談及「刀削麵」,相信絕大部份人首先都會聯想到中國著名五大麵食之一——山西刀削麵,雖然曾經嘗過無數間韓國餐廳,主打韓式刀削麵的卻是前所未聞。Seoul Noodles正正以韓式刀削麵打響名堂,餐牌上主要只有各款湯麵及湯飯,名副其實「貴精不貴多」,然而至今分店已遍及中環、灣仔、銅鑼灣、旺角等多地,而且每次經過都依然大排長龍,人氣不容小覷。排骨辣湯麵 ($98)刀削麵每日新鮮人手製作,將麵團以低溫發酵24小時後再反覆搓揉而成,較山西刀削麵幼身故口感亦相對軟滑,但同時亦保留恰如其份的彈性;排骨肉量多之餘燜煮得軟腍鬆化,湯底香辣惹味。配菜方面除了有兩款泡菜之外更有一小碗拌飯,加上紫菜、芽菜、粟米、辣椒粉及麻油,簡單但滋味。蜆湯麵 ($78)相對之下蜆湯麵風格截然不同,蜆份量十足惟部分帶沙可再改善,湯底既清而鮮,帶有陣陣胡椒香氣,感覺上更加輕盈。豬肉餃子 ($38)餃子皮透薄而餡料飽滿,豬肉混合韭菜及粉絲肉汁豐富。泡菜餃子 ($38)泡菜餃子同樣皮薄餡多,加上泡菜酸辣惹味。冷白肉 ($128)五花肉肥瘦相間,肉質軟嫩並富彈性,只有鹽及黑椒調味但毫不帶絲毫臊味,配上包飯醬及蒜香醬油,肥而不膩。菜包肉

排骨辣湯麵 ($98)
排骨辣湯麵

蜆湯麵 ($78)
蜆湯麵

豬肉餃子 ($38)
豬肉餃子
餃子皮透薄而餡料飽滿,豬肉混合韭菜及粉絲肉汁豐富。

泡菜餃子 ($38)
泡菜餃子
泡菜餃子同樣皮薄餡多,加上泡菜酸辣惹味。

冷白肉 ($128)
冷白肉

菜包肉 ($128)
菜包肉
菜包肉與冷白肉如出一轍,不過會再以竹籠蒸製故略為溫熱,口感忽冷白肉更加軟腍鬆化。
豬肉餃子
2025-01-11 7548 瀏覽
餐廳裝潢簡樸, 採用韓式餐具, 韓風滿滿。入到店內, 聽到店員說的均是韓語, 感覺置身韓國的餐廳。雖然店員大多為韓國人, 但懂英語, 即使溝通也不成問題。小店不設午餐, 下午茶餐和晚餐, 餐牌只有一個, 全日適用。湯飯套餐 $108 + 10%1) 大邱辣牛肉蔬菜湯飯 (含牛肉絲)2) 豬肉餃子 (1隻)隨餐附有飯饌兩款, 可 refill。蘿蔔爽中帶甜, 辣度輕微。泡菜爽口, 辣, 尚可接受。豬肉餃子大大一隻, 溫熱。餃子皮乾身, 黏著底紙筷子, 有點難纏。餡料豐滿, 啖啖菜肉。醬汁酸甜, 為餃子增添層次。大邱辣牛肉蔬菜湯飯是我猶豫後決定點的, 韓國人吃的辣不是一般的辣, 即使與店員確認過, 他們的 a little spicy 對我來說也可能有一段距離, 不過我還是決定一試。呷了一口湯, 對我來說, 這種辣是可以接受的, 只是嘴唇口腔持續熱燙, 胃沒有不適。不過只要喝過一口湯, 即使吃其他食物也感到是辣的, 冬天吃有助暖身。湯料豐富, 有肉絲, 冬菇絲, 蔬菜等, 伴飯不錯。

大邱辣牛肉蔬菜湯飯 (含牛肉絲) + 豬肉餃子 (1隻)
湯飯套餐 $108 + 10%
1) 大邱辣牛肉蔬菜湯飯 (含牛肉絲)
2) 豬肉餃子 (1隻)

