2023-01-05
Pickabowl(Lai Chi Kok)想出街食健康有益嘅好西 相信夏威夷蓋飯一定唔陌生啦😏😏 可以話係小編嘅keep fit好選擇添☺️🙌🏻🙌🏻 ⌖ D.I.Y 自選夏威夷蓋飯💰$90小編今次想玩啲新意 所以揀咗自選嘅款式 香草芥末熟蝦🌿🦐配加洲三文魚🐟 再揀「彩虹配菜🌈」 包括番茄🍅、青瓜🥒、甜椒🫑配自家製醬油 最後跟個黃薑椰菜花🥦加半糙米飯🍚 出到嚟賣相都幾掂😙😙 各款配菜爽口新鮮 尤其鍾意肥美嘅三文魚配蛋黃醬😋 一碗份量都好足 夠晒飽肚😌😌⌖ 三文魚雜菜湯💰$40(優惠價)今次嚟到發現店舖仲推出咗三文魚湯系列堂食同埋零售湯包 每日限量發售😳😳 問返店員原來呢度嘅三文魚湯係選用挪威🇳🇴養殖嘅三文魚 同埋純天然三文魚油烹調蔬菜🥬 完全冇味精、防腐劑😉 小編梗係唔可以錯過啦🤔 哩款材料除咗有三文魚外 仲有各種蔬菜 飲落暖笠笠 認真有住家湯嘅感覺🥰🥰 不妨一試~☻ 回頭指數:7/ 10 ❝ #Amiの九龍覓食記#Fatshit_ami #Lunchtime #荔枝角美食 #香港美食 #港式美食 #食好西 #夏威夷蓋飯 #三文魚雜菜湯 #三文魚零售湯包 #三文魚系列 #荔枝角夏威夷蓋
⌖ D.I.Y 自選夏威夷蓋飯
💰$90
⌖ 三文魚雜菜湯
💰$40(優惠價)
☻ 回頭指數:7/ 10
❝ #Amiの九龍覓食記
#Fatshit_ami #Lunchtime #荔枝角美食 #香港美食 #港式美食 #食好西 #夏威夷蓋飯 #三文魚雜菜湯 #三文魚零售湯包 #三文魚系列 #荔枝角夏威夷蓋飯 #多國菜 #日式西餐 #日式刺身