純白風西餐良心店💛
見到環境咁靚就入去試試 ٩(・∀・)٩

一入到就見到好多唔同貓頭鷹🦉
環境都好igable 仲要加咗聖誕deco( ˊᵕˋ )
而呢到Set menu有Dinner for two

帶子仲要係半生熟!所以咬落唔乾唔鞋
整體嚟講係正㗎🫶🏻

🥙 小食拼盤 $138
入面有BBQ汁雞翼 芝士條 甜薯條同芝士蔥餅
雞翼唔乾身又juicy~

🍮 伯爵紅茶焦糖燉蛋 $45
即叫即整!食落勁香伯爵茶味(∩´∀`∩)♡
非常喜歡呢個ദ്ദി˶ー̀֊ー́ )

🍰 是日精選甜品-巴斯克芝士蛋糕 $55
食落唔會太膩 淡淡芝士味
本身驚好heavy 點知食完一啖接一啖~

總結!食物賣相定味道都值得推介
職員服務態度都好好禮貌 好nice~
見到我地冇曬水都秒速fill🤣
環境好靚 唔會坐得太逼 好適合慶祝聚會( ๑⃙⃘ˊᵕˋ๑⃙⃘ )

👅味道:4.5/5
伯爵紅茶焦糖燉蛋
日本帶子黑松露什菌意大利飯
伯爵紅茶焦糖燉蛋
2022-11-25 51 瀏覽
— #cowcow太子前兩日去咗行花墟就決定喺附近搵埋餐廳食晚餐行過見到有一間裝修幾靚餐廳就入咗去食原來佢係黃店嚟嘅💛• ───── ✾ ───── •𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫 :⧐ 蒜香西班牙牛肉粒配香草燒肉汁 | $98⧐ 意式巴馬火腿配意大利黑醋汁 | $78⧐蝦米蟹肉白酒忌廉汁意粉 | $135⧐是日特選甜品 | $55• ───── ✾ ───── •⸝⸝⸝☾ 蒜香西班牙牛肉粒配香草燒肉汁小食嚟講份量都算好多落咗重炸蒜再加埋燒汁好香除咗牛肉之外仲有洋蔥、蘑菇、蕃茄等等牛肉煮得啱啱好唔會好韌口感同味道嚟講都唔錯⸜( ˶'ᵕ'˶ )⸝⸝⸝⸝☾ 意式巴馬火腿配意大利黑醋汁原本睇Menu以為剩係得火腿原來有沙律菜做底配埋黑醋汁整體都幾好食( ˶ˊᵕˋ)੭♡⸝⸝⸝☾ 蝦米蟹肉白酒忌廉汁意粉蝦米同蟹肉嘅份量都好多而且有洋蔥、青瓜、黃瓜同蘑菇食落口感都好豐富而且蝦米嘅味道真係非常之香٩( 'ω' )و⸝⸝⸝☾ 是日特選甜品一聽到今日嘅是日甜品係巴斯克蛋糕就即刻選擇做呢個做為今餐嘅完結蛋糕嘅芝士味都好濃郁而且都唔會話太甜我都好滿意呢一個甜品꒰ ¨̮ ꒱⸝♡總括來講呢間餐廳嘅裝修環境都好好睇得出係裝飾方面都
— #cowcow太子

⧐是日特選甜品 | $55

⸝⸝⸝☾ 蒜香西班牙牛肉粒配香草燒肉汁
小食嚟講份量都算好多
落咗重炸蒜再加埋燒汁好香
除咗牛肉之外仲有洋蔥、蘑菇、蕃茄等等
牛肉煮得啱啱好唔會好韌
口感同味道嚟講都唔錯⸜( ˶'ᵕ'˶ )⸝

