等了又等,限聚令總算逐步放寬,雖然純酒吧仍需要停業,慶幸餐廳已能重開晚市,想同朋友飲返兩杯,還可選擇持有酒牌的餐廳,嘅可飲酒又可進餐。 還未滿足?還可以夾公仔喔!  最近 BeautySearch 發現,荃灣有家餐廳 - 《Lucky U》,除了有得飲、有得食,仲有得玩!玩的當然不是適中玩骰盅咁簡單,而係夾公仔喔!  係酒吧夾公仔,都係第一次,真係好玩又有趣!仲有飛鏢及其他玩樂遊戲,點餐後可玩一陣,正好消磨時間。燒春雞 - 香草味濃,肉質嫩滑,切年而上,食落啖啖肉,相當滋味  海鮮比薩,Pizza 上舖滿豐富的餡料,不是細細粒的,無論是蝦、魷魚、還是帶子,都是原隻處理,大大份,不但更有口感,而且滿載幸福感覺!Pizza 是薄批,十分脆口喔!  椒鹽魷魚鬚 - 飲嘢吹水,必備的魷魚鬚,非常惹味,真係會令人食唔停口  朋友們喜歡喝啤酒啤啤佢,但我酒量淺,還是試吓其他口味,而這杯 Cranberry Juice,淡淡的紅,透出淡淡紅莓的酸甜,還有抗養花青素,味道蠻清新喔!
2021-02-22 164 瀏覽
難得去到荃灣行完南豐紗廠, 當場要食番小小野填下胃啦! 由瑜景新城一出, 直行就到呢間lucky u. 一入到去就比佢個復古環境吸引左, 窗口位置開陽, 加上深啡色既皮質長梳化, 加上紅磚牆, 有小復古英倫既感覺, 非常適合打卡呃like, 好似係香港有個輕旅行咁<3叫野食之前, 當然要叫杯cocktail chill 一 chill! 呢度Wine, beer都多種揀, 雖然 menu 上面cocktail唔多選擇, 但佢竟然可以自己講想飲咩cocktail 再tailor made沖比我地, 非常之貼心! 餐廳內食物種類都以西式為主, 但因為我地唔太餓所以只係叫左碟海鮮Pizza, 但都非常足料, 有大大粒帶子, 食到好飽~

2021-02-22 148 瀏覽
Lucky u係一間酒吧餐廳,除咗可以食嘢,有酒飲,仲有飛鏢玩,有波睇,仲有一啲遊戲機可以玩,係一間好chill嘅餐廳,適合放工同朋友放鬆下北海道明太子魷魚蝦仁意粉🍝意粉幾惹味,用咗他他汁,有少少酸酸嘅味,好開胃又清新,十分推薦!法式香草煎焗羊架(蘇保雲)四枝骨外層焗得酥酥脆脆,內裏係好有肉汁,羊味好濃,正😋西班牙辣肉腸pizza薄薄嘅pizza好味又唔會覺得漏,而且餅邊烤到脆脆咁幾香🍕其他小食,比如雞翼、紫菜薯條都炸得好香口乾身😋加上係酒吧,飲品全部都好好飲!🍹🍸

