2023-06-03 127 瀏覽
今次係第二次幫襯,滿載期望咁來試試那 $478 的肉眼牛扒。可惜非常失望,有種見面不如聞名的感慨。肉眼牛扒我 order 5 成,是有點 overcook 咗,塊扒偏硬又韌,我忍唔住都 lur 咗 3 次,然後剩餘嘅 1/3 塊扒都係硬肉,就直接放棄了。比起上一次非常出色的羊架及朱古力心太軟,今次是非常失望,真心 $478 食呢塊牛扒,唔值,一 d 都唔值,我自己煎都食過佢。

2023-06-01 146 瀏覽
呢晚黎到non kitchen, 好彩友人有訂位, 我地19:30 入座已經近乎全場爆滿, 後尾見到有人想Walk in 都冇位~ 食好野真係要做定功課! 入到黎就覺得燈光好柔和, 好relax~ 同友人叫左個2人餐! $598 包餐湯、沙律、兩個main course、甜品同埋兩杯餐飲! 仲有餐前麵包, 佢既餐前麵包真係好好食, 有一條麵包條同埋一件麵包, 佢既麵包條好脆, 配埋跟包上既醬真係好好食, 我都忍唔住勁點個醬! 麵包夠哂熱辣辣! 食落好過癮! 跟住就係佢既餐湯, 夠哂Creamy, 今晚係西蘭花蘑菇湯, 真係落足料! Main course我地叫左10oz西冷同埋黑松露意大利飯! 兩樣我地都好滿意! 西冷夠哂juicy生熟程度岩岩好, 黑松露意大利飯勁Creamy , 好香松露味, 仲落左好多菇! 甜品係雪糕泡芙, 食到我地超滿足!

訂咗枱19:30,會有人遲到19:50先中齊人,嗱嗱聲叫佢開一支紅酒同白酒,嗌咗一個四人set同2人set,我地7個人食左38XX,食物質素唔講,只係講佢哋原來係21:30就要閂門趕客,如果佢係冇時間俾我飲酒嘅話,就要提一提我9:30(21:30)就要關門

🎀觀塘。工廈人氣高品質浪漫西餐💏🎀🪄店名* #NonKitchen🔮地址*觀塘鴻圖道12精棉工業大廈1樓 🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$838 已加一(2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_觀塘剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵我又黎觀塘覓食拉😚呢間見到超多人推介 賣相又勁吸引 終於抽到時間黎試下😇巴士站落車直接行過黎大約10分鐘 佢系工廈入面 需要行樓梯上 超級隱蔽 唔係睇推介真係完全唔知道呢度有間西餐😵門口見到佢貼住只供大廈員工食用 本身仲以為佢得食tim🤣😂推門入到去 見到個場真係超級大👀座位之間相隔有距離 真係好適合而家疫情期間🤣以方枱為主 本身都set for多人既枱數 如果好似我地甘兩個人就可以坐最側面 系沙發座位好舒服😊餐廳內有少量裝飾品 見到有擺放傳統水壺 色彩斑斕 幾特別😯另外水吧上有燈泡吊落黎 整體環境暗暗地 好有氣氛😎🍽️食物質素🍽️野食十分多選擇!有各式各樣既意粉,繪飯,扒及小食 睇到我都眼花繚亂 唔知揀咩好😜牛扒,羊扒,豬肋骨,豬手,三文魚,燒雞都有齊 岩曬唔同類
🎀觀塘。工廈人氣高品質浪漫西餐💏🎀

🪄店名* #NonKitchen
🔮地址*觀塘鴻圖道12精棉工業大廈1樓 🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$838 已加一(2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾
#pickyme_觀塘

剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜
#pickyme_西餐
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️
野食十分多選擇!有各式各樣既意粉,繪飯,扒及小食 睇到我都眼花繚亂 唔知揀咩好😜牛扒,羊扒,豬肋骨,豬手,三文魚,燒雞都有齊 岩曬唔同類型人既口味😯即使甜品及沙律都有幾款選擇 睇得出餐廳好貼心 照顧唔同人口味 餐廳食物質素十分出色 而且份量超多 保證食過翻尋味😈由於太難揀 最後我都係揀左個set咩都有啲🤓

Set Dinner For 2 $598
(包沙律,是日餐湯,意粉或披薩選一 ,主菜選一,甜品,茶或咖啡)
👇
🪄 凱撒沙律Casar Salad
平時系出面食通常都係碎芝士 今次竟然系芝士粉 仲要一啲都唔馬虎!芝士粉均勻包住每一片菜 蔬菜新鮮 清甜脆口 番茄仔微酸爆汁☺️

🪄龍蝦湯Lobster Bisque +$38
加左38蚊試左佢地個龍蝦湯 味道十分濃郁Creamy 而且入面堅系有勁大塊龍蝦肉 好顛😱😱肉質彈牙 勁好味!