⸝⸝⸝☾ 意式巴馬火腿配意大利黑醋汁
原本睇Menu以為剩係得火腿
原來有沙律菜做底
配埋黑醋汁整體都幾好食( ˶ˊᵕˋ)੭♡

⸝⸝⸝☾ 蝦米蟹肉白酒忌廉汁意粉
蝦米同蟹肉嘅份量都好多
而且有洋蔥、青瓜、黃瓜同蘑菇
食落口感都好豐富

服務 𝟻 / 𝟻
衛生 𝟻 / 𝟻
抵食 𝟺 / 𝟻
• ───── ✾ ───── •

📍 Hami Harmony (太子)
太子西洋菜北街161號地下A舖
2022-11-22
2022-11-25 31 瀏覽
提起Hami Harmony,其實我同愛人已經兩度到訪,一次慶祝生日,一次慶祝聖誕節,兩次都有十分愉快既用餐體驗,除了食物水準甚有保證外,店主以客為先既服務態度亦令我留下深刻印象。北海道軟殼蟹配黑松露意大利粉$128軟殼蟹新鮮剛炸起,熱辣辣既,香脆可口意大利粉條條分明,無過分烹調,口感彈牙,松露味香,而且配菜還幾多既,令整個菜式霎時感覺清新又健康鮮茄海鮮意大利飯$118意大利飯既海鮮有青口, 魷魚, 彈牙,幾爽口,青口肉質幾嫩口,唔會太硬

北海道軟殼蟹配黑松露意大利粉$128

鮮茄海鮮意大利飯$118
2022-11-02
  • 鮮茄海鮮意大利飯
  • 北海道軟殼蟹配黑松露意大利粉
2022-11-19 30 瀏覽
太子𝓱𝓪𝓶𝓲 𝓱𝓪𝓻𝓶𝓸𝓷𝔂 有驚喜意大利菜❤️焦糖西班牙伊比利亞黑毛豬 配 薯蓉 $148❤️炭燒鰻魚意大利飯 $88❤️玫瑰拿鐵 $42❤️玫瑰荔枝爆珠梳打 $43店舖入面有好多貓頭鷹🦉既擺設,同好有民族feel ,是日餐湯~蘑菇湯味道岩岩好,鰻魚無骨值得試🫶🏻,黑毛豬切開肉汁豐富,下面既薯蓉係好多嫁,超喜歡好鐵意食🤭,同埋職員都好細心講解餐廳有啲咩推薦給客人食,另外焦糖咖啡既焦糖係自家製作,可以值得一試👌🏻同埋有特式酒類,環境同音樂都好舒適❤️會再嚟多次
太子𝓱𝓪𝓶𝓲 𝓱𝓪𝓻𝓶𝓸𝓷𝔂 有驚喜意大利菜

❤️焦糖西班牙伊比利亞黑毛豬 配 薯蓉 $148

❤️炭燒鰻魚意大利飯 $88

❤️玫瑰拿鐵 $42

❤️玫瑰荔枝爆珠梳打 $43

店舖入面有好多貓頭鷹🦉既擺設,同好有民族feel ,

2022-11-17
  • 玫瑰荔枝紅桑子梳打
2022-11-18 60 瀏覽
11月18日前幾天在op睇一間附近的店地址時,就睇到(你可能喜歡介紹,當然介紹覺得嘅都係👅👅)呢間店“ Hami Harmony ”今日去咗食佢嘅午餐,坐低後認得張枱原來幾個月前食過1次😅😅今日食完往後應該都會間中來。今日叫咗B和E午餐,美中不足係餐咖啡只有美式咖啡,飲其他飲品要半價😬😬。。All Day 條香蕉係焦糖脆响面•要即食•放耐咗就唔脆。雞蛋夠厚大件但唔夠滑•蛋面的黑松露冇乜味。沙律菜新鮮的•係畀酸甜嘅汁。。貓耳朵粉•午餐來說非晚餐得2粒普通size帶子•粉和帶子和份量略少•汁味道好味的•汁只算剛好每粒粉也有•但多幾滴都冇•都係要即食一放耐咗或食得慢就會乾•粉係剛好口感的有點彈•沒有過硬/淋。。咖啡好飲(我見menu寫用朱古力豆係法國的)聽到咖啡機每一杯即打嘅•飲落去嘅朱古力味係唔似朱古力粉同朱古力漿😋咖啡就細杯咗d但好味的😁😁多謝加一服務費
11月18日