北海道明太子魷魚蝦仁意粉🍝

法式香草煎焗羊架(蘇保雲)四枝骨
外層焗得酥酥脆脆,內裏係好有肉汁,羊味好濃,正😋

西班牙辣肉腸pizza
薄薄嘅pizza好味又唔會覺得漏,而且餅邊烤到脆脆咁幾香🍕

其他小食,比如雞翼、紫菜薯條都炸得好香口乾身😋

加上係酒吧,飲品全部都好好飲!🍹🍸

2021-02-20
  • 法式香草煎焗羊架
  • 北海道明太子魷魚蝦仁意粉
  • 西班牙辣肉腸pizza
2021-02-19 133 瀏覽
久違了差不多成個月的Lucky U 味道終於回來!收工路過見餐吧開返,可能未有人知道佢開返!不用等位!正⋯⋯⋯👍🏼但最麻煩要登記安心出行⋯⋯😪,因我沒有download個Apps,所以我入到去登記返少少個人資料,就可以坐低揀嘢食,由於即興得壹條友,所以唔可以嗌太多嘢食!今次決定唔叫平時最鍾意食嗰個辣辣哋嘅鮑魚汁意粉🤪, 最後叫咗一個「北海道明太子鱿魚蝦仁碎他他汁意大利粉」個名夠晒長⋯⋯ 意粉硬度適中,重好大兜⋯⋯😃最驚喜係我最鍾意嘅明太子他他汁掛晒上意粉度!👍🏼 但係最緊要嘅係,有美食咁梗係要有一杯久違了嘅啤酒🍺!咁先至可以稱之為完滿!好⋯⋯我決定明天再約朋友Lucky U再食其他嘢 ⋯⋯😋
好⋯⋯我決定明天再約朋友Lucky U再食其他嘢 ⋯⋯😋
2021-02-19
2 分鐘 (堂食)
  • 北海道鮮帶子煙肉菠菜香辣蒜片鮑魚汁意粉
2021-01-22 181 瀏覽
約左朋友係荃灣食飯傾計,就揀左幾高評價嘅呢間餐廳酒吧LuckyU試下😁入到去見到環境都幾闊落而且座位都坐得好舒適。食物方面就點左幾樣招牌試下先🍽北海道鮮帶子煙肉菠菜香辣蒜片鮑魚汁扁意粉 $168帶子有4粒,厚身又大隻,表面煎香,裡面仍感受到帶子的鮮甜,醬汁好有驚喜,鮑魚汁加上蒜片、辣椒同煙肉,味道特別亦好惹味,而且碟意粉份量好多,兩個人都食唔晒😆美式燒烤醬燒西班牙豬肋骨 (半份) $138有半份叫實在太好,可以試多幾樣其他食物,豬肋骨肥瘦剛好,燒得好焦香微脆,肉質鮮嫩軟稔,豬肉味濃,外脆入軟,好正😋辣肉腸碎忌廉芝士藍青口 $98忌廉汁加入了辣肉腸碎、紅椒、菇,個汁好creamy,辣辣地好香口,青口都唔算細隻,另外仲附上兩塊包,用來沾忌廉汁食唔好嘥左啲汁,超美味😍美式炸雞塊 $98新鮮熱辣辣炸起,外皮炸得金黃香脆,炸粉唔厚,雞肉嫩滑,而且份量算多🐔Rainbow Shadow $78點左杯rainbow shadow,真係彩虹咁一層層彩色,靚到唔捨得飲,酸酸地甜度都適中,好啱打卡🌈所有食物水準很高,而且侍應服務態度都好好。除左食物高質,呢度仲有好多娛樂,可以玩夾公仔,桌球,飛標,睇波,b
入到去見到環境都幾闊落而且座位都坐得好舒適。
食物方面就點左幾樣招牌試下先🍽

