2023-02-11 75 瀏覽
同朋友行完大管,諗住搵間柴火餐廳食晚飯,經過見到呢間好似唔錯。餐廳好full,都等咗差唔多20分鐘先有位,建議預先book位。我哋兩個人唔係食好多,淨係叫咗下面幾樣嘢芒果熱情果梳打有淡淡嘅芒果同熱情果汁味,冇額外加糖水,感覺幾清新😌椰香菠蘿飄雪椰香味幾濃,菠蘿味淡,上面加咗cream海鮮冬陰功湯面味道太淡,酸味同辣味都唔夠,有啲失望🙁海鮮料有魷魚、蝦同青口,份量唔算少黃咖喱牛肉配薄餅啲牛肉煮到好淋又入味👍🏻咖喱汁就覺得有啲鹹,同埋唔辣,差少少🫣薄餅又薄又酥脆,屬於比較油嗰種👌🏻
我哋兩個人唔係食好多,淨係叫咗下面幾樣嘢

芒果熱情果梳打
有淡淡嘅芒果同熱情果汁味,冇額外加糖水,感覺幾清新😌

椰香菠蘿飄雪
椰香味幾濃,菠蘿味淡,上面加咗cream

海鮮冬陰功湯面

黃咖喱牛肉配薄餅
而家觀塘越來越多好嘢食,今次就試咗呢間勁有特色嘅休閒戶外西餐廳!店內設計充滿和諧格調,而戶外設計以休閒為主,仲可以帶埋大家嘅寵物一齊嚟玩!餐廳主打輕食同高質嘅西式料理,絕對值得大家同朋友一齊嚟消遣!👍🏻================🟠台灣風味牛肉千層麵 $148呢個千層麵非常足料,勁香又帶少少麻辣味!牛肉同濃厚嘅醬汁佈滿係每層麵中間,食得出係即叫即焗!芝士有超誇張嘅拉絲效果,喺香港好少食到咁好食又有台灣風味嘅千層麵!🥰🥰.🟡煙三文魚帶子奶油燉飯 $168帶子勁大粒,彈牙鮮甜煎得岩岩好!醬汁夠晒creamy,燉飯軟綿有咬口,而且份量都幾大份,夠兩個人一齊分享🥰.🟢芝士磨菇釀雞翼 $78雞翼入面充滿左濃厚嘅芝士同蘑菇,雞翼炸到外脆內軟,配合埋醬汁一齊食簡直一流😍.🔵鮮雜果吉士撻 $48雜果撻夠晒多鮮果,而且個皮做得好脆!係一個唔錯嘅甜品選擇!.🟣飲品:桂圓紅棗茶 $36 & 京都玄米茶鮮奶 $53誠意推介佢哋嘅玄米茶鮮奶,熱辣辣冬天飲完即刻暖笠笠!甜度仲啱啱好😃
================
🟠台灣風味牛肉千層麵 $148

🟡煙三文魚帶子奶油燉飯 $168

🟢芝士磨菇釀雞翼 $78

🔵鮮雜果吉士撻 $48
雜果撻夠晒多鮮果,而且個皮做得好脆!係一個唔錯嘅甜品選擇!

🟣飲品:桂圓紅棗茶 $36 & 京都玄米茶鮮奶 $53
  • 台灣風味牛肉千層麵
不多不少,剛剛好,係我嘅生活態度,足夠就好了呢間Cafe 取名Lagom, 反映呢種生活態度放工後去到觀塘Lagom Kaffe食晚飯🍴同朋友敘舊Cafe環境非常寬敞,有室內室外嘅地方夜晚喺度食飯夠晒chill🌙食物選擇非常多,主要係漢堡、意粉、炸魚薯條、雞翼等咁多款選擇,啱晒同朋友一齊share特別推介🤤台北燉牛肉意粉 $115非常特別嘅fusion意粉,下次可以再食個汁較鹹帶有微辣味,口感有少少麻,但唔食辣嘅朋友都食到,味道非常特別😋牛肉肉質軟唸,好好味👍🏻炸軟殼蟹漢堡配牛油果紅咖喱醬汁薯條 🍟$148即叫即炸嘅軟殼蟹,口感香脆,味道鮮甜漢堡微微烤暖,暖笠笠嘅口感真係好正啊😁呢款漢堡比起一般嘅burger有少少唔同牛油果咖喱醬汁味道新鮮,配搭得宜食落去唔會有飽滯嘅感覺摩卡拉花好靚呀🥹👍🏻呢間Cafe並唔係一般嘅西餐廳每款菜式都帶有少少新鮮感,帶一點驚喜💛Lagom Kaffe觀塘偉業街180號Two Harbour Square1樓
不多不少,剛剛好,係我嘅生活態度,足夠就好了
呢間Cafe 取名Lagom, 反映呢種生活態度
放工後去到觀塘Lagom Kaffe食晚飯🍴
同朋友敘舊

