今天下班 襯有點空檔來到了這家已經𝚋𝚘𝚘𝚔𝚖𝚊𝚛𝚔了一段時間的新咖啡店~店內大概只有𝟺個位置店主和客人都在聊天 充滿人情味!點了一杯𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎!入口很滑 蠻好喝的店員都是年輕人 很熱情好客 完全不會悶呢🤣店內放置的植物都是有名堂的喔!店員連植物也給我介紹了一遍哈哈🤙🏻🤙🏻🤙🏻謝謝店長還請我喝了一杯手沖✨下次還要再過來喝喔~他們還有一些輕食售賣喔!價錢也是很合理的 值得再訪!
今天下班 襯有點空檔
來到了這家已經𝚋𝚘𝚘𝚔𝚖𝚊𝚛𝚔了一段時間的新咖啡店~
店內大概只有𝟺個位置
店主和客人都在聊天 充滿人情味!

點了一杯𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎!
入口很滑 蠻好喝的
店員都是年輕人 很熱情好客 完全不會悶呢🤣

店內放置的植物都是有名堂的喔!
店員連植物也給我介紹了一遍哈哈🤙🏻🤙🏻🤙🏻

謝謝店長還請我喝了一杯手沖✨
下次還要再過來喝喔~
他們還有一些輕食售賣喔!
價錢也是很合理的 值得再訪!

Latte
係…係我既性格就係佛系d,係就係忽冷忽熱d,但我都係有感情既動物,但其實我好明白朋友的確唔需要多,但至少有一個真心朋友。所以我都好想襯呢個機會Dear my friend 係「Pedestrian Coffee」為你送上一杯最真摯既咖啡。因為我知道…如果無左你,仲有邊個肯聽我任性宣洩可以任我沮喪,同我渡過最壞時光。👇📌S P E C I A L -▪ Hidden · Menu - $56▪ Iced Pedestrian’s · Choco - $56▫ 每一個Hidden Menu背後都有一個故事,而今個禮拜既主角就係呢杯「Black·White」。黑色除左可以係幽默之外,仲可以係一杯冰凍既Iced Nutty Blend Americano,而白色就係厚厚既芝士奶蓋,兩者擺埋一齊,甜而不膩,仲有咖啡既餘香;後者「Pedestrian’s·Choco」即使唔係咖啡控亦可以一試,佢既朱古力同鮮奶既配搭,賣相好dirty,又飲到濃郁朱古力香,認真唔錯。📌Something · Eat - ▪ B a g e l - $38▪ B l o n d i e - $37/piece▫ 而小食

但其實我好明白朋友的確唔需要多,但至少有一個真心朋友。

為你送上一杯最真摯既咖啡。因為我知道…如果無左你,

仲有邊個肯聽我任性宣洩可以任我沮喪,同我渡過最壞時光。👇

📌S P E C I A L -
Hidden · Menu - $56
Hidden · Menu

Iced Pedestrian’s · Choco

兩者擺埋一齊,甜而不膩,仲有咖啡既餘香;

佢既朱古力鮮奶既配搭,賣相好dirty,又飲到濃郁朱古力香,認真唔錯。

📌Something · Eat -
B a g e l - $38
B a g e l

B l o n d i e - $37/piece

▫ 而小食方面試左佢地最新推出既抹茶味blondie
B l o n d i e

食落外層鬆化,保留到brownie既口感,裡面切開流心感
仲非常治癒;而Bagel則由 brickery.bread手工自家製,

有四款是日精選口味,我揀左鐵觀音鳳梨,成份天然無添加,
外皮香脆帶點咬口,唔會太硬身,值得一試。
2021-09-11
15 分鐘 (堂食)
$50 (早餐)
Hidden · Menu
B a g e l