北海道鮮帶子煙肉菠菜香辣蒜片鮑魚汁扁意粉 $168

美式燒烤醬燒西班牙豬肋骨 (半份) $138

辣肉腸碎忌廉芝士藍青口 $98

美式炸雞塊 $98

Rainbow Shadow $78

所有食物水準很高,而且侍應服務態度都好好。
除左食物高質,呢度仲有好多娛樂,可以玩夾公仔,桌球,飛標,睇波,beer pong, 可以係度玩番一整晚呢🎯
2021-01-05 185 瀏覽
今日去咗間有午市嘅酒吧餐廳 非常有驚喜 因為佢地方大 坐得好舒服 最最最緊要嘅係佢啲嘢食百發百中 真係好好味㗎 而且價錢都好合理 份量亦唔少佢有lunch set我哋叫咗個卡邦尼意粉 有埋餐湯 同嘢飲 先58蚊 個意粉醬汁非常充足 望落好creamy 食落又唔會太鹹同埋肥膩 質素好度有酒店feel 都幾犀利另外叫做一個好特別嘅小食拼盤 當中最吸睛嘅係香辣蒜片欖油蝦 佢用嘅蝦好大隻 好爽口食落啖啖肉 而且可以放好耐都仲係熱辣辣 之前未食過呢味 覺得好好特別 幾好食另外主菜方面 仲叫咗塊10安士嘅安格斯牛扒 七成熟 好大塊 而且肉質淋滑 醬汁幾香 但亦都唔會太郎蓋過牛肉嘅香味 食肉獸一定要試因為真係好滿足最後叫lunch set其實可以加錢叫多個芝士焗西蘭花 咁就有菜食番平衡下 完全冇馬虎 芝士落得非常多 可以拉絲添🤪🤪

2020-12-02
2020-12-14 151 瀏覽
美味的食物絕對是最好的良藥💝為難忘的一天送上最好的打氣!🎉因此我除了美食外,更享受美好的氛圍呢!-原來在荃灣也有不少酒吧形式的西餐呢!🍺因此第一次到了Lucky U😚內裡的環境也好大很好,總有不用遊戲可以玩呢!🎉如果一大班朋友一起,也可享受不少的樂趣呢!👯‍♂️-一到了便一直好想試Mocktail, 點了rainbow shadow🌈好靚的是一杯彩虹色的飲品呢!🍸好靚的一杯,而且不會係藥水味,好好飲又靚,用來影相也十分好呢!🥃-前菜我點了一直好鍾意的墨西哥香辣牛肉芝士焗粟米片🧀🥑🌽會配酸忌廉,牛油梨醬及蕃茄莎莎🍅🥑上菜是芝士仲有拉媽,真係熱辣辣好好食!三種醬都覺得好好呢!😚😚-另外也點了T Rex Pizza🍕,入面有辣肉腸,好惹味又大份!😍而且因為餅底較薄,所以不會太膩呢!💯-最後點了北海道明太子魷魚蝦仁碎他他汁意大利粉🍝呢個意粉好驚喜,好清新的口味🥗,而且在意粉上有紫菜,不同的味道加起剛剛好💚💛,中和到過份膩的口感,所以呢個意份好驚喜,岩晒D怕太漏的朋友!🤩好值得試下呢!-渡過了一個好chill 又舒適的晚上🍴,好舒服又開心!接下來大家也要繼續加油!🍹
美味的食物絕對是最好的良藥💝
為難忘的一天送上最好的打氣!🎉
因此我除了美食外,更享受美好的氛圍呢!
原來在荃灣也有不少酒吧形式的西餐呢!🍺
因此第一次到了Lucky U😚
內裡的環境也好大很好,
總有不用遊戲可以玩呢!🎉
如果一大班朋友一起,也可享受不少的樂趣呢!👯‍♂️
好靚的是一杯彩虹色的飲品呢!🍸
好靚的一杯,而且不會係藥水味,
好好飲又靚,用來影相也十分好呢!🥃
前菜我點了一直好鍾意的墨西哥香辣牛肉芝士焗粟米片🧀🥑🌽
會配酸忌廉,牛油梨醬及蕃茄莎莎🍅🥑
上菜是芝士仲有拉媽,真係熱辣辣好好食!
三種醬都覺得好好呢!😚😚
另外也點了T Rex Pizza🍕,
入面有辣肉腸,好惹味又大份!😍
而且因為餅底較薄,
所以不會太膩呢!💯
最後點了北海道明太子魷魚蝦仁碎他他汁意大利粉🍝
呢個意粉好驚喜,好清新的口味🥗,
而且在意粉上有紫菜,不同的味道加起剛剛好💚💛,
中和到過份膩的口感,
所以呢個意份好驚喜,岩晒D怕太漏的朋友!🤩
好值得試下呢!
渡過了一個好chill 又舒適的晚上🍴,
好舒服又開心!
接下來大家也要繼續加油!🍹
墨西哥香辣牛肉芝士焗粟米片配酸忌廉,牛油梨醬及蕃茄莎莎
墨西哥香辣牛肉芝士焗粟米片配酸忌廉,牛油梨醬及蕃茄莎莎 128
T Rex Pizza
北海道明太子魷魚蝦仁碎他他汁意大利粉
Mocktail rainbow shadow
2020-12-07
墨西哥香辣牛肉芝士焗粟米片配酸忌廉,牛油梨醬及蕃茄莎莎
T Rex Pizza
北海道明太子魷魚蝦仁碎他他汁意大利粉
Mocktail rainbow shadow
2020-12-10 118 瀏覽
好幾個月前食過一次念念不忘,趁正x苦又搞嘢前encore支持下~環境絕對一流,酒吧得嚟,冇咁迫,酒game, 夾公仔機,篤波,全部有,7點零去到,10點收檔嘅原因,唔多客!今次主要係食嘢之餘,小飲怡情!啤酒烈酒classic cocktail mocktail都有得嗌!我就千年不變mojito 🤣!! Btw, mojito高汁,清得嚟又唔會冇哂rum味,比例掌握得幾好!薯條雞亦: 正正常常,酒類好伴侶!T-Rex pizza: 呢個有驚喜,配料份量足,薄批得嚟唔會冇晒個質感!蝦魷魚意粉: 一定要試,成個意粉好creamy, 好海鮮,蝦同魷魚都多,自己一個人食太有罪惡感,幾個人share 就啱好!羊架: 呢個高汁,羊肉質地嫩滑,熟得啱好,調味適中,又大份!總括嚟講,嘢食ok,服務幾好,值得一試!