2022-11-18
午餐
同文青朋友相聚 搵左間文青系CAFÉ 除左打卡 仲可以舒服咁坐下傾下計😎CAFÉ 位置方便 係太子MTR行過去1分鐘就到☺️小店裝修以白色同木系為主 好有異國風情 岩哂打卡有好多乾花擺設🌾貓頭鷹裝飾🦉波希米亞咁既花磚 🌼仲感受到小店好愛香港呀💛食物選擇西餐為主 小食 主菜 排類 飲品 甜品應有盡有2個人叫左1個SALAD 1個小食同1個主食加2杯野飲都好夠食 人均$200都唔駛 好抵食😇💥巴馬火腿藜麥柚子醬汁雜菜沙律🥗呢個SALAD好清新 柚子醬汁開胃 有幾片巴馬火腿 好香 配番藜麥同沙律菜好夾幾FRESH😌💥BBQ汁雞翼我同朋友都係雞翼控 次次同佢食野都會點雞翼雞翼半煎炸 外脆內軟 好出色個BBQ醬係分開既 可以自己沾 沾完會再惹味D😛💥香煎刺身帶子青醬麻花捲意粉🍝呢個係小店推介 而且麻花捲意粉出面比較少食 所以就試下麻花捲意粉口感煙韌 仲比普通意粉更掛汁刺身級帶子好高質 食得出好新鮮外面煎得焦香 內裡仲係半生熟 😋青醬開胃惹味 好唔錯😆💥熱情果菠蘿梳打(含蝶豆花)呢杯特飲好岩打卡 因為有蝶豆花以致主色係紫色 熱情果同菠蘿既配搭 飲落好清新☺️💥熱抹茶拿鐵 透明杯見到杯LATTE層次分明
同文青朋友相聚 搵左間文青系CAFÉ

麻花捲意粉口感煙韌 仲比普通意粉更掛汁
刺身級帶子好高質 食得出好新鮮
外面煎得焦香 內裡仲係半生熟 😋
青醬開胃惹味 好唔錯😆

💥熱情果菠蘿梳打(含蝶豆花)
呢杯特飲好岩打卡 因為有蝶豆花以致主色係紫色
熱情果同菠蘿既配搭 飲落好清新☺️

💥熱抹茶拿鐵
透明杯見到杯LATTE層次分明
仲有隻貓貓圖案 好可愛🐱
抹茶味夠濃又順滑 唔錯😊
去 #花墟 買花,搵到呢間非常寫意可愛嘅餐廳,要介紹下啦!✔️可愛在於貓頭鷹的佈置,令店面多份活潑動力,無咁悶✔️寫意在於店面嘅用色 以及 檯上 嘅圖案,顯出店主特意設計,唔係就咁單調擺堆淨啡色木檯椅✔️食物水平唔錯,焦糖蘋果配上豬鞍是絕配,有時一小口蘋果與一小口豬鞍一起吃,有時再點上汁,不同口味融和於各個味蕾中。✔️食完主菜,來杯americano ,芬芳咖啡香 撲入喉嚨
去 #花墟 買花,搵到呢間非常寫意可愛嘅餐廳,要介紹下啦!