👀評分💖💖💖💖💖
🪄黑松露意式繪飯Mushroom Risotto in Black Truffle Sauce
本身見到佢個碟以為好細份 以為唔飽肚😂點知佢個碟好有深度 好似食極都未食完 超重黑松露味😍繪飯勁creamy 好滑身 入口充滿黑松露及奶香味 佢最犀利系外面果層好似封實左甘 食左勁耐都保持到超熱😮而且好足料 蘑菇有咬口 仲帶有甜味~

👀評分💖💖💖💖💖
🪄炭燒美國安格斯西冷牛扒10oz Char-grilled U.S Angus Sirloin Steak
主角黎拉 食西餐當然要試下牛扒拉🐮叫左五成熟 牛扒表面有一格格炭燒網紋 賣相超吸引😳切開肉質粉紅色 但又唔會太多血水 果然做到五成熟肉質熟度!肉汁完美鎖系入面 肉質有咬口 濃濃炭香味 淋上配有既燒汁 更加滋味😍另外值得一提佢既配菜 有焗薯,法邊豆及番茄仔 都系好好味 焗薯軟淋 帶皮更有口感😊

🪄小食拼盤Snack Platter +$88
全部都係炸物 我最愛😋😋總共有三款 包括黑松露薯條,洋蔥圈及單骨雞翼 薯條系粗薯條 外面均勻撒上黑松露粉 香味濃 熱辣辣好脆身😎另外洋蔥圈裡面洋蔥炸到好熟好淋 即使我平時唔食洋蔥都可以接受到!另外單骨雞翼食落好方便 外皮超脆 內裡鎖住肉質 微辣好香口😍更配有茄汁及蜜糖芥末醬 令味道更有層次

🪄意大利雪糕泡芙Profiterol
泡芙內包裹住雪糕球 味道微甜 凍凍地 好適合夏天享用😊賣相好精緻✨

🪄凍檸檬茶Lemon Tea
凍檸茶都好大杯😙糖水系分開上 可以根據個人喜好加入~

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
  • 凱撒沙律
  • 意大利雪糕泡芙
  • 黑松露野菌意式燴飯
2023-05-21 5933 瀏覽
[ Non Kitchen ]今日再嚟到呢間觀塘工廈嘅西餐廳,平日午市叫一個主食就可以享用自助沙律吧,任食沙律🥗、任飲餐湯🥣,另外再配一杯飲品☕️。主食✿ 午餐G:香煎𩶘魚柳 $138大大塊嘅𩶘魚柳🐠煎至金黃色,魚肉味香濃唔腥,肉質結實無骨啖啖肉。以蔬菜🥗加薯蓉🥔伴碟,調味不錯,唔會過咸。😋✿ 午餐I:炭燒紐西蘭西冷牛扒(8安士) $178餐廳每日都做不同優惠,逢星期四order呢款西冷只需$158。西冷牛扒🐮🥩以炭燒方法烹製,網紋好靚,賣相吸引。叫咗7成熟,牛扒一切開呈粉紅色,簡單以鹽同胡椒調味🧂,更突顯濃郁牛味,而肉質都好juicy。同樣以蔬菜🥗、薯蓉🥔伴碟。小食✿ 炸洋蔥圈 $68份量好多,外層炸粉口感酥脆,與入面嘅甜美洋蔥🧅味道相互融合,另外配蜜糖芥末醬、茄汁自行調味。配菜✿ 意粉 +$18✿ 薯條 +$18意粉🍝份量合理,每一口都充滿濃烈蒜香🧄味;薯條🍟炸得香脆,係比較粗身嘅薯條,份量都幾多。總結🫦餐廳有約5000尺,環境相當闊落。午市價錢合理,有自助沙律吧啱哂中意任飲任食嘅人。😝😝✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿Non Kitchen地址: 觀塘鴻圖道12
[ Non Kitchen ]

