2024-02-24 14 瀏覽
位於尖沙咀的加連威老道,地理位置便利,相信大家對蘇媽蘇媽應該不陌生,而這家餐廳正正是他們的高配版,外觀設計獨特,結合了正常的馬來西亞菜式和酒吧西餐廳的元素,氛圍感滿滿,午餐可以吃馬來西亞菜,下班可以再來小酌一杯✨燒鴨薄餅($168)燒鵝份量滿足,鴨肉搭配著香蔥和片皮鴨醬,像在品嚐片皮鴨一般,好有新鮮感,而薄餅皮煙靭又咬口,邊位脆脆的,很好吃✨白酒大蜆意粉($148)碟邊滿滿都是大蜆,每一隻蜆都相當肥美,意粉充滿蒜香味,稍微帶點辣味,惹味又鮮甜✨炸饅頭配咖央($68)絕對有驚喜,原本擔心炸饅頭會過於油和甜膩,但事實證明我的擔心是多餘的~ 炸饅頭酥脆可口,而咖央醬的甜度剛剛好,兩者完美搭配,大推✨雞串燒拼盤($108)拼盤上有雞皮和雞肉串,分三層辣度,最後層的那款真的很辣,可以叫店員多給一杯水🪄Peachy Sex($118)高腳杯配一塊果乾,不僅賣相精美,而且口感順滑🪄Heart Beat($128)以西瓜為主要口味,非常清新,同樣容易入口,這兩款雞尾酒都充滿了少女心的賣相,絕對是女性食客的首選

✨燒鴨薄餅($168)

✨白酒大蜆意粉($148)

✨炸饅頭配咖央($68)

✨雞串燒拼盤($108)

🪄Peachy Sex($118)
高腳杯配一塊果乾,不僅賣相精美,而且口感順滑

🪄Heart Beat($128)
2024-02-23 17 瀏覽
原來蘇媽蘇媽係尖沙咀開左間酒吧叫So Bar,裝修精美,仲有室內同室外,感覺非常chill !餐牌好多選擇,我地叫咗1個主菜、兩份小食同2杯飲品燒豬頸肉$88豬頸肉份量十足,外皮燒得焦脆香口,又保留到肉汁,點上泰式辣醬更增添風味。雞串燒拼盤$108(燒雞皮x2,燒土匪雞肉串x2,地獄麻辣雞肉串x2)燒雞皮:外皮焦脆,內軟帶點脂肪,入口即化,非常惹味。土匪雞肉:孜然味十足,非常惹味,好似食緊拆左骨既土匪雞翼咁。地獄麻辣雞肉:鐘意食辣既朋友一定要試,辣度其實不算太地獄,但辣得好味,而且辣得有層次。BBQ汁燒豬肋肉$188燒豬肋骨大大份,燒得剛剛好,不單保留到肉汁,外層帶點焦脆,嫩滑多汁。配料伴碟有大大份薯角同炒雜菜,薯角夠哂脆,食落好滿足。Flow $128(SongZhong Oolong Tea Infuse Mermaid Gin,Benedictine DOM,Itlicus,Hinoki Bitter,Litchi Wood Smoke)味道豐富,聞落仲有淡淡既煙薰味,值得到試!Passionfruit Lime Soda$68(Passionfruit Juice,lime,s

餐牌好多選擇,我地叫咗1個主菜、兩份小食同2杯飲品

燒豬頸肉$88

雞串燒拼盤$108
(燒雞皮x2,燒土匪雞肉串x2,地獄麻辣雞肉串x2)
燒雞皮:外皮焦脆,內軟帶點脂肪,入口即化,非常惹味。

BBQ汁燒豬肋肉$188
配料伴碟有大大份薯角同炒雜菜,薯角夠哂脆,食落好滿足。

Flow $128
味道豐富,聞落仲有淡淡既煙薰味,值得到試!

