2023-07-15
想搵個地方chill吓~ 放鬆下自己。今日就去咗觀塘海濱附近嘅MG Cafe,Chill住嘆早餐~餐廳採用雅緻木係設計,帶有少少英倫氣息,餐廳嘅掛飾同吊燈,散發出一種懶洋洋嘅味道,好悠閒舒服。喺度嘆個早餐,感覺好似置身異國空間,可以慢活一下Classic Breakfast $128牛角包、炒蛋、煙肉、小蕃茄、芝士腸、炒雜菇、茄汁豆牛角包上檯仲熱辣辣,承諾好有層次香酥感覺;香腸都幾大條,入面包有芝士,每一啖都有芝士流出,好食Latte拉花好靚,坐喺咁悠閒嘅餐廳飲咖啡,別有一番感受Breakfast Fantasy $138多士、沙律、黑松露炒蛋、煙肉、小蕃茄、香腸、大啡菇、茄汁豆、烤菠蘿好豐富嘅早餐!黑松露炒蛋好香,食落口陣陣黑松露香氣,烤菠蘿啱啱好,表面帶點燒香,入面好Juicy~Mocha朱古力同咖啡嘅比例啱啱好,唔錯另外,藉得一提,呢度嘅店員都好友善,服務態度好好,仲會提車主們小心出面抄牌(^^)好細心
餐廳採用雅緻木係設計,帶有少少英倫氣息
Classic Breakfast $128
牛角包、炒蛋、煙肉、小蕃茄、芝士腸、炒雜菇、茄汁豆
Latte
拉花好靚,坐喺咁悠閒嘅餐廳飲咖啡,別有一番感受
Breakfast Fantasy $138
Mocha
朱古力同咖啡嘅比例啱啱好,唔錯