電話: 27830313
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
  • 是日餐湯
2023-05-20 119 瀏覽
今日同朋友出去嚟apm,咁佢想食西餐,咁佢就介紹我嚟咗呢一個工廈到食, 呢一間餐廳其實都幾特別因為係喺工業大廈度, 而且地方都算方便到嘅, 咁我哋叫咗以下食品:凱撒沙律這家餐廳的凱撒沙律是一道清爽可口的開胃菜。新鮮的生菜葉片搭配濃郁的凱撒醬,讓每一口都散發出豐富的風味。葉片的脆度與醬汁的濃郁相互襯托,帶來了平衡的口感。餐廳還加入了酥脆的麵包塊和香氣四溢的帕馬森芝士,為沙律增添了豐富的層次感。蕃茄湯蕃茄湯帶來了濃郁的蕃茄風味。湯的質地滑順,口感豐富。每一口都散發出成熟蕃茄的酸甜味道。這碗蕃茄湯既可以作為開胃湯來提振食慾,也可以作為一道濃郁的湯品來享受。意大利辣肉腸薄餅薄餅底部烤得酥脆金黃,上面滿佈了辣肉腸和其他美味的配料。辣肉腸的香辣風味與餅底的脆度完美融合,每一口都帶來了濃郁的口感和豐富的口味。這道薄餅給人一種經典意式美食的享受亦係我自己嘅最愛。炭燒伊比利亞黑豚扒伊比利亞黑豚肉質鮮嫩多汁,炭燒的過程帶來了淡淡的炭燒香氣,增添了豐富的風味。每一口都能夠品味到肉汁的鮮美,口感細膩而飽滿。這道黑豚扒的炭燒處理使其外皮烤得略帶焦香,內部仍保持著肉質的嫩滑。搭配著餐廳的獨特醬汁, 我覺得真係嘅Y

蕃茄湯

意大利辣肉腸薄餅

炭燒伊比利亞黑豚扒
伊比利亞黑豚肉質鮮嫩多汁,炭燒的過程帶來了淡淡的炭燒香氣,增添了豐富的風味。每一口都能夠品味到肉汁的鮮美,口感細膩而飽滿。這道黑豚扒的炭燒處理使其外皮烤得略帶焦香,內部仍保持著肉質的嫩滑。搭配著餐廳的獨特醬汁, 我覺得真係嘅Yummy。

意大利雪糕泡芙
作為甜點的結尾,意大利雪糕泡芙帶來了一份甜蜜的享受。蓬鬆的泡芙外層酥脆,內部填滿了口感細膩的意大利雪糕。每一口都散發出雪糕的濃郁香甜和泡芙的蓬鬆口感,給人帶來了一份輕盈又滋味豐富的甜點體驗。

這家餐廳提供了多樣化的菜品選擇,從starter到主菜再到甜點,每道菜品都展現了精心的烹飪技巧。無論是凱撒沙律的清爽、蕃茄湯的濃郁、意大利辣肉腸薄餅的風味還是炭燒伊比利亞黑豚棒的肉感,每一道菜都帶來了獨特的味道和享受。
2023-05-18 4314 瀏覽
隱匿喺觀塘工廠🏭大廈嘅呢間 Non Kitchen 係區內人氣😍西餐廳🍽️之一,嘢食好味多選擇🥰,價錢亦都合理。入面地方好大🤩好寬躺,晚市任何主菜加💰$108仲可以變做套餐🤤,包沙律🥗、湯🥣、甜品🍮同埋餐飲☕️,感覺幾抵。餐前供應嘅麵包🥖一啲都唔行貨,而且配上🍄松露牛油🧈,開胃美味。跟餐嘅凱撒沙律🥗好新鮮清爽,用料🍅十足。餐湯🥣加$38可以𨍭做龍蝦🦞湯,味道好濃郁 creamy。而且入面仲有少少🤏肉,入口幾爽口鮮甜😋,層次豐富。🇪🇸西班牙🦑海鮮飯入面有帶子、青口、魷魚🦑同埋🇪🇸西班牙🌶️辣肉腸,用料十足👍味道濃厚鮮美,十分之高質!帶子露荀薄餅🍕份量適中,餅底🫓又薄又香脆。入面有唔少帶子😍同埋露荀,絕無欺埸,配上拉絲芝士、沙律菜🥬同埋蛋黃醬一齊食好🤤美味!佢哋餐飲🥤冷熱都唔需要加錢💰都幾好。跟餐嘅🥰甜品係 Profiterole,幼滑得來層次😋分明,而且唔會太甜👍。