2024-12-11
大邱辣牛肉蔬菜湯飯 (含牛肉絲) + 豬肉餃子 (1隻)
大邱辣牛肉蔬菜湯飯 (含牛肉絲)
  • 大邱辣牛肉蔬菜湯飯(含牛肉絲)
  • 豬肉餃子(1隻)
2025-06-20 0 瀏覽
真開心,唔使去韓國可以食到地道美食,尖沙咀開了一間傳統韓國麵館,環境簡約舒適,招牌菜是雞湯麵、排骨辣湯麵及辣牛肉湯麵,價錢$100有找,仲有湯飯、餃子、菜包肉、紫菜包飯。我哋兩個人今日胃口非常好,幾乎點晒所有招牌菜!Combo for two $308食得多,一定要點 Combo,2款湯麵或湯飯、2份小食及1份肉。雞湯麵排骨辣湯麵 加$10二人餐免費配上蘿蔔、泡菜、辣椒汁及紫菜飯,很豐富。兩款麵皆用自家製刀削麵,粗身而柔韌有力。份量十足,雞湯麵有半隻雞,煮至軟身;排骨有三大件,賣相非常吸引!紫菜包飯小食揀咗紫菜包飯,原來一客有4粒,又爽又軟。冷白肉有10塊,連皮及脂肪,配兩款辣辣地的醬。菜包肉(熱)$128另加了蒸熱的白肉,與韭菜同吃,我覺得更好食。蜆(追加)新鮮肉厚,值得。豬肉餃子 $38泡菜餃子 $38一客兩粒,非常飽滿大粒。繁忙時間要排隊,因為地道風味,價錢親民,食客懂得揀!

我哋兩個人今日胃口非常好,幾乎點晒所有招牌菜!

Combo for two $308

排骨辣湯麵 加$10

紫菜包飯
小食揀咗紫菜包飯,原來一客有4粒,又爽又軟。

冷白肉
有10塊,連皮及脂肪,配兩款辣辣地的醬。

菜包肉(熱)$128

另加了蒸熱的白肉,與韭菜同吃,我覺得更好食。

蜆(追加)
新鮮肉厚,值得。

豬肉餃子 $38
泡菜餃子 $38
一客兩粒,非常飽滿大粒。

繁忙時間要排隊,因為地道風味,價錢親民,食客懂得揀!

今日喺尖沙咀搵食,撞到呢間主打韓式湯麵嘅 Seoul Noodles,見lunch set價錢ok就入咗去,點知竟然遇到令人食唔落嘅驚嚇場面……🍜 lunch set牛骨湯麵 + 豬肉餃子 $108牛骨湯真係淡得出奇,好似清水咁,基本冇乜牛骨味。餃子味道極似超市雪藏款放大版,唔好食。咬落皮厚餡鬆,完全唔值個價,仲要收加一真係唔明點解有人排隊食。🌶️ 辣牛肉湯麵 $78湯底唔知加咗啲乜,味道有啲怪,辣味係有嘅,但冇層次。牛肉得寥寥數條,完全唔夠喉,失望多過驚喜。😨 驚嚇場面:蟲出沒!最恐怖係食到一半,見到放餐具嗰個筒有隻細蟲喺度郁來郁去,即刻同店員講。雖然店員態度ok,即刻拎去洗同抹乾淨,但係當刻真係食唔落,成餐飯即刻冇心機。呢間嘢真係冇下次

🍜 lunch set牛骨湯麵 + 豬肉餃子 $108

🌶️ 辣牛肉湯麵 $78

😨 驚嚇場面:蟲出沒!

位於尖沙咀金巴利道,店面不大但裝潢簡潔明亮以木系和白色為主,牆上掛著韓國傳統麵食的插畫整體風格清新🍜 主打菜式:韓式湯麵店內主打各類韓式湯麵從經典的**韓式牛骨湯麵到創新的**泡菜海鮮拉麵**都有麵條可選粗麵(刀削麵口感)或幼麵(類似日本拉麵)👍 推薦菜- **韓式牛骨湯麵(粗麵)** 🥢    湯底清香但不過淡而帶有牛骨的醇香可自加鹽和胡椒麵條Q彈有嚼勁,配料有牛肉片、蘿蔔片和蔥花整體非常地道 - 人蔘雞湯麵(幼麵)** 🌶️    辣度適中,湯底鮮甜帶微酸,牛肉燉得軟嫩,適合喜歡重口味的人。 👎 普通或踩雷- 另點的花蛤  海鮮新鮮度一般,湯底偏淡,什麼調味料也沒有相比其他款較平庸💰 價格 & 性價比人均 **$100-$150**,湯麵價格約$88-$128份量充足,性價比合理👎 缺點❌ 店面較小,繁忙時段需等位  ❌ 部分創新菜式表現普通  ❌ 服務較自助,加水需主動要求  📌 總結:韓式湯麵愛好者可試如果你喜歡韓式湯麵,這家店值得一試,尤其是牛骨湯麵和辣牛肉湯麵水準不俗但若追求環境寬敞或多樣化韓餐,可能略顯單一推薦指數:★★★★☆(4/5)**  適合人群:韓式湯麵愛好者、上班
位於尖沙咀金巴利道,店面不大但裝潢簡潔明亮