Cafe環境非常寬敞,有室內室外嘅地方
夜晚喺度食飯夠晒chill🌙

食物選擇非常多,主要係漢堡、意粉、炸魚薯條、雞翼等
咁多款選擇,啱晒同朋友一齊share

特別推介🤤台北燉牛肉意粉 $115
非常特別嘅fusion意粉,下次可以再食
牛肉肉質軟唸,好好味👍🏻

炸軟殼蟹漢堡配牛油果紅咖喱醬汁薯條 🍟$148
即叫即炸嘅軟殼蟹,口感香脆,味道鮮甜
漢堡微微烤暖,暖笠笠嘅口感真係好正啊😁
呢款漢堡比起一般嘅burger有少少唔同
牛油果咖喱醬汁味道新鮮,配搭得宜
食落去唔會有飽滯嘅感覺

摩卡拉花好靚呀🥹👍🏻

呢間Cafe並唔係一般嘅西餐廳
每款菜式都帶有少少新鮮感,帶一點驚喜💛

Lagom Kaffe
觀塘偉業街180號Two Harbour Square1樓
2023-02-06 88 瀏覽
呢到環境好大,好Chill ! 用左露地玻璃設計,打卡幾好。出面有個露天花園,係pet friendly。呢到係掃code自己落單,入面有圖片參考。今日2點幾黎到,唔想食太飽,本身想食tea set,見到佢D甜品好吸引咁! 不過賣曬了,所以叫左個egg benedict,佢個底係用左蟹肉,幾特別。好濃郁既蟹味,配料有沙律同面包,面包可以點下D蛋漿,好好食。朋友就叫左個cream pasta配三文魚,好足料,超多三文魚。除左面上既三文魚扒,意粉入面仲有三文魚碎同蟹籽,食完呢個係好飽,不過好滿足。見到呢到仲有好多特色飲品,不過今次太飽,下次有機會會再試下!
餐廳室內、室外座位都好寬敞。室內樓底高,文青木系feel,空間感十足。 室外有一番悠閑情調風格又夠開揚,更是pet friendly!!❤台灣風味牛肉千層麵 $148即叫即焗,約15至20分鐘左右台灣風味蕃茄醬,食得出以花椒油、九層塔調配而成,味道帶微微辣,惹味!千層麵,搓得厚薄適中,唔似一般咁食落只是成塊糊口麵粉糰!👍🏻 更焗至脆邊,邊緣位入口脆卜卜,夾心層口感軟腍,夾有牛肉碎、拉絲芝士!醬汁調配和製作千層麵都做得好,K好喜歡!😋白酒奶油三文魚意粉 $128白酒奶油濃郁,掛麵煙三文魚,魚皮煎得脆卜卜,魚肉生熟度剛剛好,肉質嫩滑鮮草莓吉士撻 $48有4層!第1層有士多啤梨、忌廉灑上少少果仁碎作點綴第2層是以魚膠粉定型的吉士層,啫喱質地第3層是海綿蛋糕,第4層是甜甜的餅底_______________Lagom Kaffe (觀塘)觀塘偉業街180號Two Harbour Square1樓_______________
餐廳室內、室外座位都好寬敞。

