2015-03-29 1366 瀏覽
之前夜晚已經想去試但係已經早早收左舖今日下晝得閒就去左k11嘆下A1旗下既La Creation de Gute既tea先點左呢個香脆洋蔥卡邦尼意粉(hkd 76)一上就有好香既cream味喇咬下個包試下脆既~不過都好硬下如果係主打包既就唔多合格喇洋蔥見到係炸過~不過就唔脆~可能放耐左已經淋左先放上去喇意粉就可以既~有好creamy既卡邦尼喇加厚厚既火腿配搭都唔錯第二樣係正宗美式牛肉漢堡伴薯條(hkd72)薯條熱辣辣炸得又脆俾個讚!漢堡包鬆軟唔會食到好乾煙肉有少少油香十分之好伴碟既洋葱烤過好甜好香!主菜既牛肉漢堡唔合格算係厚既但係真係超級乾囉!一啲肉汁都無既!呢一份就真係正宗伴菜好過主菜喇咖啡就上台既時候好香但係飲落唔覺得好飲既咖啡或者係teatime休息時間人手真係好不足想搵個人都難不過職員係好禮貌既最後俾個Menu大家睇下
之前夜晚已經想去試但係已經早早收左舖
先點左呢個香脆洋蔥卡邦尼意粉(hkd 76)
一上就有好香既cream味喇
咬下個包試下脆既~不過都好硬下
如果係主打包既就唔多合格喇
洋蔥見到係炸過~不過就唔脆~可能放耐左已經淋左先放上去喇
意粉就可以既~有好creamy既卡邦尼喇
加厚厚既火腿配搭都唔錯
香脆洋蔥卡邦尼意粉
第二樣係正宗美式牛肉漢堡伴薯條(hkd72)
薯條熱辣辣炸得又脆俾個讚!
漢堡包鬆軟唔會食到好乾
煙肉有少少油香十分之好
伴碟既洋葱烤過好甜好香!
主菜既牛肉漢堡唔合格
算係厚既但係真係超級乾囉!一啲肉汁都無既!
呢一份就真係正宗伴菜好過主菜喇
不過職員係好禮貌既

最後俾個Menu大家睇下
2015-03-12
2015-03-28 965 瀏覽
原本是沒有計劃在La Creation de Gute吃晚飯的,但見到其他餐廳都要等位而這餐廳不用,所以把心一橫便到此用餐。煙三文魚黑松露醬沙律伴意式汁 $84我這個沙律怪魔,當然要點一個沙律才高興。沙律材料有沙律菜、煙三文魚、栗米、青瓜、蕃茄和一些像是黑松露醬的醬。各材料都新鮮,但那黑松露醬味道有點怪怪。它那味道似是橄欖多於黑松露醬,而意式汁偏淡,未能令整個沙律的味道更突出之餘還破壞了沙律的味道。公司三文治 $74公司三文治材料包括雞蛋、生菜、蕃茄、雞肉、火腿、煙肉和麵包。各樣材料都不過不失,但三文治沙律醬的份量太少,令整個三文治變得很乾。加上三文治熱度不足,真的是有點失望。雖然三治未能令我滿意,但旁邊的沙律反而比這三文治美味。這個沙律用上日式芝醬汁比剛才吃的煙三文魚黑松露醬沙律伴意式汁更對味,估不到配角比主菜更好。羅宋湯朋友在點牛扒時加了$45,便可自選三款特定的食物和飲品,所以選了羅宋湯、波菜薯餅和橙汁。羅宋湯不夠熱,但酸甜度適中,亦不會過咸,是一個中規中矩的羅宋湯。波菜薯餅波菜薯餅是整個晚餐的亮點,熱度十足,炸得酥脆而不油膩。它還充滿薯香和波菜香,非常美味。橙汁這橙汁似是果汁先
煙三文魚黑松露醬沙律伴意式汁
煙三文魚黑松露醬沙律伴意式汁 $84

