2022-10-11
呢排好忙OT完夜晚唔想煮,又無🍱帶返🥺之前放工係西營盤上環附近見到呢間有人推介過既串燒便當外賣店😇@R&Y 🍴星加坡雜錦沙爹便當🍱 $98拿到手比想像中大盒😆有三色豆蛋炒飯(澱粉),4條雜錦沙爹(牛豬雞都係蛋白質💜)同2格充滿食物纖維既沙律💗值得一提係菜份量好多😚加上適量澱粉,食完唔會罪惡有動力做gym 🥬田園沙律配焦糖南瓜 紅酒醋腌紅菜頭 薯仔 木瓜及三色豆 $68 沙律真係好新鮮而且無滿布沙律醬🥰木瓜甜甜地之餘可以幫助消化同消炎,最適合打工一眾🤤紅菜頭可以降低血壓同護肝🤣熬夜既我見到都立即食,係附近打工既午餐必食💮..我呢類懶人就唔鍾意等😛R&Y有得WhatsApp落單,當然開會前扮工落個order先啦😇開到夜晚10點拯救OT人💨...📍上華樂基商業中心(西營盤A2 2分鐘)📍R&Y's international Cuisine . 想睇更多我既食評同分享 可以follow我ig @puddingfoodhk 😉🍮#hkfoodie #hkfoodies #hklifestyle #hklifestyleblogger #hkfoodblogger #hkfoodstagram
🍴星加坡雜錦沙爹便當🍱 $98
📍上華樂基商業中心(西營盤A2 2分鐘)
📍R&Y's international Cuisine
#hkfoodie #hkfoodies #hklifestyle #hklifestyleblogger #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkfood #hkhealthyfoodblogger #hkgirl #healthyblogger #西營盤美食 #食好西 #上環美食 #香港區美食 #沙律 #健康外賣 #串燒 #串燒便當 #打工仔晚餐 #今晚食乜餸 #R&Yinternationalcuisine