2024-07-01 82 瀏覽
明明係室內禁煙,點解有人可以喺室內食煙?同職員投訴,職員亦懶理得你,亦無叫嗰位煙民出去食。只係叫我坐遠啲,但係成間酒吧都係煙味,就算坐遠啲,都作用唔大。結果就係在酒吧比錢吸2手煙。而價錢亦偏貴,錢就比咗但野飲就冇相應質素。叫杯茶,只係比最普通貨色嘅茶包,連牌子都滅走唔比你睇。可能成本5毫,但收我68再加一。每人min charge 2杯野。只係叫左2杯,埋單都要差唔多200蚊一位。總結就係貼錢買難受,永不再去。

2023-07-24 625 瀏覽
疫情之後~酒吧已經變咗餐廳喇,唔係純正酒吧咁樣經營,其實冇乜改變,只係吧檯位置唔可以再坐人,但係仲保留咗英式酒吧嘅格調!雖然餐廳冇話唔批准食客可以室内食煙,但係我覺得一人可以讓一步, 食煙嘅人可以出去食,唔食煙嘅人就可以覺得空氣清新啲個人自在啲,另外一個重點就係,有啲餐廳其實得一格廁所比男女共用,而呢度嘅男厠係有兩個尿兜一個厠格,呢度仲有兩個女厠仲有兩格添!
2019-01-04 3765 瀏覽
今日放工去左紅磡揾朋友,行過附近食街見有間洒吧就入左去 happy hour飲返杯,等朋友,生啤選擇多有成十種,重有多威士忌選擇,不過見有生啤happy hour買兩啤酒重有一個小食送所以就飲啤酒,抵飲 環境同服務都唔錯,地方大又坐得舒服,下一定再黎
環境同服務都唔錯,地方大又坐得舒服,下一定再黎
2019-01-03
2018-06-29 2590 瀏覽
this bar wouldn't let us play beer pong because the world cup was on. bar was empty and it was 1 hour until the next game. poor customer service. don't waste your time!!!
2017-09-04 2861 瀏覽
食物質數之高已經不用多說, 大家可以從其他的文章了解得到今次想重點討論一下: 酒顧名思義酒吧當然重點是酒, 星期五晚上跟一班朋友到酒吧少嚼兩杯, 可以輕鬆一下心情, 暫忘工作上的煩事雖然MALTY的惡評如潮, 但我們都抱著反正不是衝著食物而去, 酒應該也不會差到那裡的心態, 就去試試看吧我們點了3 round的Beer pong和3 round 的Slap CupBeer Pong 是$158/roundSlap Cup 是$158/round酒是威士忌配水, 味道非常淡說實話這個價錢不貴, 但也不算優惠吧?重點來了, 我們在玩完第2 round Slap Cup的時候, 叫他們可以準備最後1 round他們竟然對我們說他們要下班啦, 所以不能供應了而他們在我們玩的期間, 已經要求我們付款, 他們說最後這1 round是已經在單子扣除了那麼這個意思就是他們一早知道我們時間不夠, 但不跟客人說就私自改單!?如果早知道他們要關門我們就改去其他地方啊而最重點,最重點,最重點的是 他們賣的酒是非常差劣 更有可能是假酒!!!!!!因為第2天, 我們一行8人都拉了一整天的肚子!!!希望其他有心人都
食物質數之高已經不用多說, 大家可以從其他的文章了解得到

Beer Pong 是$158/round
Slap Cup 是$158/round
酒是威士忌配水, 味道非常淡
說實話這個價錢不貴, 但也不算優惠吧?

重點來了,
他們竟然對我們說他們要下班啦, 所以不能供應了
如果早知道他們要關門我們就改去其他地方啊

而最重點,最重點,最重點的是 他們賣的酒是非常差劣 更有可能是酒!!!!!!
因為第2天, 我們一行8人都拉了一整天的肚子!!!

希望其他有心人都可以到此酒吧感受一下, 跟大家分享!

PS, 好評可以不信, 但劣評真的不能不信啊
2017-09-01
$500 (宵夜)
  • 假酒疑雲?
2017-03-02 2411 瀏覽
簡直太離譜!一個可樂收hkd 54,一碟意粉收$98,簡直不合情理!就算係酒吧,都冇理由可樂收hkd 54!!是否太暴利!俾你搵一次笨就夠,以後也不再幫襯.落单個待應好似夢遊,可以一分鈡前後可以唔記得自己落咩單。