公司三文治
公司三文治 $74

羅宋湯
羅宋湯

橙汁
橙汁

這橙汁似是果汁先生出品的,酸得來開胃,還帶點果肉,不錯。
烤美國安格斯西冷牛扒(8安士)
烤美國安格斯西冷牛扒(8安士) $158

這西冷牛扒只有很微很微的牛肉味,而且仲非常韌和不夠熱,牛扒醬汁也沒甚麼特別。雖然這牛扒的價錢頗相宜,但也不應該是這麼差。

除了波菜薯餅是我最滿意的,大部份的食物都偏差,味道欠佳,希望餐廳能改善不足之處。
2015-03-27
2015-03-26 703 瀏覽
今日同亞女行街街,行到k11腳攰兼肚餓,又要煩惱吾知食乜好,亞女話呢間ge麵包吾差,不如就試吓呢間啦!我地要左個二人餐,沙律,南瓜湯,牛扒,黑松露闊麵,白爵茶,綠茶雪糕,雲呢拿雪糕。沙律小小一碗,祇有面頭一小滴醬汁,南瓜湯尚可,但碗邊都沾染了南瓜湯牛扒有𡁻口黑松露闊麵D油多到可以煎一隻荷包蛋雪糕咪就係雪糕囉!288這價錢還可以要求什麼?
沙律
餐包
牛扒有𡁻口
牛扒
黑松露闊麵D油多到可以煎一隻荷包蛋
黑松露意粉
黑松露意粉
雪糕咪就係雪糕囉!
雪糕
餐茶
288這價錢還可以要求什麼?
2015-03-25
沙律
餐包
2015-03-02 879 瀏覽
在還未裝修前,惠顧了一次,那時只有蛋糕與咖啡,蛋糕給我的感覺是超級甜漏﹗而且價錢偏貴,不太抵吃﹗相隔多時,見他們現在連menu都出了,多了不少咸點,就比多次機會他們啦﹗說真的,若不是為了試試紫薯鮮奶咖啡,真的不會再度惠顧﹗採用北海道特濃3.7牛乳,泡沫未致於豐盈綿滑,入口只是好泡的感覺,泡沫上灑上紫薯粉末,增加了香味,味道就一般般啦﹗咖啡味欠奉,只是甜中隱約帶點紫薯味﹗飲飲下,突然感到有條長長的東西,即時好驚﹗立刻吐出,好彩﹗應該是蕃薯的渣滓﹗亦點了個英式早餐,一看就知道只是把幾樣東西執到碟上一樣,但最最最嬲的是,整碟都是涼的﹗賣相與味道同樣不滯﹗明明茄汁豆是有白色碗盛著,碟上卻無故出現幾粒; 煙肉像是輕輕煎過而已﹗肥膩感爆燈;乾果包是最正常的﹗

說真的,若不是為了試試紫薯鮮奶咖啡,真的不會再度惠顧﹗
紫薯鮮奶咖啡
飲飲下,突然感到有條長長的東西
,即時好驚﹗立刻吐出,好彩﹗應該是蕃薯的渣滓﹗

英式早餐
題外話/補充資料: 整個餐廳只有一兩個侍應,坐到死角位置,侍應幾乎看不到﹗ 他們亦做到毫無心機的樣子﹗苦了員工苦了客人﹗
2015-03-01
2015-01-07 1289 瀏覽
行過間鋪見到佢好多款麵包排滿晒個箱, 哩種又亂又滿嘅感覺吸引咗我行入去 之前係同區見到另一個商場嘅麵包店都賣成18-25蚊一個, 啲款式又唔太啱口味...見呢到較平, 仲唔買返夠本  用黎準備第二日早餐同lunch先提子合桃夾心包 $13 (5/5)面頭有焗到好脆卜卜嘅椰絲, 好似法包咁鬆脆, 食落似麥包, cream cheese平均搽係麵包嘅夾層, 因為唔知中間有餡仲放咗入焗爐焗一陣, 但都好好味 麵包店用袋入住麵包後無提供小鐵線紮住袋口, 所以自己用繩紮住避免有小昆蟲偷食迷你麻薯波波球, 迷你牛角酥 $14/5個黑芝麻(2.5/5)ー 一路咬, 啲芝麻味就一路咁滲出, 味道自然朱古力(2.5/5)ー 有朱古力粒粒, 如果用可可粉加入麻薯波波會更加濃味喇 芝士(2.5/5)ー 有幾條烘乾嘅芝士碎紅莓(1.5/5)ー 最失望, 因為裡面叮點兒紅莓味都都無, 以為自己買錯咗原味每個麻薯波波都好煙韌, 味道較淡, 配茶食用一流牛角酥(2/5)- 都幾軟熟, 面頭唔多甜, 可能蛋汁唔夠椰絲蛋糕酥 $13 (2/5)蛋糕鬆軟 有少少椰絲嘅口感, 唔係好多, 較淡味, 唔算甜紫薯丹麥酥