薯條雞亦: 正正常常,酒類好伴侶!

總括嚟講,嘢食ok,服務幾好,值得一試!

2020-12-08
2020-12-04 920 瀏覽
Lucky U係一間酒吧餐廳,佢除左有酒飲有野食之外,店面都好大好多野玩,裡面有掟飛標、夾公仔、桌球同而家大熱嘅beer pong。趕喺堂食限聚令收緊到二人前,即刻約朋友黎食個晚飯先。今次食完,都唔知要隔幾耐先可以再食了。不過我地醉翁之意只在食,黎哩度最主要係因為見倒佢地逢星期一至五,晚餐都有七折,酒水8折,真係幾抵。Rainbow Shadow(HH價$58, 8折後$46.4) - 哩杯mocktail真係好似rainbow咁顏色好繽紛,佢係由菠蘿汁、青檸汁同橙汁溝成,味道酸酸甜甜都幾好飲。Victoria Secret(HH價$58, 8折後$46.4) - 哩杯原本係用小紅莓同青檸左做,但估計佢冇小紅莓,所以轉左做士多啤梨,杯面都見倒好多士多啤梨粒,味道同樣係酸酸甜甜,唔會好假好藥水味。香辣雞軟骨($58, 8折後$40.6) - 雞軟骨炸到好香脆,炸皮唔會太厚太硬,上面灑左好多七味粉,食落鹹鹹辣辣,幾香口惹味,用黎餸酒最啱。海鮮披薩($148, 8折後$103.6) - 哩個pizza直徑大約11吋,上面好足料有好多海鮮,除左常見嘅魷魚、蝦同菇之外,仲有比較少喺pizza上面

Rainbow Shadow & Victoria Secret

香辣雞軟骨

海鮮披薩($148, 8折後$103.6) - 哩個pizza直徑大約11吋,上面好足料有好多海鮮,除左常見嘅魷魚、蝦同菇之外,仲有比較少喺pizza上面見倒嘅帶子,仲要大大粒,非常抵食!
海鮮披薩

Pizza係薄底,餅邊都幾脆,因為真係好多料,每一啖都會食倒餡料,好滿足幾好食。
海鮮披薩
美國白安格斯牛肉香辣蒜片羅勒醬意大利粉($168, 8折後$117.6) - 哩度啲主菜雖然價錢同出面差唔多,但啲份量都偏大份,意粉我諗比平常出面西餐廳正常份量最少多一半,所以一碟係夠三四個人食。
美國白安格斯牛肉香辣蒜片羅勒醬意大利粉

