2024-06-02 29 瀏覽
新推出的健康之選 一 菜摘燒肉堡,個人覺得味道一般。燒肉比較韌,調味比較少,可品嚐到食材的原汁原味。 份量比較少,對於「細胃」代表應該剛好😅星期日下午時段都比較少人, 不用擔心要等位😅
星期日下午時段都比較少人, 不用擔心要等位😅
2023-12-01 152 瀏覽
我最近品嚐了一個芝士漢堡,想和大家分享我的食評。這個漢堡的特色是它擁有豐富的芝士和肉餅。首先,我得說洋蔥的份量有點多,對於不太喜歡洋蔥味道的人來說可能會稍微有些過量。然而,如果你是洋蔥的愛好者,這個漢堡可能會很適合你。芝士和肉餅的比例是正常的,這讓我感到滿意。芝士的濃郁口感和肉餅的香氣相互平衡,創造出一種美味的組合。肉餅本身的口感也很好,不太乾也不太油膩,正好適中。然而,總體而言,這個芝士漢堡給我的印象並不是很特別。它沒有什麼獨特的風味或特殊的配料,讓人感覺有點普通。當然,這只是我的個人感受,其他人可能會有不同的看法。總結來說,這個芝士漢堡的洋蔥份量稍微有點多,但芝士和肉餅的比例正常。然而,整體而言,它給我帶來的感覺並不是很特別,只是一個普通的選擇。如果你對於特色和獨特口味有要求的話,可能需要考慮其他選擇。

2023-10-08 126 瀏覽
【104】用家自費感受,不是打手!Walk In 唔駛等。8️⃣0️⃣CP值,2023/6/14/三/16:09,平日下午茶時段,二人埋單(冇加一)合共$103,平均每人$51.50。店在大本型2樓AEON超市入面,朋友帶我去先搵到。地下細,好似得4張枱,坐得好迫,地方光猛乾淨,落單快,但出餐較慢,服務員態度友善,直接送餐到枱面,整體很好。7️⃣5️⃣吉列蝦漢堡芥末蛋黃醬$29,份量偏少,好味。8️⃣0️⃣摩斯芝士漢堡單層$288️⃣0️⃣大厚切薯條+可樂$237️⃣0️⃣薯餅1件+可樂22
【104】用家自費感受,不是打手!
Walk In 唔駛等。

7️⃣5️⃣吉列蝦漢堡芥末蛋黃醬$29,份量偏少,好味。

8️⃣0️⃣摩斯芝士漢堡單層$28

8️⃣0️⃣大厚切薯條+可樂$23

7️⃣0️⃣薯餅1件+可樂22
2022-09-22 501 瀏覽
一向食開魚柳包諗住叫個新包試下菇菇包 一心期待會 大塊菇點知 一打開就以為佢俾錯塊菇去左邊 怕醜菇 縮埋左我唔睇相 試下食啦點知 食唔慣免治牛肉既我就真係對舊乾乾地既牛 麻麻地 再食到菇個到 嘩 成手都是汁雖然菇縮到 得返1/3但好juice 既 是煎菇 不是炸菇所以 味道不似預期無話太難食 但唔岩我食….試左就算 下次叫返魚柳包
一向食開魚柳包

再食到菇個到 嘩 成手都是汁
雖然菇縮到 得返1/3
但好juice 既 是煎菇 不是炸菇
所以 味道不似預期

無話太難食 但唔岩我食….
試左就算 下次叫返魚柳包
2022-05-11 413 瀏覽
油塘終於都開咗MOS Burger,今日就試吓呢一間舖頭嘅水準如何🤓因為舖頭好細,所以決定外賣自取,返屋企食。今次叫咗個摩斯辣味漢堡😋,佢嘅辣醬好嘢味,而且唔會太辣👍🏻 摩斯雞塊拎到返屋企仲熱辣辣🔥正!之後再叫咗個黃金炸蝦漢堡😋,蝦餅炸蝦分明,食到一粒粒嘅蝦肉👍🏻厚切薯條唔會炸到好乾,另外加咗一塊北海道南瓜薯餅👍🏻👍🏻呢個價錢我覺得算抵食㗎啦,質素唔差,有主食之餘又有小食,仲有飲品,CP值高!

2022-04-18 306 瀏覽
魚柳包入面當然以魚柳作為主角啦,除咗出邊要係脆之外裏面嘅肉軟滑得來但又要感受到一片一片嘅質感,雖然mos burger 係即叫即整嘅服務, 不過今次嘅等候嘅時間真係長咗好多。 如果店員嘅效率高啲就好。魚柳包當然唔少得又或沙律醬作為至夾嘅醬料,喺下面接多鋪咗一層薄薄又有少少辣嘅芥末醬, 令到成個味道更加有層次,最後當然唔少得上下兩層嘅漢堡包,鬆軟但中間嘅部份依然有一定嘅韌度!整體感覺都幾好,不過份量就真係唔夠食啦😂

整體感覺都幾好,不過份量就真係唔夠食啦😂
外賣自取