見呢到較平, 仲唔買返夠本
 用黎準備第二日早餐同lunch先
提子合桃夾心包 $13 (5/5)
迷你麻薯波波球, 迷你牛角酥 $14/5個

芝士(2.5/5)ー 有幾條烘乾嘅芝士碎
每個麻薯波波都好煙韌, 味道較淡, 配茶食用一流
牛角酥(2/5)- 都幾軟熟, 面頭唔多甜, 可能蛋汁唔夠
鬆軟麻薯波波
牛角酥
椰絲蛋糕酥 $13 (2/5)
蛋糕鬆軟 有少少椰絲嘅口感, 唔係好多, 較淡味, 唔算甜
椰絲蛋糕酥
紫薯丹麥酥 $24/ 半個4片 (3/5)
聞落香香哋, 食落就甜甜哋, 不過紫蕃薯味就唔明顯, 可能其他餡都做到咁嘅味
紫薯丹麥酥
法式鮮奶樹頭 $11 (4/5)
底面都搽咗約一厘米厚嘅吉士醬, 一邊有糖霜, 另一邊就焗到呈現金黃色, 温度調較得幾好
麵包外層食落似咖啡豆比烘焙過嘅味道, 食落好煙韌
法式鮮奶樹頭
*焦糖芝士蛋糕, 綠茶芝士蛋糕, 芝士餅大約6吋都係$58, 好想試
2015-01-04
法式鮮奶樹頭
2015-01-07 879 瀏覽
我都好鐘意搵下cafe hea下睇下片,之前都好想試下哩間,但今次食完唔會再有下次。cafe最重要既飲品都可以沖到咁真係服左佢,我叫左杯hazelnut熱黑朱古力,但係勁甜,甜到飲唔到落口同惹痰。咁可能我個杯失手啦,我朋友個杯薄荷咖啡都係甜得滯。。真係甜到呢飲左少少已冇再飲。。除左飲品非常唔得之外,野食都ok, 我地叫左英式早餐68蚊,好普通唔抵食份量又少,肉醬長通粉78蚊味道ok;最好食就個甜品士多啤梨厚多士,仲暖暖地既丹麥厚多士加埋雪糕球一齊食真係好正。不過飲品咁差。。而且價錢貴份量少,我應該唔會再黎,甜品都係食番茶木個果算

2015-01-05
2014-12-11 1021 瀏覽
看到這個豹紋抹茶卷,說豹紋係由可可油轉印技術壓印出來的,用料高級,和基本上一致好評,看類似的沒有豹紋都要$100,雖然覺得有點貴$130(之前$128)現在唔食可能第日又加價,所以就打電話訂了一個去到見到有黑炭的,都幾吸引賣相真的很好,看著也開心了,見食評說加生日牌要錢,但看宣傳單張好像不用:/味道,和男友都覺得太甜,我覺得好重蛋味,反而食不出其他味道,男友則食得到,食完剛好有杯個熱熱淡淡的花茶,所以剛剛好,而父母則沒有覺得太甜,也食到栗子和抹茶味(所以我覺得太甜係因人而已)放在雪櫃隔天食,我反而就覺得沒有前天的太甜和食到栗子味呢!