意粉唔會太腍,仲有少少彈口,除左意粉多,牛肉量都唔少,羅勒醬因為加左辣椒,所以食落鹹鹹辣辣,感覺比較清爽,唔想食忌廉汁底嘅意粉都係一個唔錯嘅選擇。
美國白安格斯牛肉香辣蒜片羅勒醬意大利粉
總結,Lucky U野食唔錯,份量都好足,本身定價已經唔算貴,而家7折左之後真係堅底食,雖然個位僻左少少,不過就算唔係為飲酒,黎食晚餐都好值得。
香辣雞軟骨
2020-12-04 431 瀏覽
朋友放工後約咗我吐苦水,我哋去咗間bar restaurant邊食邊傾:🥓泰式香茅豬頸肉($98)豬勁肉份量都幾多,邊位烤得焦香,食落都幾爽口,配酸酸辣辣嘅生蝦汁一齊食都幾開胃,但若果豬頸肉係厚切會更有口感!🍝美國安格斯牛肉香辣蒜片羅勒醬意大利粉($168)牛肉份量都唔少,而且有嚼勁,最鍾意牛肉切成小塊,啱晒我呢啲懶鬼😆意大利粉充滿牛香,以蒜片及羅勒醬炒過後更加惹味😋朋友對呢碟意粉有高度評價👍🏻🍗燒春雞($118)無諗過呢個係一隻燒春雞份量嘅價錢,真係幾抵食🤩燒春雞醃得好入味,雞皮有少少脆,雞肉又嫩滑,而且已經切件,真係好味之餘又方便進食👍🏻除咗雞件外,仲有炸薯角及沙律,份量真係都幾多,結果我哋食唔晒,打包咗半隻雞返屋企😆🍺友 Draught Beer($66)朋友第一次飲呢款本地手工啤酒,味道比預期中好,都幾唔錯👍🏻☕️熱檸蜜店員可能見我滿臉倦容,睇得出我唔太舒服,所以沖咗一杯熱檸蜜俾我飲,真係好sweet🥰呢間bar restaurant嘅服務真係好好,菜式份量又偏多,價錢又唔貴,真係抵食夾大件👍🏻另環境仲好闊落,不單止可以波睇、掟鏢、篤波,連slap cup同beer pong 都

🥓泰式香茅豬頸肉($98)

🍝美國安格斯牛肉香辣蒜片羅勒醬意大利粉($168)

🍗燒春雞($118)

🍺友 Draught Beer($66)
朋友第一次飲呢款本地手工啤酒,味道比預期中好,都幾唔錯👍🏻

☕️熱檸蜜

呢間bar restaurant嘅服務真係好好,菜式份量又偏多,價錢又唔貴,真係抵食夾大件👍🏻另環境仲好闊落,不單止可以波睇、掟鏢、篤波,連slap cup同beer pong 都有得玩,最估唔到係連夾公仔機都有😂真係好啱一大班人嚟chill吓👍🏻
2020-12-03 258 瀏覽
呢間餐廳係朋友介紹,因為平時啲cafe得board game太悶,呢間面積超大,可以容納多種遊戲設施,例如:桌球、darts、夾公仔機、仲有酒game必玩嘅beer ping pong !!!荃灣嘅朋友,大家吾洗去到尖沙咀都可以玩餐飽啦🤪美式燒烤醬燒西班牙豬肋骨🐷($138)半份都足夠2人食,每人有3條骨,而且算多肉!油脂分佈幾細緻,肉質香軟,再加上又甜又濃郁嘅BBQ醬,令人回味無窮~配菜仲有幼細嘅薯條,如果俾埋茄汁就更好🙊🙊🙊沙律更加係唔可以缺少!令我食肉食得冇咁慚愧🙇🏼‍♀️黑松露雜菌芝士忌廉意大利粉🍄($103)幼滑香口💕好creamy!黑松露好突出!加入左大量嘅雜菌,令每一啖意大利粉都會食到幾粒菌,增添口感😋😋Signature Cocktail💖Ice Age ($108)朋友覺得多冰咗少少,可能係襯返個theme🤪開頭有個小火焰🔥幾有驚喜!感覺比較清新熱情果味比較重,仲有菠蘿味檸檬汁等,偏向果香味☺️☺️☺️💖Valentino($108)名牌~買唔起。。都要飲到!😂少女心爆發,粉紅色的酒,充滿蜜桃🍑、Cranberry香氣,同少少玫瑰味~🌹兩杯酒都唔算好重酒味🥰易入口♥️男仔更加可