Passionfruit Lime Soda$68
(Passionfruit Juice,lime,sparkling Water)
熱情果味濃郁,味道清新,非常適合女仔飲。

So Bar (尖沙咀)
📍地址:尖沙咀加連威老道10號加威中心地舖
2024-02-22
  • 雞串燒拼盤
  • 燒豬頸肉
2024-02-20 249 瀏覽
繼上次食完蘇媽 今次就試下出面間bar有室內外座位選擇 好chill岩哂gathering🗣️⭕️ 炸饅頭配咖央網上大推嘅炸饅頭果然冇令我失望😋size細細粒 食哂都唔會好濟每粒炸到外脆內軟 好soft😍配埋我最鍾意嘅咖央醬真係好出色 勁想叫多兩份🤣⭕️ 燒豬頸肉幾乎每次menu見到都會叫嘅豬頸肉份量都唔少 每塊肥瘦均勻入口好軟 鬆化仲燒到有少少焦香味👍🏻⭕️ BBQ汁燒豬肋骨好大份😳 大約有6-7條骨燒到好淋好易拆骨BBQ sauce都入哂味😋on side嘅薯角大到好誇張 成隻手指咁粗😂炸到出黎仲熱辣辣另外仲有啲蘑菇/紅黃椒做配菜 仲一啲都唔輸蝕成個combination好正😌⭕️ Sunset/ Espresso Tonic最後叫左兩杯mocktail🍹特別想講下espresso tonic我自己想試好耐兩者mix埋入口有陣alcohol味 真係好似飲緊酒咁再嗒下就飲到好香嘅咖啡味 好推薦👍🏻
繼上次食完蘇媽 今次就試下出面間bar

兩者mix埋入口有陣alcohol味 真係好似飲緊酒咁
再嗒下就飲到好香嘅咖啡味 好推薦👍🏻
  • 炸饅頭配咖央
2024-02-20 20 瀏覽
小妹一向都係蘇媽蘇媽嘅fans,早排去尖沙咀分店嘅時候發現原來有間姊妹店So Bar 😆So Bar 就係東南茶cross over 酒吧,仲會有Live Band 表演🎤,打開餐牌除咗見到一般酒吧常見嘅菜式外,其實都唔難發現每道菜式自帶東南亞菜嘅特色🤭❤️🐷燒豬頸肉 $88份量慷慨夠大份,豬頸肉燒至外面少少脆身夠香口,入面剛熟帶粉紅色,肉質嫩唔韌,沾上泰式甜酸醬惹味非常,作為前菜下酒菜都一流🐟炸池魚仔 $78另一款大推嘅下酒菜,$78有一大盆炸池魚仔相當抵食,性價比高,池魚仔雖然唔係炸到超級脆身,而且池魚仔size 又出奇地大隻,所以食落仲會啖啖肉好滋味,重點係夠新鮮完全唔腥👍🏻🐷BBQ汁燒豬肋條 $188一份豬肋條有6條骨,BBQ醬塗滿整排ribs 相當入味,而且烤焗時間得宜,唔會太燶或者過乾,亦做到骨肉分離效果👍🏻配菜有大量薯角,另一特別之處係仲有馬來西亞獨有嘅炒蔬菜🥬蘑菇,作為配菜亦絕不失色Durian Kiss $118如果你係榴槤愛好者就一定要試下哩個cocktails ,基底用咗Baileys ,加上Musang King Durian Puree ,質地較為杰身,榴槤味超

🐷燒豬頸肉 $88

🐟炸池魚仔 $78

🐷BBQ汁燒豬肋條 $188

Durian Kiss $118
如果你係榴槤愛好者就一定要試下哩個cocktails ,基底用咗Baileys ,加上Musang King Durian Puree ,質地較為杰身,榴槤味超出但又出奇地配,上台時店員仲會有小小表演添😆
  • 燒豬頸肉
蘇媽蘇媽一向都係lala_foodie食馬來西亞食品嘅首選之一 🇲🇾 一直都好好奇到底尖沙咀蘇媽蘇媽店外嘅酒吧係咩一回事 今次就為大家介紹下呢間So Bar啦!✨◍ 「油封鴨腿拼煙燻腸」 🦆 $178估唔到呢間酒吧都咁多野食 推薦大家可以試吓呢個鴨腿拼煙燻腸 食落帶點fusion味道 喺西式嘅食物上面食到一點中式嘅味道😆加埋炒菜做伴碟 十分有趣!◍ 「燒豬頸肉」 🐷 $88必食燒豬頸肉 食落十分香口 拎嚟送酒一流😋✨◍ 「雞串燒拼盤」 🐤 $108中意食雞嘅朋友一定唔可以錯過呢個雞串燒拼盤 分別有2串燒雞皮、燒土匪雞翼串同地獄麻辣雞肉串🌶️估唔到食落都幾辣🥵但辣得嚟又十分惹味!◍ Lemon Tree、Peachy Sex 🍸 $118Bartender推薦下試咗2杯signature cocktail 飲落甜甜哋幾易入口📍So Bar (尖沙咀) #lala_foodie_tsimshatsui 尖沙咀加連威老道10號加威中心地舖
◍ 「油封鴨腿拼煙燻腸」 🦆 $178