去到見到有黑炭的,都幾吸引

放在雪櫃隔天食,我反而就覺得沒有前天的太甜和食到栗子味呢!
2014-12-10
10 分鐘 (外賣自取)
$130 (其他)
2014-11-09 1290 瀏覽
相約了幾位同事到 K11 的 La Creation de Gute 午飯,它其實有一半是麵包店,另一半才是餐廳,兩邊是相通的。我們每人點了一款 lunch set 然後一起分來吃。每款餐都有他們自家製的皇牌麵包和餐湯,以及飲品,所以感覺很豐富。皇牌麵包是提子麥包,暖暖的挺好吃。我們點了黑松露醬北海道帶子野菌燴有機糙米飯、香脆洋蔥卡邦尼意粉和黑松露醬煙三文魚沙律配意式汁。我同事一邊吃這個黑松露帶子飯,一邊不停大叫"好食",因為有很香的黑松露味,看到飯邊有一些油應該是松露油或橄欖油來的。飯粒軟硬適中,還有一粒粒的感覺。帶子則只有兩粒大大的,但因為飯味道太好所以雖然帶子少一點,但整體感覺還是很不錯。卡邦尼意粉忌廉汁濃稠,上面還有一些炸香脆洋蔥提升香味,意粉每一條也掛滿汁,也是高水準之作。連吃兩個忌廉汁的主菜確實有點膩的感覺,來一個清新一點的煙三文魚沙律,灑一點酸酸的檸檬汁很醒胃。其實點菜的時候沒有留意兩個也是黑松露味的,不過只要好吃,也不打緊。加一後每個餐約 $92,雖然相比平時午飯的價錢有點貴,但這餐吃得很滿足,以這個質素大家都覺得是物有所值。
皇牌麵包
皇牌麵包是提子麥包,暖暖的挺好吃。
只有一款雜菜湯
黑松露醬北海道帶子野菌燴有機糙米飯
黑松露醬煙三文魚沙律配意式汁
2014-10-29
黑松露醬北海道帶子野菌燴有機糙米飯
黑松露醬煙三文魚沙律配意式汁
2014-10-07 1184 瀏覽
La creation是我吃過的蛋糕店中,暫時是最好吃的。這陣子終於也試了堂食的西餐,可以一拼出食評了。餐廳很開揚,燈光明亮,配上雲石枱梳化椅,十分簡潔舒服。午餐有意粉漢堡沙律等,選擇頗多。每個午餐均有沙律或餐湯,另有半塊烘底白麵包。沙律和餐湯都不錯,最想說的反而是那白麵包,有少少甜味和麵粉香,烘得外脆內軟, 我和同事A都很喜愛那條麵包邊。主菜點了兩款分吃。焗海鮮飯配茄汁,$78。海鮮有藍青口,蝦,蝦仔,魷魚等,份量很多。汁料也很多但不會過鹹,每啖也嚐到海鮮,焗得十分香口。忌廉蕃茄蟹肉蜆肉意粉,$78。以為是白汁,現在跟海鮮飯有點像重覆了。蟹肉一絲絲份量很多,味道很夾值得推介。還有飲品。掙扎很久還是不加$15轉紫薯咖啡。普通咖啡帶微酸,沒太特別。要說我喜愛的蛋糕啦~ 吃過這麽多款,未試過有不喜歡,而且每個的造型也很漂亮。朱古力蛋糕裡有很多層,味道不單調,顏色很漂亮啊。唯一缺點太大個,要跟同事分食。紫薯加黃薯蛋糕是多月前吃的時令蛋糕,估不到我這個紫薯控竟然喜歡那個甜甜的黃薯。撻底很實在,口感很好。粟子蛋糕也是我的至愛。朱古力偏甜但給蛋糕加上了高貴的視覺效果。

