2021-07-05 504 瀏覽
Pizza 新鮮美味在香港難得吃到這種新鮮味道,比起吃過其它的本地Pizza 有種不一樣的味覺。唯一可惜的不是用荔枝木柴燒窯烤披薩,相信用木柴燒窯烤會更加出息。還有大家要注意沒有堂食服務,可以外賣回家吃或是買到附近的沙灘享用。這次試了四款不同口味(Chicken Pizza, Lamb Pizza, Pepperoni & Mozzarella Cheese), 除了Mozzarella Cheese 有點失準,其它三款都是美味之作,值得回頭再吃
Pizza 新鮮美味

2021-07-05
20 分鐘 (外賣自取)
  • Chicken Pizza
  • Lamb Pizza
  • Pepperoni
2021-06-21 674 瀏覽
社交平台 見到 Oaoa Pizza 個名咁搞笑,引咗我入去睇,見D人 comment 唔錯,而且係手工 pizza 即叫即做。 所以星期六同朋友入咗去試吓,順便去龍尾灘行吓。其實冇乜期望,點知一試令我起出望外。我哋叫咗一批兩味(羊肉+雜菜),我就鐘意羊肉多啲。芝士夠香,夠多,夠燶又拉到絲,真係唔錯。仲有個白色唔知咩醬好鬼好味,加咗個醬越食越想食。最難得一個批兩款味唔洗加錢。估唔到一間小店有咁嘅水準,難得。一定會再幫襯。老闆好好人,仲話人做沙灘開後可以 whatsapp 落 order, 佢哋可以送到沙灘,唔洗沖身著衫出去食嘢,又唔怕一行開就冇咗個位,服務一流。