台灣風味牛肉千層麵 $148
即叫即焗,約15至20分鐘左右
醬汁調配和製作千層麵都做得好,K好喜歡!😋

白酒奶油三文魚意粉 $128
白酒奶油濃郁,掛麵
煙三文魚,魚皮煎得脆卜卜,魚肉生熟度剛剛好,肉質嫩滑

鮮草莓吉士撻 $48
有4層!
第1層有士多啤梨、忌廉灑上少少果仁碎作點綴
第2層是以魚膠粉定型的吉士層,啫喱質地
第3層是海綿蛋糕,第4層是甜甜的餅底

_______________

Lagom Kaffe (觀塘)
觀塘偉業街180號Two Harbour Square1樓

_______________
2023-02-04
2023-02-05 69 瀏覽
Happy Friday! 琴晚去左依間勁大台式食飯!有户外同室內位,枱與枱之間算好寬,所以放工食飯飲酒🍻一流!❤️價錢又唔高,又唔洗同人逼!.🧀巴拿馬芝士火腿拼盤$118 (4.5/5)有三款芝士、餅乾🍪、蜜糖包、火腿、煙三文魚、無花果❤️依個價錢,性價比好高!款款都好好食,送酒一流!.🧈煙三文魚帶子奶油燉飯 $168 (4/5)帶子煎得啱啱好!奶油味好重,啖啖飯都入晒味❤️🤭特別想讚嘅係加左啲煮左脆卜卜嘅藜麥,所以啖啖飯都好有咬口,無咁膩!.水牛🐃城雞中翼 $78 (4.5/5)等最耐係雞翼,但等係值嘅!上枱嘅時候,脆卜卜好熱,每隻都好香辣味,炸到好乾身,而且肉質好滑!十分正👍🏻😍.玫瑰🌹蜂蜜手工氣酒 $78 (3.5/5)龍眼蜂蜜手工氣酒 $78 (3.5/5)只可以話好啱女仔飲,好甜好香蜜糖味無乜酒味,都唔係好覺玫瑰🌹同龍眼味,所以當汽水🥤飲就好!想要好重酒精就唔洗👋🤭.草莓🍓芝士撻$48 (3/5)粟子蛋糕$38 (3/5)House white & red $58@ (2/5)甜品同紅白酒就十分一般👋🤭🤭🤭🤭

🧀巴拿馬芝士火腿拼盤$118 (4.5/5)

🧈煙三文魚帶子奶油燉飯 $168 (4/5)
水牛🐃城雞中翼 $78 (4.5/5)

玫瑰🌹蜂蜜手工氣酒 $78 (3.5/5)
龍眼蜂蜜手工氣酒 $78 (3.5/5)
草莓🍓芝士撻$48 (3/5)
粟子蛋糕$38 (3/5)
House white & red $58@ (2/5)
甜品同紅白酒就十分一般👋🤭🤭🤭🤭
  • 巴拿馬火腿芝士拼盤
2023-02-04 64 瀏覽
觀塘一向好多唔同既cafe, 今晚收工我就和朋友去了這間cafe。這間餐廳可以坐戶外,幾有feel.入面裝修都幾靚,同埋好多坐位,好大好闊落,坐得好舒服。牆上的掛畫都好精緻。餐牌入面都好多唔同選擇,款式好多。台灣風味牛肉千層麵(辛)$148: 芝士味非常香濃,千層麵口感好好,同牛肉又好夾,另外雖然餐牌上注明是(辛),不過食落又唔算辣,只是很微的辣,但都幾香口幾好食。白酒奶油三文魚意粉($128):非常香濃的忌廉味,三文魚又煎得好香,魚皮係脆的,份量又好多,配埋露荀又好爽口好好食,所以又唔會覺得好溜。水牛城雞翼($78):唔知點解食落覺得有少少酸,但又幾開胃既,隻味都幾特別,想食d特別口味雞翼的朋友可以食下。

這間餐廳可以坐戶外,幾有feel.

入面裝修都幾靚,同埋好多坐位,好大好闊落,坐得好舒服。

牆上的掛畫都好精緻。

餐牌入面都好多唔同選擇,款式好多。

白酒奶油三文魚意粉($128):

2023-02-03
2023-02-03 63 瀏覽
好耐之前同朋友去左Lagom食午餐食晚餐都係第一次 原來晚餐Menu好唔同但我會話每款MAIN都好有驚喜 高質🔥 觀塘分店仲要有埋pet-friendly戶外空間______________________________/ 威士忌糖漿豬排配薯泥焦糖蘋果 / $168豬扒煎到外層帶微微焦香 中間仲好粉嫩特別係配上焦糖蘋果 微香微甜真係好夾底層有打至滑身嘅薯泥 入口即化仲好香♡︎ / 炸魚薯條配青檸莎莎醬 / $128本來預炸魚薯條只係做小食點知原來超大一份😂足足有四大塊魚柳🔥外層炸粉薄薄一層 好有天婦羅嘅感覺中間魚柳依然鮮嫩多汁 真係外脆內嫩 超•正!/ 燒春雞 /呢個MAIN嘅份量都唔講得笑 同樣有四大舊雞肉燒到外層微脆 中間雞肉嫩滑又熱辣辣而且調味好足好惹味 重口味人士會好喜歡🤟🏿

好耐之前同朋友去左Lagom食午餐

/ 炸魚薯條配青檸莎莎醬 / $128

本來預炸魚薯條只係做小食
點知原來超大一份😂足足有四大塊魚柳🔥
外層炸粉薄薄一層 好有天婦羅嘅感覺
中間魚柳依然鮮嫩多汁 真係外脆內嫩 超•正!