◍ 「燒豬頸肉」 🐷 $88
必食燒豬頸肉 食落十分香口 拎嚟送酒一流😋✨

◍ 「雞串燒拼盤」 🐤 $108

尖沙咀加連威老道10號加威中心地舖
2024-02-18 16 瀏覽
🌟今日同朋友尖沙咀購買後搵食,Mira轉彎就見到呢度有間好靚酒吧餐廳,樓底好高、英倫風裝修,仲有浪漫背景音樂,使人十分放鬆好好享受一頓晚餐。***** ***** ***** ***** ***** 餐牌上都幾多選擇,價錢幾公道。BBQ汁燒豬肋骨$188 好大碟頭,骨同配菜都好味。燒雞泡魚乾$68 呢個必選,同朋友最愛。四川雞翅$88 雞翼軟腍一咬離骨,小小辣勁惹味。Drinksassion fruit Line SodaPassion fruit lime sparkling water呢杯無酒精,清甜帶微酸,好醒神好好飲。Awakening earl gray (Earl gray infused NIP Gin, Italicus Yellow Chartreuse, Beergamot Aromatic Smoke )$128調酒師幫我打開高身瓶,有陣煙聞到幾香佛手柑味,哇賣相1流,真係好驚喜,即時影相打卡。

***** ***** ***** ***** *****

餐牌上都幾多選擇,價錢幾公道。

BBQ汁燒豬肋骨$188
好大碟頭,骨同配菜都好味。

燒雞泡魚乾$68
呢個必選,同朋友最愛。

四川雞翅$88
雞翼軟腍一咬離骨,小小辣勁惹味。

Drinks:

Passion fruit Line Soda
呢杯無酒精,清甜帶微酸,好醒神好好飲。

Awakening earl gray
2024-02-14 8 瀏覽
講起馬來西亞餐廳🇲🇾好多人應該都會諗起「蘇媽. 蘇媽」,今次介紹呢間位於尖沙咀嘅 So Bar係蘇媽.蘇媽嘅姊妹餐廳。餐廳分兩部份,入面係蘇媽.蘇媽,出面就係So Bar,食馬來西亞fusion菜🍸。📌炸饅頭配咖央 $68 🍞炸饅頭外脆內軟,咖央醬甜度岩岩好,唔會太甜。初初以為會好似蘇媽咖央多咁,已經夾左咖央醬係炸饅頭中間,點知原來d醬係分開上🤣📌 西川雞翅 $88 🍗雖然係單骨雞翼,但分量都幾多。 炸蒜,花椒嘅香氣,加上蜜糖甜甜地,非常惹味,餐前小食送酒一流😋📌馬來當歸燒春雞 $178 🐓因為好奇所以叫黎試下🤣 燒雞燒得岩岩好,內裡仍然可以保留到肉汁,唔會太乾,食落會會有淡淡嘅當歸味,藥材味唔會太濃。📌 Bentong Ginger Fizz $68 🍹📌 Passionfruit Lim Soda $68 🍹餐廳有多款cocktail 同 mocktail ,bartender 會即場調製🍾

