2020-04-01
📍Sheung Wan📍...感到好開心呀, 有個朋友就正正格離大廈返工, 間Lunch有佢帶食好西lol, 香港好多buger 選擇, 而且好多都好食, 但呢間真係諗唔到咁outstanding..同朋友lunch行到去oolaa, 呢間餐廳個環境都好值得推薦, 香港唔多餐廳樓底做到咁高, 人流唔多too gd🤗🤗🤗我地叫beef buger, lamp burger , 仲有smoked salmon , 每個burger都會有薯條, 好食咖 ( 暫時咁大個人真係未食過難食既薯條😂😂😂) 佢個beef burger係超濃牛味🤩🤩🤩仲要係我食過咁多間buger入邊最juicy既一個🤩🤩🤩🤩👌🏻👌🏻真係好驚喜, 好食到一星期去足兩次lol好意外地羊無牛咁濃味而且無咁juicy (但可試), 如果你同朋友黎, 我會建議share, 一個牛一個羊, 咁咩都試下嘛, 三文魚唔差, 但唔深刻, 佢成日轉menu都未曾有返呢個菜式食,但burger係regular menu😉 同朋友一齊叫左士多啤梨smoothie 同milkshake, 唔差可試但未必會再order. ...Beef burg
Beef burger: within HKD 150.00
Lamp burger: within HKD 150.00
Salmon: within 150.00
Milk shake: 跟餐within HKD40.00
Smoothie: 跟餐 within HKD 40.00
📍環境 8/10分 (樓底好高, 餐廳裝修同d色撞得真係唔錯...)
📍Outdoor area is available** ( for smokers) .
📍可帶狗仔黎餐廳🐶
📍加1🤗