2023-08-03
近年好多女仔都愛上瑜珈🧘🏻♀️又喜歡去Cafe ,今次就滿足哂兩個願望💕 這家以粉紅色為主調的咖啡店,入到去有種甜蜜溫馨感覺。 店的後面就有兩間瑜珈房可以上堂。今次我先上了體驗課,再食lunch。第一次玩Hoop Flow,竟然可以在空中呼拉圈上做到基本動作,已經好有成功感。 場地唔算好大但設備齊全,導師好有耐性,整個課堂都充滿歡樂💗至於食物方面以西式為主,還有很多款美輪美奐的cocktail,打卡一流!蒜香鮮蝦手工意粉,蝦碌大大隻好彈牙,意粉煙韌有口感,醬汁香辣幾惹味;小食就有即叫即炸🔥脆炸黑松露薯條至於雞尾酒,Around the World以圓形杯盛住藍色的cocktail,以Gin做底,加入cauracao,caramel,lemon 及Soda,外形好似地球🌍,味道清新另一杯Love Hug,用上心形杯,呈紫色的,同樣Gin做底,加入熱情果、檸檬及薰衣草,好有夏日味道
蒜香鮮蝦手工意粉,蝦碌大大隻好彈牙,意粉煙韌有口感,醬汁香辣幾惹味; 小食就有
即叫即炸🔥脆炸黑松露薯條