4天前
簡簡單單蒜蓉包 $42個名幾得意🤣蒜蓉包好香!外皮烘到香脆,咬落去脆卜卜,但內裏算軟熟,牛油蒜蓉味香濃但唔膩,份量都算OK !秘製醬汁焗豬肋骨 (Half Rack) $134豬肋骨好好好嫩滑,秘製醬汁甜甜地夠惹味。Half Rack份量啱啱好,唔會太滯。我哋配咗薯角,薯角都係好脆,配埋茄汁真係一啖接一啖😆孖寶比薩 $138呢個孖寶比薩可以揀兩款口味,啱晒鍾意試多啲味道嘅人! Pizza餅底好薄好脆,啱唔大食嘅我哋😆避風塘魷魚圈比薩我鍾意魷魚圈多啲!魷魚圈脆炸煙靭,配埋避風塘嘅蒜香同少少辣味,食落去有啲港式風味,幾特別!蒜香辣肉腸沙茶風味比薩肉腸Juicy帶少少香辣,沙茶醬又唔算好出,但又感覺到味道好豐富🤣幾有創意。賭城心太軟 $68心太軟係出色嘅!焗到外層微脆又鬆軟,但切開之後啲朱古力漿流心到癲,仲有濃濃嘅朱古力香氣🤩熱辣辣嘅心太軟配埋抹茶雪糕同甜甜嘅cream,口感同味道層次好正!不過留意返,心太軟要時間製作,所以記得要預返時間食啊🤓結論🫰裝修玩味感十足,色彩繽紛,餐牌設計都幾有娛樂性,有feel🫰味道質素有驚喜又有創意🫰店員nice, 仲會主動加水n次🙈好味度:8/10🎡餐廳資
秘製醬汁焗豬肋骨 (Half Rack) $134
孖寶比薩 $138
避風塘魷魚圈比薩
蒜香辣肉腸沙茶風味比薩
賭城心太軟 $68
結論
🫰味道質素有驚喜又有創意
🫰店員nice, 仲會主動加水n次🙈
好味度:8/10
🎡餐廳資料