今日甘岩黎到the murray開工,附近又無野可以行,又趕時間做野,所以都係留返係酒店叫crew meal好啲 😉 一打開餐牌,除左有炒飯同burger之外,仲睇到有我最鍾意食既海南雞飯 ($330)。yeahhh!! 甘我諗都唔諗就叫左呢啦 😎😎😎 酒店部長好好service,一早會溝通好幾點安排送餐過黎,而且因為我要做野既關係,佢仲安排左take care比我,唔使凍曬👍🏻👍🏻👍🏻 海南雞既肉好滑,好有雞味。油飯都煮得好香,而且好爽口唔會係爛飯,好食!!美中不足既就無跟平啲叫海南雞飯果個湯 ,如果配埋就好啦 😉

外賣自取
2023-03-30 402 瀏覽
kkday買一送一 $400/2位連加一今次試左美利酒店lobby嘅murray lane男士下午茶~咸點多+份量大 仲幾好食 最有驚喜係smoked cheese scone同yorkshire pudding,beef pie有個餡有少少乾但可以配gravy所以都okcheese board就no comment因為個人口味唔係個個接受到甜品只有3款 唯一差少少係tiramisu個餅底太濕但食得出落左好多bailey性格比好高,食慣一般三層架轉下呢種gents tea set體驗好好兩個字:實在
kkday買一送一 $400/2位連加一

兩個字:實在

2021-05-26 945 瀏覽
📍The Murray Hong Kong , Niccolo Room, Central ,中環 香港美利酒店Weekend 到The Murray Staycation ,package 包左下午茶。☕️🍰二人下午茶 tea set幾失望😅😅😅 上層4 件scone 非常硬同無乜味。 每枱客都無食晒啲scone 😨甜點幾款泡芙都係外皮軟同埋好甜嘅cream 😅😅 每件味道都差唔多無乜特別....每人一杯咖啡。 味道正常。可能係staycation package , 所以安排左去宴會廳Niccolo Room 食tea set 唔係餐廳 .

☕️🍰二人下午茶 tea set
每人一杯咖啡。 味道正常。
下午茶 TEA SET