以木系和白色為主,牆上掛著韓國傳統麵食的插畫
整體風格清新

🍜 主打菜式:韓式湯麵
店內主打各類韓式湯麵
從經典的**韓式牛骨湯麵
到創新的**泡菜海鮮拉麵**都有
麵條可選粗麵(刀削麵口感)或幼麵(類似日本拉麵)

👍 推薦菜
- **韓式牛骨湯麵(粗麵)** 🥢
  湯底清香但不過淡而帶有牛骨的醇香
可自加鹽和胡椒
麵條Q彈有嚼勁,配料有牛肉片、蘿蔔片和蔥花
整體非常地道
- 人蔘雞湯麵(幼麵)** 🌶️

👎 普通或踩雷
- 另點的花蛤
  海鮮新鮮度一般,湯底偏淡,什麼調味料也沒有
相比其他款較平庸

💰 價格 & 性價比
份量充足,性價比合理
👎 缺點
❌ 店面較小,繁忙時段需等位
❌ 部分創新菜式表現普通
❌ 服務較自助,加水需主動要求

📌 總結:韓式湯麵愛好者可試
如果你喜歡韓式湯麵,這家店值得一試,
尤其是牛骨湯麵和辣牛肉湯麵水準不俗
但若追求環境寬敞或多樣化韓餐,可能略顯單一

推薦指數:★★★★☆(4/5)**
適合人群:韓式湯麵愛好者、上班族午餐
2025-05-09
用餐優惠
試食活動
2025-06-10 0 瀏覽
我今次已經第二次食了,佢最出名應該係排骨辣湯麵,但係我私心好想試吓唔係招牌菜好唔好食。辣牛肉湯麵真係令人驚艷。湯底濃郁,牛肉絲鮮嫩鹹香,辣味適中,讓人忍不住一口接一口。配菜三碟各具特色,辣蘿蔔清爽可口,泡菜酸辣開胃,而紫菜飯細則為整體增添了層次感。這碗湯麵唔單止暖胃,仲係味覺的饗宴!
2025-06-03
用餐優惠
試食活動
  • 排骨辣湯麵
  • 辣牛肉湯麵
想在香港吃地道韓式手工刀削麵?這間尖沙咀中心的傳統韓國麵館招牌必食雞湯麵和排骨辣湯麵! 吃的飽飽也只是人均$150樓下 性價比算是挺高的難怪飯點都坐滿了人!‣ 排骨辣湯麵+泡菜餃子1隻($118)湯底是排骨菜乾湯 加了菜乾簡直令湯昇華了!!雖然看著排骨好像都是骨 其實不然!其實肉都有很多的喔~吃起來有點小辣 喜歡吃辣的朋友會吃的很爽‣ 雞湯麵+豬肉餃子1隻($108)這份就推薦給想吃清淡點的朋友首先雞肉份量也太多了吧! 總共有雞胸、雞翼和雞髀🍗女生根本吃不完吧 配上新鮮刀削麵 挺好吃的‣ Coke Zero ($20)‣ 甜米露 ($20)💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟香港正宗韓式湯麵 來這間就對啦~下次想吃韓國麵還是會再回訪🤣💰Total: $293 ($146.5pax 已包括10%服務費)
想在香港吃地道韓式手工刀削麵?
這間尖沙咀中心的傳統韓國麵館
招牌必食雞湯麵和排骨辣湯麵!
吃的飽飽也只是人均$150樓下
性價比算是挺高的
難怪飯點都坐滿了人!