/ 燒春雞 /

呢個MAIN嘅份量都唔講得笑 同樣有四大舊
雞肉燒到外層微脆 中間雞肉嫩滑又熱辣辣
而且調味好足好惹味 重口味人士會好喜歡🤟🏿
之前已經同大家share過呢間好chill嘅cafe,今次同friend回訪好休閑咁係到吹吓水~呢到除咗indoor夠chill,戶外空間都係pet-friendly,所以好開心可以同其他狗狗玩🐕威士忌糖漿豬排配薯泥焦糖蘋果($168) 呢份主菜雖然上菜時間較長,但係相當有質素✨豬扒本身好肥美,煎出嚟夠粉嫩🐷 薯泥打得好滑身,食落口感綿厚,焦糖蘋果都幾有驚喜🍎煙三文魚帶子奶油燉飯 ($168)加入咗炒過嘅藜麥,食落去有脆脆口感,仲帶少少油香😛意大利飯質感唔會太軟淋,加入咗蘆筍同火箭菜,撈埋溫泉蛋更加creamy🤍最欣賞都係個帶子煎得好香唔會太老🤤輕食就同朋友嗌咗份芝士蘑菇釀雞翼($78)一份有5隻,雞翼個皮烤得好脆,入面有啲蘑菇片增加口感🍄芝士入面加咗啲蜜糖,食落去鹹甜鹹甜🧀 仲可以按個人喜好加明太子芥末醬🧡除咗小食,呢到出名飲品拉花靚,嗌咗多明尼加朱古力奶($48)同日本小山園抹茶鮮奶($48) 抹茶飲落好順口🍵 兩杯都唔會太甜🤎最後同朋友意猶未盡,嗌咗份鮮草莓吉士撻 ($48)🍓 士多啤梨粒粒都夠甜,而且因為有蛋糕夾層,吉士本身唔會太膩,食完都唔會好滯😝

今日同朋友一齊去左觀塘嘅Lagom Kaffe食晚餐,由觀塘站或者巴士站行過去都好近,位置就腳。餐廳位於一樓,地方好大,仲有室外座比主人帶埋寵物一齊用餐。晚上有二,三人餐set dinner。我地今次就單點黎食,用QRcode落單。我地叫左台灣風味牛肉千層麵,法式紅酒牛面肉燉飯,飲品叫左一杯ice café latte, 一杯café Tonic.台灣風味牛肉千層麵,餐牌寫左固定辣度,但食落係好微好微嘅一點辣,就算完全唔食得辣我覺得都可以一試,食落好惹味,牛肉醬每層分佈平均,醬汁味道啱啱好。千層麵唔會硬或者韌,芝士量夠但唔會過多,每啖咬落都食到哂所有味道,好好食!而法式紅酒牛面肉燉飯,面頭加左d焗乾嘅藜麥,咬落卜卜脆。牛面肉有四件厚切,非常入味,咬落肉質軟嫰,好綿,仲好有肉汁。燉飯飯粒粒粒分味,配上香濃紅酒汁亦唔會太膩。飲品方面ice café latte幼滑香濃café Tonic飲落清新,好夠汽泡。無論多人,少人定有寵物,Lagom都係聚會嘅好地點!
餐廳位於一樓,地方好大,仲有室外座比主人帶埋寵物一齊用餐。