✔️可愛在於貓頭鷹的佈置,令店面多份活潑動力,無咁悶

2022-11-17 691 瀏覽
🦉之前上網已經見到呢間餐廳超吸引😍因為佢哋係用咗貓頭鷹🦉黎做主題架🥳知道嗎❓貓頭鷹喺日本嚟講係代表住幸福嘅意思❤好掛住原宿🇯🇵同埋秋葉原嘅熊貓cafe呢🥳🥳今次就先去住呢間喺太子嘅貓頭鷹Cafe🦉感受下呢個幸福又溫暖嘅氣氛先嚕🥳🥳🦀️蝦米蟹肉白酒忌廉汁扁意粉 $135🌈呢個鋪滿住櫻花蝦同埋蟹肉睇個賣相都已經非常之吸引喇😍意粉嘅頂部仲放咗d蟹籽做裝飾添❤而且佢哋嘅醬汁口感都好🈶️層次🤏白酒同忌廉嘅比例夠平均👍🍄日本帶子黑松露雜菌意大利飯 $145🌈好鍾意佢哋呢個帶子黑松露意大利飯呀❤個帶子仲超新鮮添😍欣賞佢哋嘅意大利飯一啲都唔漏架😋份量仲唔少✅抵食指數爆曬燈🥳🥳🍮蛋白脆餅拌熱帶果汁 $58🌈見到甜品🈶️呢個蛋白脆餅拌熱帶果汁🍮好特別❤之前我都未食過😍所以就叫黎試吓啦👍蛋白脆餅口感夠曬脆得黎又有d煙煙韌韌嘅口味🥳配埋個頭甜甜地嘅熱帶果汁❤真係錦上添花好好食呢🥳🥳☕️Caffe Latte $36🌈食飽飽嘆番杯咖啡☕️好relax😍佢哋呢個咖啡味道夠香濃🔥而且仲有一個好靚靚嘅拉花添❤超治癒呢😋

🦀️蝦米蟹肉白酒忌廉汁扁意粉 $135

🍄日本帶子黑松露雜菌意大利飯 $145

🍮蛋白脆餅拌熱帶果汁 $58

☕️Caffe Latte $36

• 日本帶子黑松露什菌意大利飯
  • 蛋白脆餅拌熱帶果汁
2022-11-17 44 瀏覽
其實琴日飯係好食 但係個waiter 女人好似唔係太好 1. 冷氣位2. 唔比個卡位🤔3. 五歲小朋友要針卡4. 叫佢賣單聽唔到 佢搞到小朋友喊 我食都食得唔安樂個卡位最後係冇人坐 留黎唔知做乜環境其實係可以嘅 只不過係人嘅問題食嘢嘅質素係可以嘅 不過食物可以熱啲份量可以再多啲甜品來講,綠茶甜品好細個 樓面太少人啦 個侍應,根本招呼唔到客人我唔係食飯嘅時候,會直望到廚房嘅環境廚房有個阿姐喺度洗碗食到都唔開胃 總括而言 呢間餐廳食物質素可以,但服務態度真係好差
其實琴日飯係好食 但係個waiter 女人好似唔係太好

個卡位最後係冇人坐 留黎唔知做乜

環境其實係可以嘅 只不過係人嘅問題
食嘢嘅質素係可以嘅 不過食物可以熱啲
份量可以再多啲
甜品來講,綠茶甜品好細個
樓面太少人啦 個侍應,根本招呼唔到客人
我唔係食飯嘅時候,會直望到廚房嘅環境
廚房有個阿姐喺度洗碗食到都唔開胃
總括而言 呢間餐廳食物質素可以,但服務態度真係好差
蝦米蟹肉白酒忌廉汁扁意粉🦐$135原來呢個係Hami 招牌菜之一😗蟹籽蟹肉蝦米每樣都份量十足🤩整體材料配搭令扁意粉唔會因單純只有忌廉味而感覺單調🤪配搭蟹籽同蝦米令口感煙韌🤩彈牙😙鹹鮮香滑😍亦味道平衡日本帶子黑松露什菌意大利飯$145煎得到位的日本帶子正😙成個飯黑松露味好重😎飯水份控制得非常適中🤪不會太乾或太軟身😆焗無麵粉特濃朱古力蛋糕🍫$65 無麵粉蛋糕既好處係食完正餐再食甜品都唔會太飽😌有幸同店主 Hami 傾計得知所有甜品都係自家烘焙😛飲品都係用甜品材料製作😍而非即開沖粉🤣超濃郁朱古力味😊又唔算死甜😇啱啱好做一個完美嘅結束凍紫薯拿鐵🍠$54賣相非常好😌果然係打卡一流🤩成個飲品超香濃紫薯味🥰cream面亦有 d紫薯粉同埋乾花瓣😂熱雜錦水果茶🍎$48頓時成間店舖都係有貓頭鷹既佈置🤪連個杯都係好可愛既貓頭鷹杯😍水果足料配上 Earl Grey Tea 既味道🤩偏甜但可以接受