焗海鮮飯配茄汁,$78

忌廉蕃茄蟹肉蜆肉意粉,$78

2014-09-26
焗海鮮飯配茄汁,$78
忌廉蕃茄蟹肉蜆肉意粉,$78
2014-10-02 1174 瀏覽
近年每阿妹生日都會特別找些特別而又知道她會喜歡的蛋糕給她, 早前行K11已經見到這款豹紋抹茶卷, 阿妹既鍾愛豹紋又喜歡抹茶味道, 完全合她的心意...近日提早跟她慶祝, 提早打定去La Creation de Gute留定這豹紋抹茶卷, 晚飯前就去自取, HK$130一個~包裝都很不錯!一開蓋, 阿妹嘩了很多聲, 不停就好靚好靚, 老豆講笑話是否只是面頭張膠紙有紋, 哈哈!除去包裝膠後, 證明豹紋是真材實料於蛋糕上, 的確我都覺得像真度極高!!!外層豹紋, 綠色的蛋糕及白色忌簾間著, 令整體顏色對比度亦好好呢! 賣相無得輸!當然味道才是重點, 看到這麼綠還以為是以抹茶味為主打, 誰不知食落栗子味很濃郁, 配著淡淡的抹茶味很配呢! 中心卷著忌簾, 栗子蓉及少少栗子粒及紅豆, 忌簾很滑, 栗子蓉味道超好, 亦不是很甜! 口感上一開始就是海綿般的柔軟蛋糕, 然後就是滑滑的忌簾, 最後就是比較實在的栗子蓉及紅豆, 無論口感上及味道都有層次的出來呢~
2014-09-21
外賣自取
$130 (其他)
難得可以平日早上和老公悠閒地出現在尖沙咀..老公話當然要吃個休閒早餐啦..哈..不過我預了要去'咖啡弄'吃午飯..所以早餐我不能吃得多..(雖然有身孕..但其實真的不如外間所講..會不停餓..不停吃..暫時於我身上(現在25周)絕對沒有出現一個人要吃兩份的情況..只是比未有身孕前吃得正常一點吧..(沒有吃零吃的需要..但一定要吃三餐)老公早上吃得很簡單..但一定要飲回魂咖啡的..所以我陪他去了位於k11的'La Creation'吃個好味麵包加杯回魂啡.. 點了紫菜蟹柳包..如果你買走就hkd 12..我們留底喝咖啡..店員會幫你麵包加熱..當然收費要加一啦..想不到看似平平無奇的麵包..坦白說..一開始看見要售hkd 12..我覺得有點貴呢..但吃進口發現原來值得喎..它們選用的蟹柳並不是我們平時自己在家買的普普通通貨式..入口明顯感覺是靚蟹柳..混合沙律醬..配上帶微溫香軟麵包..面層還鋪滿紫菜碎..簡簡單單的早餐已令人吃得幸福滿足..或者..這就是大家應該久不久停下來吃頓簡單早餐..享受一下生活的原因.. 加配一杯店內最簡單的咖啡hkd 30..老公說夠濃又香滑..絕不失禮..

哈..不過我預了要去'咖啡弄'吃

紫菜蟹柳包

不到看似平平無奇的麵包..坦白說..一開始看見要售hkd
活的原因..
加配一杯店內最簡單的咖啡hkd 30..

老公說夠濃又香滑..絕不失禮..(我不渴了..會影響阿b呀)

大家不妨久不久給自己一頓悠閒的早餐啦..一次半次的奢侈..其實大家都承受得起呀^^

La Creation de Gute

地址 : 尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B103舖

電話 : 3122 4168

2014-09-29
$43 (早餐)
紫菜蟹柳包
2014-08-04 1688 瀏覽
豹紋控同時是綠茶控的好友最近生日,為了一次滿足她2個願望,我選了豹紋和栗抹茶卷($130)作為她的生日蛋糕。雖然此蛋糕跟傳統蛋糕有些差別,但要同時滿足2個要求的選擇不多,幸好餅店是有提供生日牌(要另加$10)和蠟燭,使一條普通的卷蛋,變成一個可愛新潮的生日蛋糕。以可可油轉印技術壓印出蛋糕面層的豹紋,中間是忌廉,然後是京都宇治抹茶海綿蛋糕,最內層是蜜紅豆、法國蜜餞栗子和栗茸做夾心,層次鮮明。蛋糕新鮮鬆軟帶有淡淡抹茶味,配上幼滑的粟子茸散發出微微的粟子香味,跟內𥚃甜甜的紅豆和煙煙韌韌的栗子十分搭配,而且味道不會太甜太膩,口感順滑。