而法式紅酒牛面肉燉飯,面頭加左d焗乾嘅藜麥,咬落卜卜脆。

飲品方面ice café latte幼滑香濃
café Tonic飲落清新,好夠汽泡。

無論多人,少人定有寵物,Lagom都係聚會嘅好地點!
2023-01-29
2023-01-29 61 瀏覽
▫️豬肉蘋果楓糖三文治🥪👉🏻豬肉份量都幾多,食落甜甜地,再加埋煙肉🥓同流心蛋汁🥚,本身會有少少Heavy,而配埋蘋果片🍎同伴碟沙律🥗做中和感覺好解膩,非常加分👉🏻Sourdough質地脆口得嚟又好有咬口,煙煙韌韌⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️奶油花雕酒燉雞意粉🍝👉🏻白汁好Rich,意粉非常之掛汁,絕對唔會乾身但就感覺係冇咩咬口嘅港式意粉👉🏻雞肉質感厚身嫩滑,都食得出有酒味,但就真係唔濃,雖然呢個意粉感覺好創新,但白汁意粉同酒燉雞肉就真係唔多Match,感覺有d 夾硬🙈⭐️⭐️.▫️Hot Latte☕️ ——————環境:裝修帶點簡約北歐風,餐廳有分室內同室外,都提供幾多位,又唔會坐到好迫,喺觀塘都算幾少有,最欣賞佢冇限時,最適合想慢慢坐低享受嘅朋友
▫️豬肉蘋果楓糖三文治🥪
👉🏻Sourdough質地脆口得嚟又好有咬口,煙煙韌韌

⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️奶油花雕酒燉雞意粉🍝

⭐️⭐️
▫️Hot Latte☕️

——————
2023-01-28 58 瀏覽
呢間Cafe已經唔係第一次嚟,因為環境真係十分Chill,有outdoor area可以食水煙,飲酒亦得。隔咗一排冇你餐牌多咗一啲新菜式。《台北燉牛肉意粉》$118嚟咗幾次都必定會帶呢個意粉,fusion得黎好好味,因為佢有少少KIKI麵個隻香辣,但係本身嘅辣到啱啱好,牛肉又好林,意粉口感亦都適中,每一樣嘢都做得好好,所以好好味。《炸魚薯條配青檸莎莎醬》$128飲酒當然要配炸嘢,唔少得炸魚薯條!炸魚好大舊,而且皮好薄,肉夠厚,魚肉仲要好Juicy,配埋莎莎醬真係好好味。《Moscato 甜白酒》$78白酒偏甜,啱晒女士!有淡淡的果香,唔錯!

《台北燉牛肉意粉》$118

《炸魚薯條配青檸莎莎醬》$128

《Moscato 甜白酒》$78
白酒偏甜,啱晒女士!有淡淡的果香,唔錯!

2023-01-27 75 瀏覽
喺IG見到呢間餐廳,同朋友一齊嚟試吓。偉業街地點有啲偏僻,但係距離地鐵站都係可到達嘅路程。上到餐廳,發現環境寬敞,店員有禮貌,食物賣相不錯。我同朋友坐低之後,就開始點嘢食,我點咗一份韓式烤雞辣醬三文治,朋友點咗一個雞扒蕃茄意粉。食物味道不錯,可惜韓式烤雞辣醬三文治製作需時,但值得一試。
上到餐廳,發現環境寬敞,店員有禮貌,食物賣相不錯。
2023-01-26
午餐
餐廳:Lagom Kaffe (觀塘)地址:觀塘偉業街180號Two Harbour Square1樓相信唔少人都認識呢間開咗1年有多嘅Lagom Kaffe,短短時間打造咗兩間佔地面積夾埋超過10,000呎嘅台式西餐fusion Cafe都真喺幾厲害👏,長期吸引唔少人過嚟Relax吓飲杯咖啡☕️。今次去觀塘Two Harbour Square呢間分店佔地超過6,000呎,空間感極大,入到去即刻有一種休閒寫意嘅感覺😌,室內設計以藍、白、啡色為主色,設計帶有格調情懷,配合埋戶外空間俾客人帶埋貓貓狗狗嚟盡興一番🐈🐕Lagom Kaffe嘅大廚喺台灣人,除咗主打輕食同台西式fusion料理,仲有各式手工甜品🍮,晚市亦提供唔同口味嘅甜品,迎合到唔同人嘅需要同口味👍✝️胡椒吞拿魚和風沙律 $98面頭輕輕烤過、加咗胡椒嘅吞拿魚色澤均勻粉嫩,鮮味得嚟帶有一層燒烤胡椒香,配上沙律一齊食就無咁dry🥗,沙律加咗柚子醋酸甜開胃,不過個人就覺得濃味咗少少✝️台北燉牛肉意粉 $118食落有啲似麻婆豆腐嘅味道,辣中帶香🌶,香中帶麻,雖然食到底有少少油膩🤏,但呢種麻辣口味真喺令人越食越上癮😋。當中仲有唔少好似肉醬意粉咁
餐廳:Lagom Kaffe (觀塘)