‣ 排骨辣湯麵+泡菜餃子1隻($118)
湯底是排骨菜乾湯 加了菜乾簡直令湯昇華了!!
雖然看著排骨好像都是骨 其實不然!
其實肉都有很多的喔~
吃起來有點小辣 喜歡吃辣的朋友會吃的很爽

‣ 雞湯麵+豬肉餃子1隻($108)
這份就推薦給想吃清淡點的朋友
首先雞肉份量也太多了吧!
總共有雞胸、雞翼和雞髀🍗
女生根本吃不完吧

配上新鮮刀削麵 挺好吃的

‣ Coke Zero ($20)
‣ 甜米露 ($20)

💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟
香港正宗韓式湯麵 來這間就對啦~
下次想吃韓國麵還是會再回訪🤣

2025-06-07
$146.5 (晚餐)
📍以地道韓國麵食餐廳黎講,套餐價$100係鬧市區都算幾抵食! 🫣 店舖裝修簡約木系,職員都係韓國人,聽住韓文食韓餐,幾好feel。🌀 雞湯麵 之前到訪餐廳2次,呢款招牌雞白湯刀削麵都售罄,今次終於成功order到。湯底以雞肉慢火熬製,飲落清爽不油膩,完全無油花飄係面。有近1/4隻雞連雞腿肉🐥,肉質嫩滑飽滿,份量相信男生都足夠。餐點額外配有泡菜及醃蘿蔔2款小菜,仲附送小碗韓式拌飯。🌀釜山白肉湯飯屬於釜山鄉土料理,主打無味精豬肉湯飯,味道非常清淡健康。五花肉肥瘦相間,肥肉脂香為湯底帶來天然鹹味。如果覺得味道太單調,建議落少少胡椒粉。🌀 冷白肉拼盤 & 韓式蒸餃有少少誇張,決定encore白肉五花腩🙈 水煮白肉沒有多餘調味,食到原汁原味。沾上魚露及辣椒豆瓣醬,又係另一番風味。韓式蒸餃分成2款口味,泡菜餃子/豬肉餃子都皮薄餡多,太太粒,餡料飽滿實淨。🌀 迷你紫菜包飯 有無紫菜包飯愛好者!?🙋🏻‍♀️ 迷你紫菜包飯係一口size,跟餐加配CP值超高。紫菜卷餡料實在,中間酸蘿蔔特別出色,抵食!
📍

冷白肉拼盤

冷白肉拼盤
  • 雞湯麵
2025-06-07 282 瀏覽
正宗韓國~味道麵店排骨辣湯麵辣辣紅湯一上枱就好吸引,辣湯係呢個麵精髓味道辛香濃郁個湯麵大大件嘅排骨,灑上韓國芝麻葉和紫蘇籽粉加埋必食刀削麵,食落彈牙軟硬剛好羅州牛肉湯飯再黎就叫一個清湯底,飲落有濃郁牛肉味,相當暖胃舒服牛肉湯飯肉片薄薄片份量幾多,配有蛋絲加埋蔥花食唔到辣野嘅朋友仔絕可以一試小食方面叫左兩個味道嘅餃子分別豬肉餃子、泡菜餃子用蒸籠裝住上枱又特別,大大粒餡料爆多菜包肉肥美嘅五花肉!記得要點埋醬油黎食會更有風味凍梅子茶 $20凍梅子茶酸酸好開胃又解渴
正宗韓國~味道麵店
排骨辣湯麵
辣辣紅湯一上枱就好吸引,辣湯係呢個麵精髓味道辛香濃郁
個湯麵大大件嘅排骨,灑上韓國芝麻葉和紫蘇籽粉
加埋必食刀削麵,食落彈牙軟硬剛好
羅州牛肉湯飯
再黎就叫一個清湯底,飲落有濃郁牛肉味,相當暖胃舒服
牛肉湯飯肉片薄薄片份量幾多,配有蛋絲加埋蔥花
食唔到辣野嘅朋友仔絕可以一試
小食方面叫左兩個味道嘅餃子
分別豬肉餃子、泡菜餃子
用蒸籠裝住上枱又特別,大大粒餡料爆多
肥美嘅五花肉!記得要點埋醬油黎食會更有風味