跟餐嘅凱撒沙律🥗好新鮮清爽,用料🍅十足。

餐湯🥣加$38可以𨍭做龍蝦🦞湯,味道好濃郁 creamy。

而且入面仲有少少🤏肉,入口幾爽口鮮甜😋,層次豐富。

帶子露荀薄餅🍕份量適中,餅底🫓又薄又香脆。

佢哋餐飲🥤冷熱都唔需要加錢💰都幾好。

2023-05-18 210 瀏覽
呢間餐廳我本來冇咩期望,但係餐點比我想像中好食,而且服務態度比好多西餐廳要好,所以我決定開一次食譜讚下佢。餐廳環境方面,裝修高雅,而且枱與枱之間距離幾闊,需要比個like佢👍。我今次叫咗個煙三文魚薄餅,軟殼蟹黑松露忌廉意粉同蘋果撻,加一後一共$411,價格尚可🤌;叫餐時接待我地嘅waiter幾有禮貌,而且一舉手時嗰位同事已經知我係想叫佢上個蘋果批,而且主動要求幫忙換一套新嘅餐具碗碟,令我感到意外😮

前菜
煙三文魚薄餅
蘋果批
前菜
煙三文魚薄餅
2023-05-15 153 瀏覽
🍖 #觀塘 #NonKitchen觀塘打工仔注意😚 呢間又係一間我回頭咗好多次嘅飯堂,佢係食 #半自助餐 嘅,除咗有自選嘅主食之外,仲有任食任飲嘅餐湯、餐沙律、餐包,可以自行調配🥳 🐥 燒美國春雞 ($138)燒春雞唔算大隻,不過配埋薯蓉就超夠飽🤭 薯蓉裏面仲有幾款蔬菜丁添🤗 燒春雞好香! 肉質肥瘦適中,雞香十足又唔會油膩😙🐮 炭燒紐西蘭西冷牛扒 ($178)西冷牛扒可以自選成熟度,我哋揀咗五成😋 牛肉軟腍好味,一啲都唔會韌、又冇筯位,啖啖肉😆 呢個牛扒一樣配有蔬菜薯蓉😙🐣 香辣蒜香雞翼 ($78)炸雞翼又香又脆,唔算太辣,但就香氣十足🥳 仲有茄汁、蜜糖芥末醬任揀添,就咁食或者沾醬都好好味😋 我就鍾意蜜糖芥未,甜得嚟又開胃~#觀塘美食
🍖 #觀塘 #NonKitchen

🐥 燒美國春雞 ($138)

🐮 炭燒紐西蘭西冷牛扒 ($178)

🐣 香辣蒜香雞翼 ($78)

#觀塘美食
2023-05-15
午餐
!!
2023-05-09 125 瀏覽
牛頭角美食攻略2023西餐cafe 平均消費$300一個人包湯,麵包,沙律,可配意粉/飯或扒或肉類主食意粉或pizza最平118起,6種口味pizza幾款意粉同海鮮飯肉有雞肉或牛扒,最近病完食慾好返所以選pizza加海鮮飯試下肉腸pizza /海鮮飯先上沙律,食完收碟先上湯,唔會一次過上,有次序,有順序今日係南瓜湯,幾香滑口感細緻唔太甜夠濃郁沙律清爽不帶苦味麵包有意式脆條同烘麵包加牛油脆口抹上牛油味道仲豐厚食完湯,沙律包,就直接上主菜大約15分鐘~好快呢pizza脆口不油膩,肉腸微辛,份量夠每人3片,抵食,份量大另外係海鮮飯 帶子青口,蜆,肉腸粒,番茄仔,蝦肉,墨魚魷魚飯偏硬,意飯咁,個汁味偏淡份量多,食唔曬啊另外就上埋茶飲與雪糕甜品平均300有找,有前菜有甜品一個主菜,唔錯non kitchen觀塘鴻圖道12精棉工業大廈1樓1/F, Gemmy Factory Building, 12 Hung To Road, Kwun Tong
牛頭角美食攻略2023
西餐cafe 平均消費$300一個人
包湯,麵包,沙律,可配意粉/飯或扒或肉類主食
意粉或pizza最平118起,6種口味pizza
幾款意粉同海鮮飯
肉有雞肉或牛扒,最近病完食慾好返
所以選pizza加海鮮飯試下

