2008-03-04 17 瀏覽
終於不用乘車去九龍灣都可食到MOS Burger 的即叫即製的Burger,, 我當然叫了黑醋脆雞肉飽。真是好好食呀!每間都是在food court的、今次真是似返間快餐店、店內有裝修及凳、坐近窗口位更可見到音樂噴泉。店內的服務員又年青又有魄力!!一個套餐有飲品、炸鳳尾蝦和主角漢堡,只需大約$40合理的!我本人見意大家平日去進餐比較好一些、因為製作時間需要等的。

一個套餐有飲品、炸鳳尾蝦和主角漢堡,只需大約$40
合理的!

我本人見意大家平日去進餐比較好一些、因為製作時間需要等的。
(非會員)
2008-02-26 20 瀏覽
荃灣終於有mos burger la...今日2點落去買外買,店內大部份都係老人來,可能過了lunch time.... 我order 左mos cheese burger + fried chicken, 件雞有點炸得耐,但著條好正,很長很粗,個包好滿料,一定要試
荃灣終於有mos burger la...