美式燒烤醬燒西班牙豬肋骨🐷($138)

黑松露雜菌芝士忌廉意大利粉🍄($103)

Signature Cocktail
💖Ice Age ($108)

💖Valentino($108)
名牌~買唔起。。都要飲到!😂

兩杯酒都唔算好重酒味🥰易入口♥️男仔更加可以邊飲酒邊睇波!⚽️

2020-11-29 56 瀏覽
這晚下班後與朋友到荃灣吃晚餐朋友說想飲杯cocktails談談天,所以找到LUCKY U,可說是酒吧和餐廳都做得不錯我所見下班七點半左右的時間都是經營餐飲為主Main course, pasta, burger, pizza超creamy濃郁的忌廉芝士,菠菜葉煮得淋淋的很「掛汁」,吃完菠菜後我們還忍不住把忌廉芝士當湯飲有花椒八角的麻辣是中式菜的感覺,但配上西班牙黑毛豬!有夠新奇真係好大碟又好食!蒜香很足!Rose Garden很夏日的感覺,甜甜的果味,女孩子應該都喜歡!晚餐加cocktails
這晚下班後與朋友到荃灣吃晚餐

我所見下班七點半左右的時間都是經營餐飲為主

忌廉芝士菠菜葉

鑊仔麻辣西班牙黑毛豬

北海道鮮帶子煙肉菠菜香辣蒜片鮑魚汁扁意粉

真係好大碟又好食!蒜香很足!
Rose  Garden

晚餐加cocktails

2020-10-29
  • 忌廉芝士菠菜葉
  • 北海道鮮帶子煙肉菠菜香辣蒜片鮑魚汁意粉
After a week of hectic work in office, my colleague invited me to join him for dinner tonight. He suggested somewhere chilling, named Lucky U. It was located at Sha Tsui Road, several minutes walk from Tsuen Wan West MTR.It was a sports bar restaurant, with pool table, table games and darts machine for customers to play. It was spacious, able to seat several people. They offered fusion food such as Thai, Western, Italian and Mexican etc. They served snacks, main course, pasta, pizza and assorted

It was a sports bar restaurant, with pool table, table games and darts machine for customers to play. It was spacious, able to seat several people. They offered fusion food such as Thai, Western, Italian and Mexican etc. They served snacks, main course, pasta, pizza and assorted range of alcoholic drinks etc.

We ordered rainbow shadow and matcha mocktail. As the name of the drink suggested, rainbow shadow was served in rainbow colour. It was mixed with pineapple juice, orange juice, lime juice, blue curacao syrup, grenadine and soda. It was refreshing and has fruity taste, sweet as well. Matcha cocktail was mixed with apple juice, green tea syrup, vanilla syrup and ginger ale. It was refreshing as well, sweet and appetizing.

Thai shrimp sashimi with Thai spicy sauce - It was served on top of bucket of ice, to prevent it from turning bad easily. Shrimp was fresh and juicy, chewy as well. Thai spicy sauce helped to bring out the flavour of it.

Baked chorizo creamy cheese blue mussels - Gravy was flavourful and creamy, good to drink for few sips. Toast was provided to dip onto the gravy, which was toasted till soft and crispy. Mussels was chewy and juicy, absorbing the essence of the creamy gravy.

