2023-08-10
對上一次,係七月份, 本應食下午茶時間可以有一份豬腩肉送俾顧客, 但係嗰個姐姐唔記得咗俾我, 到我食完先同我講, 原來係有得送㗎, 佢話下次你再送返俾我。隔咗一個月之後,我再嚟幫襯,問佢食下午茶,係咪有豬腩肉送,佢話要有coupon先有,佢話要有食完後先有,又俾人搵笨,咁即係又冇啦?呢間嘢想扮日本嘅一人燒肉, 好明顯所有嘢都唔得.以上照片為日本一人燒肉店的相片(呢一個午市餐只係990yen , 即係$56都唔使已經有四種肉類)講返餐廳, 佢哋d服務態度: 超級差個服務員竟然唔記得比張Barcode我叫嘢食,一味同個經理喺度傾偈。佢哋提議我叫一個$78嘅餐呢個餐,只係星期一先有,分別有雞肉,豬肉腩,同牛肉。份量雖然係唔少,但好食嘅食物係仲質不中量,水汪汪咁根本都唔係醬汁嚟!一啲都唔好食!🤬🤬🤬🤬🤬我叫咗支可樂,但係都唔凍嘅。個麵豉湯完全水汪汪一啲味噌嘅味道都無,好難飲😫😫😫總括嚟講呢間嘢完全唔掂, 食物水準差,服務態度又差,真係冇下次!
呢間嘢想扮日本嘅一人燒肉, 好明顯所有嘢都唔得.
我叫咗支可樂,但係都唔凍嘅。
個麵豉湯完全水汪汪一啲味噌嘅味道都無,好難飲😫😫😫