2018-06-24
星期五晚同朋友行完油麻地,就沿路行下睇下有啲咩好食,我地想坐低傾下計relax下,簡左呢間bar and restaurant試下,果然無簡錯一入好就已經好異國風情,燈光暗暗地,老闆好熱情咁係門口招待我地入面呢幅畫我好中意,忍唔住影低呢到有好多pizza簡我地唔想食咁多肉,最後簡左呢個無肉既margarita pizza. 個pizza熱辣辣,個底既邊脆卜卜,唔算太油,亦唔會太咸,芝士味好香,拉到好長既絲!!!配埋蕃茄食感覺唔太heavy, 一流呀咖哩都好似好正咁啊我地叫左個chicken masala, 都有啲雞蛋係上面,佢個醬好稠密,香辣,惹味仲有啲薄餅可以配住黎食我地簡左個芝士味既,好heavy 呀哈哈。 佢個餅熱辣辣,好香軟,真心正,必食放埋啲masala上去,嗚哇好夾呀老闆好好人咁送左個用pineapple 調既酒比我地,仲同我地講happy friday 添,真係好nice呀,係呢到真係好relax ,氣氛好好,必定會再來
呢到有好多pizza簡
咖哩都好似好正咁啊
仲有啲薄餅可以配住黎食
放埋啲masala上去,嗚哇好夾呀