配合埋戶外空間俾客人帶埋貓貓狗狗嚟盡興一番🐈🐕

✝️胡椒吞拿魚和風沙律 $98

✝️台北燉牛肉意粉 $118
當中仲有唔少好似肉醬意粉咁嘅肉碎,配搭埋軟腍有陣陣肉香嘅燉牛肉片,有無啲似食緊台灣食牛肉麵嘅感覺😆

✝️植物肉漢堡配松露薯條 $148
無論望落定食落都以為喺食緊真嘅肉,用咗大豆蛋白為主要嘅植物材料,
整成有咬口、有味道、似到十足嘅植物漢堡,仲有車打芝士、生菜🥬、番茄片🍅,用兩塊表面微微焦脆嘅麵包夾住,
增添咗唔少滋味🥯,當然唔少得加咗芝士粉、可以蘸松露醬或者茄汁嘅香脆薯條

✝️芒果竹炭蛋糕 $38
Lagom自家製嘅芒果竹炭蛋糕,以黃黑顏色間隔,製造出吸引鮮香嘅蛋糕,中間嘅蛋糕層、面頭嘅香甜芒果粒同芒果吉士醬🥭,食落一啲都唔溜,值得一試😏

Lagom Kaffe開放式Coffee Bar可以一睹咖啡師沖調每一杯拉花同精品咖啡👱🏼‍♀️,佢哋仲有自己嘅炒豆師為Cafe帶嚟與別不同嘅咖啡豆,
叫咗杯Flat White($42)同Caffe Latte($42),可以夠我坐返成晚喺度慢慢嘆️,呢餐真喺不多不少啱啱好☺

2023-01-18
10 分鐘 (堂食)
$200 (早餐)
2023-01-27 926 瀏覽
我哋嗌咗二人晚市套餐($458)、鮮草莓吉士撻($48)同埋柚子芝士蛋糕($38)首先講咗嗰個套餐嘅前菜先啦(分別就係炸薯條同埋水牛城雞中翼6隻)我想講佢哋炸薯條嘅份量真係超多😱😱而且真係好脆口🔥🔥水牛城雞翼食落去嘅味道幾啱啱好有少少辣得嚟又會有少少酸😆😆雞肉食落去亦都好嫩滑跟住就嗰刻我哋揀咗嘅兩個主食啦(分別就係煙三文魚帶子奶油燉飯同埋台灣風味牛肉千層麵)我想講嗰個奶油燉飯真係好吸引😋😋首先賣相已經係其中一個好吸引嘅地方之後食落去真係超Creamy🥰🥰帶子食落去亦都好新鮮、彈牙而且仲有少少爽口嘅感覺之後嗰個牛肉千層麵亦都勁高質佢食落去嗰個口感真係好豐富一咬落去就超濃郁嘅肉醬同埋芝士❤️❤️而且千層麵亦都唔會太過厚食落去口感啱啱好跟住就講吓嗰兩個甜品啦柚子芝士蛋糕食落去甜度幾啱啱好鮮草莓吉士撻食落去比較脆最後就講埋我哋嗌嘅嘢飲我就揀咗要熱日本小山園抹茶鮮奶我覺得呢杯嘢飲嘅抹茶味都幾濃郁😝😝但係味道上又唔會太過澀而我朋友就揀咗要熱多明尼加朱古力奶飲落去嘅朱古力味都算幾重值得一提嘅係佢哋喺一間寵物友善餐廳‼️‼️如果有興趣嘅人可以不妨嚟試吓

首先講咗嗰個套餐嘅前菜先啦
(分別就係炸薯條同埋水牛城雞中翼6隻)
我想講佢哋炸薯條嘅份量真係超多😱😱
而且真係好脆口🔥🔥
水牛城雞翼食落去嘅味道幾啱啱好
有少少辣得嚟又會有少少酸😆😆
雞肉食落去亦都好嫩滑

跟住就嗰刻我哋揀咗嘅兩個主食啦
(分別就係煙三文魚帶子奶油燉飯同埋台灣風味牛肉千層麵)
我想講嗰個奶油燉飯真係好吸引😋😋
首先賣相已經係其中一個好吸引嘅地方
之後食落去真係超Creamy🥰🥰
帶子食落去亦都好新鮮、彈牙
而且仲有少少爽口嘅感覺

之後嗰個牛肉千層麵亦都勁高質