凍梅子茶 $20
凍梅子茶酸酸好開胃又解渴
2025-05-22
5 分鐘 (堂食)
🍜餐廳主打韓國傳統家庭料理,餐牌選擇精簡但樣樣高質,一入門口就被木系裝潢吸引,真係好似飛咗轉首爾嘅巷弄小店~🏡重點係食物份量十足,啱晒大食嘅人!💪熱辣辣湯麵 – 暖胃之選🔥 1️⃣ 雞湯麵(半隻雞) 🐔 原隻雞髀連半邊雞身浸喺奶白湯底,雞肉燉到輕輕一撕就離骨,湯頭鮮甜,飲完成個人都暖笠笠~🥰 2️⃣ 辣牛肉湯麵(牛肉絲) 🌶️ 紅噹噹湯底用牛肉熬製,辣得嚟帶香味,牛肉絲煮到軟腍入味,配埋煙韌韓式麵條,正!👌 韓式小食全攻略🍽️ 1️⃣ 冷白肉×菜包肉 🥓 冷白肉切到薄透,肥瘦相間,點埋韓式豆瓣醬,油香爆棚但唔膩口!菜包肉嘅五花肉則炭烤過,一冷一熱兩種食法一次過滿足~😋 2️⃣ 豬肉餃子×泡菜餃子 🥟 巨型餃子皮薄餡爆!豬肉餃鮮甜,泡菜餃辣中帶酸,點埋韓式餃子醬汁食超開胃!🔥 3️⃣ 迷你紫菜包飯 🍙 一口 size 超可愛!青瓜、醃蘿蔔、蟹柳經典配搭,飯粒用麻油撈過,當小食啱哂~🥒 傳統飲品解膩之選🍹 - 甜米露 🍶:韓國家常飲品,微甜帶米香~ - 蜜桃冰茶 🍑:蜜桃果香清新,甜度輕盈,冰涼感瞬間平衡濃味料理!❄️

熱辣辣湯麵 – 暖胃之選🔥
1️⃣ 雞湯麵(半隻雞) 🐔

2️⃣ 辣牛肉湯麵(牛肉絲) 🌶️

韓式小食全攻略🍽️
1️⃣ 冷白肉×菜包肉 🥓

2️⃣ 豬肉餃子×泡菜餃子 🥟

3️⃣ 迷你紫菜包飯 🍙

傳統飲品解膩之選🍹
- 甜米露 🍶:韓國家常飲品,微甜帶米香~
2025-06-06 213 瀏覽
話說阿媽想去好耐,但次次lunch time大排長龍,今日就同阿囡去咗尖沙咀食,好彩去early dinner,轉個頭又坐滿!Seoul Noodles係一間傳統韓國麵館,招牌菜係#雞湯麵 和 #排骨辣湯麵 。店員主打都係韓國人,但溝通都無問題。我哋叫個2人餐,先發現原來咁豐富!每份刀削麵跟配自家製泡菜同醃蘿蔔,阿囡揀咗嘅雞湯麵仲跟埋迷你紫菜拌飯國,最重要係湯麵上面仲有半隻雞🐔 湯底以雞肉及雞骨慢火熬煮,湯底偏清,但味道相當濃郁,一放低我已經俾個湯嘅香味吸引,提議要交換食一下我就因為天氣熱,所以叫咗個水冷麵,酸酸甜甜好開胃,面身仲好彈牙,不過又唔會好似平日有啲水冷麵咁咬唔開,最重要係又係好大碗😆個餐除左麵,仲有小食跟,叫咗迷你紫菜包飯同泡菜餃子,special 係冷五花肉,都好好食,好彩阿囡嗰日游完水好肚餓,不過我相信一般兩個人都未必食得晒😅

• 雞湯麵
2025-06-05 206 瀏覽
雞湯麵份量足,送泡菜同埋另一款配菜。湯好夠熱,面軟硬適中,岩做完運動食。雞份量好多,仲配搭特製醬油,味道更有層次。對女仔黎講,份量好多,仲有一小碗紫菜飯。食完全部覺得好滿足。
2025-06-05
位於尖沙咀嘅🌟Seoul Noodle Shop🌟,一聽個店名就知係主打🇰🇷韓式麵食🍜嘅餐廳,分店愈開愈多!🌟2人套餐 $308套餐包含自選兩款湯麵/湯飯,兩款小食,及一款肉食!可隨意Upgrade/加購項目!🍖排骨辣湯麵 +$20巨型嘅排骨好搶鏡!辣湯辣度極溫和,大人細路都食到!🍜水冷麵 +$10加入大量冰碎,入口冰涼好消暑,係餐廳近期主打嘅item!🥟豬肉餃子|迷你紫菜包飯餃子大大隻,意想不到咁美味!🐖熱五花肉以迷你蒸籠上菜,賣相幾好,五花肉軟腍甘香!🐓追加 - 雞半隻 $40♨️追加 - 蜆|牛肉|豬肉 $20$40可以追加半隻雞連雞湯,份量真係大癲!$20有蜆湯,有坑腩,的確唔錯!🐖冷五花肉 $128凍食嘅話會冇咁膩,亦適合加落冷麵!🥤蜜桃冰茶|罐裝汽水 $20

🌟2人套餐 $308

🍖排骨辣湯麵 +$20

巨型嘅排骨好搶鏡!辣湯辣度極溫和,大人細路都食到!

