2021-01-29 1345 瀏覽
呢間舖頭一向都係主打千層蛋糕 知道佢喺北角開咗分店已經好想即刻去 之後發覺佢仲賣埋我最愛嘅軟曲奇🍪仲要係北角店限定㗎😍咁就二話不說過去大曲奇一塊要$45 其實有啲貴 不過而家發覺出面賣軟曲奇嘅舖頭全部都係差唔多呢啲價錢😕價錢有啲貴所以淨係買咗一塊試吓😝佢啲大曲奇係仲大過我成隻手掌✋🏻好誇張😂😂🍪石板街曲奇 $45完全俾佢嘅賣相吸引咗🌈上面有七彩繽紛嘅m&m朱古力🍫又有一粒粒棉花糖💖曲奇面又鋪滿哂朱古力醬😚見到都流哂口水佢有獨立盒嘅包裝所以我拎到返屋企先食 一咬落去 好似唔係軟曲奇嘅質感🥺似硬曲奇多啲 有啲失望😭不過朱古力味的確好濃烈 朱古力粉絲可能喜歡 另外 由於佢又m&m又有棉花糖 每一啖咬落去都有啲麻煩😅雖然賣相係好靚🌈一咬落去就可能會跌咗啲m&m同棉花糖出黎😅所以少一樣配料可能好啲🍪如果想試佢嘅曲奇嘅朋友 建議可以買一塊細嘅試吓 $25/塊

佢啲大曲奇係仲大過我成隻手掌✋🏻好誇張😂😂

🍪石板街曲奇 $45