📌炸饅頭配咖央 $68 🍞

📌 西川雞翅 $88 🍗

📌馬來當歸燒春雞 $178 🐓

📌 Bentong Ginger Fizz $68 🍹
📌 Passionfruit Lim Soda $68 🍹
2024-02-11 8 瀏覽
蘇媽蘇媽一向都好出名馬來西亞菜式,呢間酒吧版有特式Cocktail飲又有出色嘅馬來fusion野食~BBQ汁燒豬肋骨 $188焗到熱辣辣好大塊ribs 好易就切得開,少量帶肥膏位更嫩更香,肉量都幾多下,中間肉質就偏實。值得一讚係配菜係蒜蓉炒通菜😆好好食,薯角都好香脆千島海鮮薄餅 $158批底係薄批,多料又飽肚,有魷魚 蝦 吞拿魚 等等海鮮炸饅頭配咖央 $68超級邪惡又好食嘅小食😆炸得香脆甜甜軟軟的,同咖央醬原來好夾呢🌟雞串燒拼盤 $108真係燒得好香,中間辣嗰2串啱啱好,但最辣嗰2串真係辣到條脷好痛🥵🥵鍾意自虐姐歡迎挑戰😜😜Peachy sex $118酒味都幾重,但有桃味甜甜地都算易入口🤭Bentong Ginger Fizz $68頗清新接近ginger ale 嘅味道,有啲檸檬酸酸地嘅味~

BBQ汁燒豬肋骨 $188

千島海鮮薄餅 $158
批底係薄批,多料又飽肚,有魷魚 蝦 吞拿魚 等等海鮮

炸饅頭配咖央 $68

雞串燒拼盤 $108

Peachy sex $118
酒味都幾重,但有桃味甜甜地都算易入口🤭

Bentong Ginger Fizz $68
2024-02-10 4 瀏覽
尖沙咀真係好多美食選擇,今晚經過加連威老道見到呢間So Bar幾靚就決定試吓。餐廳裝修有feel,坐得舒服。🍽️Scallops with XO Sauces(Spaghetti ) XO醬帶子意粉 $158意粉口感柔軟,帶子大而鮮甜,搭配XO醬同新鮮配菜,辣得來又香口,口感層次豐富,好味!🍴Chicken Skewer Platter雞串燒 $108燒雞皮:有驚喜,香脆好味,一啲都唔覺得肥。燒土匪雞肉串:味道香辣,正。地獄麻辣雞肉串:鍾意麻辣嘅朋友一定鐘意。🍴GoldenSteamedBuns(Mantou) withKaya炸饅頭配咖央 $68饅頭炸得啱啱好,金黃色。皮脆內軟,配埋我鍾意嘅咖央醬,好味。🍹 Passionfruit Lime Soda $68🍹 Bentong Ginger Fizz $68兩款容易入口,口感、風味都唔錯👍。

XO醬帶子意粉 $158

燒雞皮:有驚喜,香脆好味,一啲都唔覺得肥。
燒土匪雞肉串:味道香辣,正。
地獄麻辣雞肉串:鍾意麻辣嘅朋友一定鐘意。

🍴GoldenSteamedBuns(Mantou)
withKaya炸饅頭配咖央 $68

🍹 Passionfruit Lime Soda $68
🍹 Bentong Ginger Fizz $68

兩款容易入口,口感、風味都唔錯👍。

2024-02-09 5 瀏覽
之前食蘇媽個陣就見到依間bar幾特別咁,就今日同個好耐冇見既朋友嚟Chill and eat 吓。餐廳環境之前嚟就覺得好舒服,好啱把酒談心。首先叫咗兩杯酒先:#LemonTree ($118) – 用咗Earl Grey Tea Infused Gin 做個base再溝檸檬汁,飲落甜甜地再帶有柑橘芳香配埋淡淡既伯爵茶香,幾清爽幾易入口。#CocoaShadow ($108) – Whisky 做base 加咗檸檬汁,蛋白,同椰子。口感好柔和順滑同埋椰香加其他調味令到佢更加豐富。旁邊再加埋幾粒popcorn又可以食又可以飲🤣🤣#燒雞泡魚乾 ($68) – 飲親酒都必叫既一碟,雞泡魚乾燒完唔會太乾太硬,仲食煙韌同魚既鮮味😍#燒豬頸肉($88) - 豬頸肉好爽口既,而且份量都幾多吓。兩個人都食唔哂🙈🙈有啲似泰式個款,唔會太肥同太瘦配埋個醬食,唔錯😋😋#BBQ汁燒豬肋骨 ($188) - 豬肋骨表面燒得幾靚,肉嫰多汁軟骨位勁好食。配菜係少有既蒜蓉炒菜同薯角。蒜蓉炒菜好足料完全唔係一個配菜嚟咁,薯角仍都炸到好脆。依個組合先$188 係勁抵食 😱😱

首先叫咗兩杯酒先:

2024-02-09 1 瀏覽
等朋友放工🫶🏻決定去chill 一下🍸☺️這次去了尖沙咀酒吧餐廳So Bar,嘆Cocktail + 東南亞風味料理。位置就在尖沙咀加連威老道,超方便的!店外設有半戶外座位💗深木色裝潢配以一整排長拱形窗戶,度假風滿滿,內裏也挺有情調。🔶燒豬頸肉 $88佐酒一流!火候控制恰好💗香氣四溢。豬頸肉肉質嫩,爽口彈牙又惹味,配以甜酸醬汁,有風味。🔶 四川雞翅 $88單骨雞翼辣度十足🫶🏻味道有層次,亦是不錯的佐酒小吃。🔶 BBQ汁燒豬肋骨$188豬肋骨啖啖肉,份量比想像中多。配以充滿東南亞風味的炒菜~十分惹味!巨大薯角入口外脆內軟,熱辣辣很香口。🔶 Cocktail 喝杯美酒🍸傾下計~是我們當晚的重點喔,選了兩款果味十足的Cocktail🍸Peachy Sex ($118) 有香桃丶接骨木花和橙香,Heart Beat ($128)則帶有西瓜清香,兩杯酒香也濃👍🏼

🔶燒豬頸肉 $88

🔶 四川雞翅 $88
單骨雞翼辣度十足🫶🏻味道有層次,亦是不錯的佐酒小吃。

🔶 BBQ汁燒豬肋骨$188

🔶 Cocktail
蘇媽•Chill Bar•馬來西亞風情人氣馬拉菜餐館「蘇媽蘇媽」的尖沙咀分店十分特別,設計為「前吧後廳」,裡面係餐廳,外面係姊妹fusion酒吧。「So Bar」空間感十足,設計華麗,在昏黃的燈光下,特別適合與三五知己把酒談心🥃除了有多款特式的酒精飲品外,仲有小食、海鮮拼盤和主食等。🍴BBQ汁燒豬肋骨豬肋骨大大份,足夠2-3人一齊食,而且肉質鬆軟,容易切開食用,以BBQ汁調味,甜甜地好開胃。以炒過的青菜、蘑菇、燈籠椒、蕃茄乾伴碟,好惹味,加上脆香的薯角,非常飽肚🍴燒豬頸肉豬頸肉的肉質爽嫩,個邊邊燒到帶少少焦脆,外焦肉爽,配埋秘製酸辣醬汁,更醒胃,一啖接一啖😋🍴雞串燒拼盤 拼盤包括燒雞皮2串、燒土匪雞肉2串和地獄麻辣雞肉2串🍢雞皮燒得金黃金黃的,薄脆而且不油膩。雞肉串啖啖肉,加左孜然粉,而鐘意食辣既朋友仔可以挑戰地獄麻辣雞肉串🌶️🌶️會辣的非常過癮🍹Passionfruit Lime Soda熱情果配上青檸做點綴,味道清新,整體香甜🍸Lemon Tree酒精味唔算濃,甜甜地易入口
蘇媽•Chill Bar•馬來西亞風情

🍴BBQ汁燒豬肋骨

🍴燒豬頸肉

🍴雞串燒拼盤

🍹Passionfruit Lime Soda
熱情果配上青檸做點綴,味道清新,整體香甜

🍸Lemon Tree
酒精味唔算濃,甜甜地易入口
2024-02-05 9 瀏覽
餐廳裝修得好靚,一入嚟有個長拱形走廊,好似人哋酒店式嘅lounge .一邊係酒吧,有個高身的酒櫃擺滿唔同嘅酒。喺度打卡一流。另一邊係馬來西亞Soma茶餐廳。佢嘅食物多款多式,好多創意同埋美味。服務員服務態度好好,好有禮貌同埋專業。我地叫咗:❤️ 燒豬頸肉:豬頸肉好彈口,配上自家製嘅秘製燒汁好正,推介👍❤️四川雞翼:麻辣得利鹹鹹地,好特別嘅味道😋❤️馬來當歸燒春雞:燒春雞食得多,但係呢間馬來西亞餐廳就用當歸醃製成的, 好入味,好重的當歸味,呢個配搭好新穎,推介👍另外叫咗二杯fruit punchassionfruit Lime Soda, Cocos Shadow都好正❤️