🍜水冷麵 +$10

加入大量冰碎,入口冰涼好消暑,係餐廳近期主打嘅item!

🥟豬肉餃子|迷你紫菜包飯

餃子大大隻,意想不到咁美味!

🐖熱五花肉

以迷你蒸籠上菜,賣相幾好,五花肉軟腍甘香!

🐓追加 - 雞半隻 $40

♨️追加 - 蜆|牛肉|豬肉 $20

🐖冷五花肉 $128

凍食嘅話會冇咁膩,亦適合加落冷麵!

🥤蜜桃冰茶|罐裝汽水 $20

2025-05-29
2025-06-05 444 瀏覽
🇭🇰Seoul Noodles·呢間餐廳我之前食過覺得我朋友會鍾意 所以今次就專登同佢再黎😈·2人套餐$308今次我哋就嗌左佢個二人餐 佢呢個價錢有兩碗麵 兩個餃子 同埋一個五花肉 超級豐富🤩佢個雞湯麵一樣都係超級舒服 好濃雞味 而且佢個雞好滑 尤其雞髀好正 份量仲要好多🐤之後排骨辣湯都超級惹味 呢個湯加埋飯一齊食好正🍚之後佢個豬肉都煮到好淋 一咬就離骨🐷另外佢兩個餃子都好味 餡好多 而且個皮唔會太厚🥟個五花肉片到好薄 完全唔會肥膩 點佢個酸辣汁好正🙌🏻·#rbyeat#rby韓國菜#rby尖沙咀·📍尖沙咀加連威老道23號地舖
🇭🇰Seoul Noodles
#rby尖沙咀
📍尖沙咀加連威老道23號地舖
熱五花肉
2025-05-31 350 瀏覽
「首爾製麵所」呢間店有咩特色呢?原來呢度嘅刀削麵每日新鮮製作,刀削麵唔係好粗身果種,反而偏幼身,保持彈性!🥢🍜2人套餐 $378呢個套餐真係超超超抵食呀,可以揀兩個麵、兩個小食、一個肉食,對於我哋呢啲小鳥胃真係完全食唔晒,感覺大滿足!🐽排骨辣湯麵🍜排骨好大粒,辣湯底真係超惹味,酸辣鹹嘅味道都有,但係唔會太嗆口,辣度算係微辣,所以大部份人都食到,刀削麵口感軟滑,建議即刻食,麵底腍咗就冇咁好食㗎啦!雞🐓湯麵🍜呢個雞湯嘅湯底好清,入面有成半隻雞喺入面,雞髀肉一定嫩滑,如果唔係好食得辣嘅朋友就可以點呢個!小食豬肉餃子(1pcs)🥟勁大粒嘅餃子啊!傳統韓式餃子味道比較淡雅,建議加醬油一齊食更好食!🐖韓式白切五花肉凍腩肉超肥美,小小鹹味可以加韓式豆瓣醬或者蒜蓉汁一齊食,同泡菜一齊食,都係另一種風味!✨泡菜可以無限添加㗎👻另外仲追加咗🐃牛肉同蜆肉🐃牛肉食落去好似食牛坑腩咁🤎蜆肉好食大大粒有鮮甜,推!🖤迷你紫菜包飯正宗紫菜包飯蔬菜為主!✨後悔點咗呢個二人餐,因為實在太太太多嘢食,做咗大嘥鬼👻呢間店CP值好高,分店都好多,大家隨時隨地都可以食到特別刀削麵啦!🍜

🥢🍜2人套餐 $378

🐽排骨辣湯麵🍜

雞🐓湯麵🍜

小食

豬肉餃子(1pcs)

🐖韓式白切五花肉

✨泡菜可以無限添加㗎👻

🖤迷你紫菜包飯
正宗紫菜包飯蔬菜為主!

• 排骨辣湯麵