肉腸pizza /海鮮飯
先上沙律,食完收碟先上湯,唔會一次過上,有次序,有順序
今日係南瓜湯,幾香滑口感細緻唔太甜夠濃郁
沙律清爽不帶苦味
麵包有意式脆條同烘麵包加牛油
脆口抹上牛油味道仲豐厚
食完湯,沙律包,就直接上主菜
大約15分鐘~好快呢

另外係海鮮飯 帶子青口,蜆,肉腸粒,番茄仔,蝦肉,墨魚魷魚
飯偏硬,意飯咁,個汁味偏淡
份量多,食唔曬啊
另外就上埋茶飲與雪糕甜品
平均300有找,有前菜有甜品一個主菜,唔錯
non kitchen
觀塘鴻圖道12精棉工業大廈1樓

2023-04-29 152 瀏覽
我今次嚟到Non Kitchen食飯,叫咗炭燒西冷牛扒,沙律同埋餐湯。首先講下個炭燒西冷牛扒。佢哋嘅炭燒技術真係好到爆,個牛扒燒得啱啱好,外面啲皮燒得好香脆,啲肉汁都留住咗。配埋佢哋嘅特製醬汁,真係好味,令到牛扒更加美味!而家講下啲沙律。個沙律啲蔬菜好新鮮,加埋啲沙律醬汁,味道好豐富,令人一啖接一啖咁食。啲蔬菜都係切得好細,食落去好爽口,真係好好食!最後,講下餐湯,佢哋嘅餐湯真係好開胃,啲材料都係新鮮嘅,湯底都煮得好濃郁,令人食完之後胃口都開始好啲,準備迎接下一道菜式!總括嚟講,Non Kitchen嘅炭燒西冷牛扒、沙律同埋餐湯真係好正,值得一試!

2023-04-27 134 瀏覽
同老公叫咗Dinner set for 2 $598二人晚餐好豐富,包括有兩份是日餐湯,兩份沙律,兩份主菜,兩份甜品,仲有兩杯嘢飲白酒煮蜆$1 完全估唔到$1都可以咁高質,超乎我想像,蜆嘅份量多,好鮮甜,老公本身對酒精敏感,但係都食到仲話好好味炭燒安格斯西冷牛扒一入口帶有少許炭燒味😋之後,就會食到好香嘅牛味,肉質軟嫩,有豐富肉汁超好味卡邦尼意大利粉平時食開嘅卡邦尼係有家煙肉,呢度仲加埋蘑菇,多汁又creamy雪糕泡芙外脆內軟雪糕🍦
同老公叫咗Dinner set for 2 $598

白酒煮蜆$1

炭燒安格斯西冷牛扒

卡邦尼意大利粉

雪糕泡芙外脆內軟雪糕🍦
2023-04-27 127 瀏覽
名不虛傳的隱世牛頭角工廈西餐初體驗😍😋大鄉里第一次去工廈搵食因為好怕伏,但近年多左靚office 搬去九龍東,有d 搬左嚟呢邊嘅朋友大力推介俾我呢度無伏抵食而且食物出色. 兩個人埋單四百有找(有齊salad bar + main+ drinks)留意返俾cash 可以免加一. 🤩首先,salad bar 任食🤑蔬菜選擇多新鮮refill 快醬料款式亦豐富啱曬貪靚愛健康嘅OL. 不過呢湯就得一款,嗰日咁啱係白湯,另有餐包牛角包. 但我留肚冇食. #炭燒紐西蘭西冷牛扒 燒得出色夠大件牛味夠出, 切開你會見到唔失禮,七成熟都唔太乾身鎖到個肉汁,配上燒汁另加薯條係一貫絕好配搭. 薯條炸得好好夠香脆.#香煎比目魚柳 👏🏻呢個係兩個平時唔多鐘意食魚嘅人都非常欣賞,坦白呢仲好味過牛. 煎得香但魚肉好滑肉係結實咬落去唔係一咬就散曬,唯一挑剔就係伴碟有西𦭐囉,薯蓉紅蘿白我就ok 嘅.由於太飽只係叫左一個甜品share , 個Apple tart 好好味,賣相非常精緻. 送到嚟夠曬熱又脆,一片片萍果做餅底,夾上涷冰冰嘅雲呢拿雪糕,冰火感覺反差好大. 仲有兩杯餐茶茶啡冷熱任選.餐廳極大座位之間距離極闊,好多
名不虛傳的隱世牛頭角工廈西餐初體驗😍😋