蝦米蟹肉白酒忌廉汁扁意粉🦐$135

日本帶子黑松露什菌意大利飯$145

焗無麵粉特濃朱古力蛋糕🍫$65

凍紫薯拿鐵🍠$54

熱雜錦水果茶🍎$48
2022-11-10 41 瀏覽
太子很多有心思的小店其中一間以貓頭鷹為主題的黃店吸引我同老公去食個二人餐龍蝦湯配蟹肉呢個要加錢,都值得既。因為龍蝦湯很咸鮮,仲要在貓頭鷹壺內,很保溫。另外仲有鮮蟹肉,食的時候都要留意細骨。成個湯很鮮味,而且很暖胃。白酒忌廉煮青口青口新鮮嫩口,淡淡的咸味,白酒及忌廉很香又濃味,二人份量都算足夠,前菜而言很滿意。意式蕃茄醬煙肉炒長通粉非常開胃,蕃茄醬亦用上鮮茄,酸酸地又有香草味道,煙肉及洋蔥爆香過,長通粉掛上醬汁,唔算太黏口的。煙三文魚飛魚子意大利飯意大利飯很creamy,煙三文魚砌成花朵很精緻,飛魚子甚有口感,整體上奶油味香濃。香蕉拖肥批餐廳的皇牌甜品,我們叫了一份品嚐,覺得唔錯。外表金黃帶有白邊,食起來甜度足夠,控制甜度都唔錯。香蕉及拖肥很邪惡,但又好夾。配上合核,香蕉果肉,很有咬口的感覺。
太子很多有心思的小店
其中一間以貓頭鷹為主題的黃店
吸引我同老公去食個二人餐

龍蝦湯配蟹肉

白酒忌廉煮青口

意式蕃茄醬煙肉炒長通粉

煙三文魚飛魚子意大利飯

香蕉拖肥批

Hami Harmony(Price Edward)打卡一流📸而且食物高質嘅餐廳唔係成日見到㗎!🫢 今次比小編搵到間喺太子西洋菜北街以貓頭鷹🦉民族風為主題嘅Cafe 真係要推介俾大家🫡🫡⌖ 意式海鮮配龍蝦汁扁意大利粉 🦞🍝💰$125哩款意粉軟硬適中 裏頭有幾款海鮮 包括蜆肉、蝦仁、青口 青口就尤其新鮮😌😌 龍蝦汁都幾多🦞 唔怕食到乾巴巴咁~⌖ 日本帶子黑松露雜菌意大利飯 🍲💰$145呢款risotto有驚喜🥰 意大利飯煮得有小小咬口 黑松露味道突出 而且食落幾creamy😉😉 帶子煎香成半生熟 值得一試!⌖ 紫薯拿鐵 🥛💰$54呢款其實係牛奶系列嘅特飲 賣相好精緻🤩 底部係濃郁嘅紫薯蓉 甜甜地😋 撈埋上層嘅牛奶一齊飲都好夾😛😛 面頭仲有啲cream添 正呀!☺️⌖ 香蕉拖肥批 🍌💰$52實不相瞞 其實小編對拖肥呢隻味一般般🫣 但係! 呢款甜品竟然想極力推介俾大家試吓🥹🥹 佢係一杯融合咗香蕉🍌、cream、合桃同拖肥嘅甜品 一羹落去層次好分明 四種材料融合得啱啱好 夾得來甜度適中😙😙 拖肥完全冇搶到其他材料嘅味道 真係好唔錯😍😍☻ 回頭指數:8.5/ 10 ❝ #Amiの九龍覓食記#Fat
Hami Harmony(Price Edward)