Rack of lamb provencal - The chef was generous with the portion, which was served in 2 big pieces with 4 ribs. Lamb was tender and chewy, grilled till just nice. The skin was crispy as well. Sauce was provided to dip onto it and potato wedges was grilled till soft and smooth too.
2020-11-25 100 瀏覽
同朋友行經荃灣,見到呢間咁chill既餐廳酒吧,晚市仲有7折,即刻決定入黎試下😚 入座前職員都幫我地兩個度咗體溫,仲主動提供酒精搓手液俾我哋,防疫設施夠晒齊備呀,即刻覺得安全同放心咗好多!😳呢度環境感覺十分乾淨,電視夠大,仲有唔同嘅娛樂設施,例如桌球枱、飛鏢機、夾公仔機等等,啱曬想同朋友黎玩黎放鬆既你 睇一睇個menu,發現都有好多唔同既主菜選擇,有pasta,仲有唔少小食,啱曬每樣都想食啲又小鳥胃既我😛 野飲方面,都有好多唔同款式嘅嘢飲俾我哋揀,例如gin,vodka,唔同款式嘅啤酒等等。 如果唔飲酒嘅朋友都可以考慮一下佢哋嘅mocktail!好似我咁,就揀咗一杯rainbow shadow,酸酸甜甜咁,賣相又靚,簡直俘虜咗我呢個少女嘅心😍 食物方面,我哋叫咗薯條、蒜蓉炒西蘭花、避風塘雞翼、西班牙豬妹肉、性價比十分之高。 芝士薯條上台熱辣辣,配埋啲芝士食啱啱好!避風塘雞翼口味十分特別,少少辣又香口,鍾意食雞翼嘅人千祈唔好錯過!呢個豬肉係我食過最嫩嘅豬肉!入口即融。 總括而言,成間餐廳感覺唔會太嘈雜,都俾人一種舒適嘅感覺,座位都坐得好舒服。 性價比十分之高,無論係想來睇波

芝士薯條上台熱辣辣,配埋啲芝士食啱啱好!

呢個豬肉係我食過最嫩嘅豬肉!入口即融。

性價比十分之高,無論係想來睇波嘅朋友,定係想來享受食物嘅朋友,如果行過荃灣都可以過嚟試吓!下次會再嚟試吓佢唔同主食!
2020-11-25 61 瀏覽
有野食有野玩@Lucky U 地址: 荃灣沙咀道105-129號好運唐樓地下5-7號舖電話: 28851992====================餐廳如此多fun , 集合了餐廳,酒吧元素,自問手感眼界都幾好,通常都獲得高分。主菜要了一份 $118 燒春雞,兩個人分享,多肉食的!岩曬肉食魔皇,仲好抵食。$98 辣肉腸忌廉芝士藍青口,個cream 真係好滑好夾青口陣海水味!必點推薦$58 橄欖油蒜香西蘭花,食下菜!蒜同橄欖油好有意式風味。$58. 炸雞軟骨香日,灑了七味粉更香,又辣辣地,點mayo 又得。$98 忌廉波菜,creamy 汁好夾,又蓋了草青味。飲品幾$60元起,比起尖沙咀及銅鑼灣酒吧,只是2/3 價位,抵飲。Menu 上仲有多款小食,burger,pasta,pizza 讓人大快朵頤。有得電dart 飛標, beer pong ,snooker 夾公仔 都有得玩,換token 玩一局都唔貴一個地方有野食有酒飲,仲有野玩,唔洗轉場,玩遊戲時仲幾易識到志同道合朋友
有野食有野玩@Lucky U

地址: 荃灣沙咀道105-129號好運唐樓地下5-7號舖
電話: 28851992
====================

$58 橄欖油蒜香西蘭花,食下菜!蒜同橄欖油好有意式風味。

$98 忌廉波菜,creamy 汁好夾,又蓋了草青味。