#炭燒紐西蘭西冷牛扒

#香煎比目魚柳 👏🏻

仲有兩杯餐茶茶啡冷熱任選.

餐廳極大座位之間距離極闊,好多座位但食食下都近乎全院滿座. 如果人多去lunch 可能📞book 定先比較好. PS 趣事我哋去咗搭貨𨋢喺後門入,但原來正門有條樓梯行上去…. 之前我哋搵唔到.🫣
2023-04-26
  • 蘋果撻
  • 炭燒安格斯西冷牛扒
  • 自助沙律吧
  • 香煎比目魚扒
2023-04-21 134 瀏覽
餐廳的環境非常舒適空間寬敞 讓人用餐時感到非常舒適自在燈光柔和 營造出一種愜意的用餐氛圍💓Deep Fried Mozzarella Cheese炸芝士條非常好吃!外皮酥脆,內裡奶酪香濃特製醬汁增添了口感層次 強烈推薦🥰Paella米飯煮得剛剛好 顆顆都飽滿透亮與新鮮的海鮮完美融合☺️Ricotta spinach菠菜奶酪卷充滿清新口感搭配奶酪的濃郁滑順 口感非常豐富😋Cheesecake口感濃郁滑順Cheese與餅底的比例剛好甜度也恰到好處😛Rose peach tea口感清新 玫瑰花香和桃子的甜味完美結合💚
餐廳的環境非常舒適
空間寬敞 讓人用餐時感到非常舒適自在
燈光柔和 營造出一種愜意的用餐氛圍💓

Deep Fried Mozzarella Cheese
炸芝士條非常好吃!
外皮酥脆,內裡奶酪香濃
特製醬汁增添了口感層次 強烈推薦🥰

Rose peach tea
口感清新
玫瑰花香和桃子的甜味完美結合💚

2023-04-15 316 瀏覽
餐廳位置較隱蔽,位於牛頭角站附近嘅工廈內,樓梯上一層就到,出品唔錯,值得介紹。法式白酒煮蜆 (需惠顧2人餐 及 follow ig) +$1首先要介紹呢款,店員主動推介嘅,白酒味好香!份量唔少㗎,只係加$1,真係好抵!Set for 2 $598 有沙律丶餐湯丶意粉/Pizza丶主菜丶甜品丶餐飲凱撒沙律西蘭花忌廉湯西蘭花味濃,飲過其他餐廳有草青味,但呢度出品幾好味,特別鍾意軟熟嘅餐前包,少少辣椒粒,配有黑松露牛油菠菜芝士意大利餛飩配黑松露忌廉汁特濃忌廉汁,每粒意大利餛飩約一口大小,每啖都有厚厚芝士餡炭燒美國安格斯西冷牛扒未切開就聞到炭燒味好香,五成熟啱啱好,肉質夠juicy,連側面嘅牛脂都充滿油香,推介!意大利雪糕泡芙厚厚忌廉包住入面嘅係雪糕泡芙,仲有鮮果粒伴碟餐飲

法式白酒煮蜆

Set for 2 $598
有沙律丶餐湯丶意粉/Pizza丶主菜丶甜品丶餐飲

西蘭花忌廉湯

西蘭花忌廉湯

菠菜芝士意大利餛飩配黑松露忌廉汁
特濃忌廉汁,每粒意大利餛飩約一口大小,每啖都有厚厚芝士餡

意大利雪糕泡芙
厚厚忌廉包住入面嘅係雪糕泡芙,仲有鮮果粒伴碟

餐飲
  • 法式白酒煮蜆