⌖ 意式海鮮配龍蝦汁扁意大利粉 🦞🍝

⌖ 香蕉拖肥批 🍌
💰$52

☻ 回頭指數:8.5/ 10

❝ #Amiの九龍覓食記
#Fatshit_ami #Dinnertime #太子美食 #香港美食 #港式美食 #食好西 #太子西餐廳 #太子Cafe #意大利菜推介 #法國菜 #西式糕點 #意式海鮮配龍蝦汁扁意大利粉 #日本帶子黑松露雜菌意大利飯 #紫薯拿鐵 #香蕉拖肥批 #太子打卡餐廳 #打卡餐廳推介
2022-11-08 33 瀏覽
尋晚book左呢間食飯慶祝结婚週年記念,叫左個2人餐,裝龍蝦湯個壺都係貓頭鷹好可愛,食物味道好好,侍應解釋好清楚每款食物,因為太多款唔知點揀,本身對克松露唔太like,問侍應佢哋既特式克松露飯如何?女侍應話克松露味重,唔太適合我,另外介紹了長通粉並詳细道明會有些spicy,餐廳感覺好warm好舒適,侍應亦好细心主動問我哋飲品要否小冰,並加熱水及遞纸巾俾我哋,我哋都好開心,到上甜品,女侍應细心地替我們先清潔枱抹好然後先生甜品,原因係影相出黎效果好D,呢樣我同老公都冇在意到,甜品好味,拖肥批好滑唔甜,愉快既一晚,一定會再黎
2022-11-08 659 瀏覽
其實好多時諗唔到食咩嘅話,我都會周圍試下唔同嘅cafe,今日我就去咗太子嘅Hami Harmony💛店主真係好鍾意貓頭鷹同香港🦉🇭🇰環境:7.5/10裝修以米白色色為主,帶有少少民族風,仲有貓頭鷹🦉做主角,店入面周圍都有貓頭鷹守護住你,好qq😍食物:7.5/101️⃣智利藍青口忌廉汁意粉 $118藍青口鮮甜!唔會overcook👍🏿個人最中意食扁意粉🍝,夠硬身剛剛好,唔會太咸,意粉掛汁😜2️⃣龍蝦汁海鮮意大利飯 $118有唔同嘅海鮮配料例如青口,蝦等等,要講下個龍蝦汁真係幾香,risotto軟硬適中,岩晒香港人嘅口味😋3️⃣BBQ汁雞翼 $58每到一間餐廳都要試下佢地嘅雞翼🤤要讚嘅雞翼本身個半剪炸都出色,就咁都好食,加上沾埋BBQ醬,完全係錦上添花,兩種滋味,正🤪4️⃣雜錦水果茶 $48一嚟到見到貓頭鷹杯已經覺得好qq😍水果茶都相當足料,飲落去嘅係水果嘅甜味而唔係糖漿味,值得一讚!5️⃣熱情果菠蘿梳打(含蝶豆花)$48一睇都知依杯係打卡飲品🍹😂攪勻之後仲變其他顏色,非常IGable📸fresh 得嚟唔算太甜。💰性價比:7.5/10 四百幾蚊兩個人食真係唔貴,大家有時係旺角太子附近行完街都可以嚟一嚟進入貓頭
店主真係好鍾意貓頭鷹同香港🦉🇭🇰

3️⃣BBQ汁雞翼 $58
4️⃣雜錦水果茶 $48

5️⃣熱情果菠蘿梳打(含蝶豆花)$48

💰性價比:7.5/10
四百幾蚊兩個人食真係唔貴,大家有時係旺角太子附近行完街都可以嚟一嚟進入貓頭鷹世界🦉
BBQ汁雞翼
龍蝦汁海鮮意大利飯
智利藍青口忌廉汁意粉
2022-11-03
BBQ汁雞翼
龍蝦汁海鮮意大利飯
智利藍青口忌廉汁意粉
本身第一次食,都冇乜特別期望,但原來冇期望都可以失望。又有人生新體驗。第一,當日係生日飯,之前已經打左俾佢哋準備生日甜品,去到坐低左一分鐘後,個女侍應竟然兜口兜面係我同生日既朋友面前問我個生日牌點擺? 想點先?乜生日驚喜都冇啦!第二,趕客。我地6:45到,用餐90分鐘。無問題,但你得三枱客,洗唔洗8點就收曬啲食飯,迫我上甜品呢?你有客等緊我一定還枱俾你!但都冇客點解仲要咁呢?生意已經唔好,仲要咁既態度,點令人想再食?無下次

無下次
2022-11-01