2023-09-30 351 瀏覽
趁新商場開幕去探索下,發現FoodMuse 有多個國家美食,中西日韓越菜俱備,呢間店係網上多媒體介紹嘅 韓式過江龍漢堡包,首次喺香港開分店。 🤪FOODMUSE 晚飯超多人,趁住等位用‘ Food Department ’ Apps點餐。 🍔招牌漢堡 超級大個,包身鬆軟,牛肉漢堡扒帶有肉汁,美式芝士、煙肉,再擺放新鮮嘅紅洋蔥、番茄同生菜,加上特製招牌醬。 另外,花生醬同白蘑菇漢堡都幾特別。 🍟+ 半份薯條套餐(招牌薯條)+ 汽水醬料惹味開胃,加上酸瓜等估唔到咁夾, 不斷點上醬料。 🍗水牛城單骨雞翼(10件)香口得嚟帶微微辣味, 食到停唔到口

🍔招牌漢堡

🍟+ 半份薯條套餐(招牌薯條)+ 汽水
醬料惹味開胃,加上酸瓜等估唔到咁夾, 不斷點上醬料。

🍗水牛城單骨雞翼(10件)
香口得嚟帶微微辣味, 食到停唔到口
伏伏伏伏伏伏伏伏。真係好差,以後唔會再黎食。薯條係凍既!!凍既!! 包就只係暖!!好早就無晒蘑菇漢堡,得翻芝士漢堡。芝士漢堡就係就麥當奴漢堡包既味! 包烘得唔脆,蕃茄醬難食,芝士好少。真係寧願去麥記食個餐。起碼薯條係熱既先。唔單只係我,隔黎位都食到面容扭曲。每人俾左成百幾蚊,仲要辛辛苦苦自己搵位, 食既野仲差過麥記。香港有好多有素質既手工burger 店,性價比亦高好多。以後唔會再黎食,亦會叫身邊既人唔好過黎食。
伏伏伏伏伏伏伏伏。真係好差,以後唔會再黎食。

薯條係凍既!!凍既!! 包就只係暖!!

2023-09-28
20 分鐘 (堂食)