外賣自取
有次因為跑活動時間不充裕正想經k11到港鐵站結果路過了這間麵包咖啡店"La Creation de Gute"立即被吸引住進去行了圈...... ((沒錯, 我是外貌協會的, 笑))它分了兩部分, 一邊是堂食, 可點咖啡花茶, 小食等見到有不少人一邊用電腦一邊嘆花茶, 好羨慕喔喔~~~朋友們, 我們何時來次小聚high個tea, take個break呀?? ((離題了))另一邊是麵包西點take away的!!好多日式同歐式麵包~!!! ((大愛~~))仲有好hit既櫻花造型添呀!!!其實小女真係好喜歡牛角包~~~ 香脆鬆較~~~ heehee今次, 由於時間關係, 只快速地選了兩款, 這款是草莓加藍莓吉士包超好食呀~~!!!!!!另一款就是抹茶蛋糕!!! 這個我放了一晚, 到第二天當早餐食~仍然好好好好香抹茶味, 食落唔會好甜架~~真係食過咁多間, 呢個抹茶蛋糕, 可以入到我3大~!! haha!!!!下次, 再堂食試下先得~ XP
有次因為跑活動時間不充裕
正想經k11到港鐵站
結果路過了這間麵包咖啡店
"La Creation de Gute"
它分了兩部分, 一邊是堂食, 可點咖啡花茶, 小食等
見到有不少人一邊用電腦一邊嘆花茶, 好羨慕喔喔~~~
另一邊是麵包西點take away的!!
好多日式同歐式麵包~!!! ((大愛~~))
仲有好hit既櫻花造型添呀!!!
超好食呀~~!!!!!!
仍然好好好好香抹茶味, 食落唔會好甜架~~
下次, 再堂食試下先得~ XP
2014-06-02 2319 瀏覽
我生日的晚餐,老公為我買了一個焦糖芝士蛋糕,其實家中已有一個蛋糕,是二姑奶送來的,但為了在食肆晚餐後有得切蛋糕,老公特意買一個細的。看大小,約一磅左右的重量,蛋糕表面是深啡色,像是燒焦了,其實是加了焦糖焗所致。蛋糕質感輕軟濕潤,顏色呈檸檬黃,淡淡的芝士味,甜味剛好,焦糖面較甜和焦香,$50 一個,不過不失。
慶祝紀念
生日
2014-06-01 1507 瀏覽
朋友見這兒的食評不俗,所以才到來一試。這晚入座已是8:10PM,坐下不久服務員才告知五分鐘後 LAST ORDER,我們急急叫了三個意粉、三杯飲料、兩個甜品,數分鐘後服務員送上的居然是甜品「香蕉朱古力雪糕脆包」,朋友對此上菜次序表示不滿,雖然服務員解釋廚師要下班,但我們還是讓她先將甜品退回廚房。又過了數分鐘,其他客人也陸續離開,只剩下我們這一枱和其他一兩枱客人,終於三份意粉陸續送來,隨之而來是一名女廚師經過我們坐的位置,邊行邊向水吧的服務員說:「...... 就讓它放在那兒,讓它自己溶吧。」朋友回頭往水吧一看,明顯那名女廚師指的就是我們堅持退回廚房的那碟甜品!其實,這甜品(見轉圖)會溶的部份就只有頂部的兩球朱古力雪糕,雖然這餐廳不是行什麼高級路線,但一個稍微專業的廚師也知道客人連主菜也未食,怎會因著自己趕收工就不顧其他,求求其其完成了 ORDER 送到客人面前便算;而且店鋪面積不大,店內剩下的客人又廖廖可數,這名女廚師說的那些話是刻意說給我們聽嗎?是要讓我們後悔將甜品退回廚房嗎?如果要享受較專業的服務態度是需要多付一些金錢到較高級的餐廳,我想我和朋友們還可以負擔得起!
朋友見這兒的食評不俗,所以才到來一試。這晚入座已是8:10PM,坐下不久服務員才告知五分鐘後 LAST ORDER,我們急急叫了三個意粉、三杯飲料、兩個甜品,數分鐘後服務員送上的居然是甜品「香蕉朱古力雪糕脆包」,朋友對此上菜次序表示不滿,雖然服務員解釋廚師要下班,但我們還是讓她先將甜品退回廚房。又過了數分鐘,其他客人也陸續離開,只剩下我們這一枱和其他一兩枱客人,終於三份意粉陸續送來,隨之而來是一名女廚師經過我們坐的位置,邊行邊向水吧服務員說:「...... 就讓它放在那兒,讓它自己溶吧。」朋友回頭往水吧一看,明顯那名女廚師指的就是我們堅持退回廚房的那碟甜品!其實,這甜品(見轉圖)會溶的部份就只有頂部的兩球朱古力雪糕,雖然這餐廳不是行什麼高級路線,但一個稍微專業的廚師也知道客人連主菜也未食,怎會因著自己趕收工就不顧其他,求求其其完成了 ORDER 送到客人面前便算;而且店鋪面積不大,店內剩下的客人又廖廖可數,這名女廚師說的那些話是刻意說給我們聽嗎?是要讓我們後悔將甜品退回廚房嗎?如果要享受較專業的服務態度是需要多付一些金錢到較高級的餐廳,我想我和朋友們還可以負擔得起!
2014-05-30
10 分鐘 (堂食)