我地叫咗:
❤️四川雞翼:麻辣得利鹹鹹地,好特別嘅味道😋

另外叫咗二杯fruit punch:
Passionfruit Lime Soda, Cocos Shadow都好正❤️
馬來西亞
呢間餐廳係蘇媽嘅姊妹餐廳,所以佢個西餐係混合咗馬來西亞風味,估唔到一試難忘,有好飲嘅Cocktail、有好聽嘅駐場音樂、有舒服浪漫嘅環境、有驚喜好味嘅食物🥰咁啱星期日晚有live Band表演,表演都係大家熟悉嘅廣東歌,好有共鳴,而且表演嘅一男一女都唱得好好聽😚 我地都好enjoy 食完都有坐低慢慢欣賞☺️我哋叫咗兩樣小食、兩樣主食、同埋兩杯Cocktail😋 首先係炸饅頭配咖央 (Golden Steamed Buns - Mantou with Kaya)$68 炸饅頭好好食,係我回憶中嘅酒樓味道,外脆內軟,打開中間之後點上滿滿的咖央! 四川雞翅Sichuan Chicken Wings $88 面上佈滿炸蒜,有四川嘅麻辣味,但整體唔太辣,又有少許蜜糖甜甜地,整體嚟講係驚喜會食唔停口,同埋估唔到雞翼咁大份🥰BBQ汁燒豬肋骨 Roasted Spare Ribs with BBQ sauces $188 豬肋骨都好大份,旁邊嘅薯條炸到好香脆,仲有一啲馬來西亞菜做配菜,估唔到會係青菜做配菜,幾特別同埋都炒得好食,豬肋骨嘅BBQ醬甜甜地都幾開胃,入邊都入味☺️ XO醬帶子意粉 Scallop
有舒服浪漫嘅環境、有驚喜好味嘅食物🥰

我哋叫咗兩樣小食、兩樣主食、同埋兩杯Cocktail😋

Golden  Steamed  Buns  (Mantou)with  Kaya

四川雞翅Sichuan Chicken Wings $88

Sichuan  Chicken  Wings

Roasted  Spare  ribs  with  BBQ  sauces

XO醬帶子意粉 Scallops with XO Sauces Spaghetti $158
佢個帶子好新鮮,同埋好大粒,XO醬好馬來西亞味道,但出奇地配合😋
Scapllops  with  XO  sauces  Spaghetti

Durian Kiss $118
呢個絕對係全晚嘅驚喜,冇諗過係咁濃郁嘅榴槤味道,比較creamy,唔似Cocktail,可以話係一種甜品,Baileys 同埋Durian 係超級夾,仲有Pistachio 嘅香,如果你鍾意榴槤的話,飲完會想再encore🥹
Durian  Kiss

Oolong Gin Fizz Grapefruit $118
相對Durian Kiss,呢杯就係另一個極端嘅酸+爽 飲完個人好refresh 😎
Oolong  Gin  Fizz  Grapefruit

整體嚟講都好推介呢間餐廳 值得再黎🥰
2024-01-28
Sichuan  Chicken  Wings
Durian  Kiss
Oolong  Gin  Fizz  Grapefruit
2024-02-04 6 瀏覽
除左做馬來西亞菜式之外,係尖沙咀仲做埋酒吧係有LIVE BAND既酒吧呀🎸🎵🎼🍸MOCKTAIL🌟SUNSET🌟Peach puree, Orange juice, Cranberry, Syrup, Lemon juice, Soda🌟BENTONG GINGER FIZZ🌟Bentong ginger juice, Honey syrup, Lemon juice, Sparkling water2杯MOCKTAIL都好岩我同我老公既口味💥真係要讚下個BARTENDER,一D都唔馬虎,質素好過好多出面既酒吧❗🌟Golden Steamed Buns with Kaya🌟咖央饅頭,幾鍾意呢個配搭,饅頭夠香口,咖央醬甜甜地,幾夾👍🌟Sichuan Chicken Wings🌟係單骨雞翼,方便食之餘,雞皮都煎得好脆口~🌟Malaysian Dang Dui Roasted Chicken🌟燒雞配薯條,燒汁好香,雞肉都入哂味😆➡️BAR枱上有一枝勁大既Scotch Whisky,唔係道具黎架,係會倒出黎SERVE客人架🍾
除左做馬來西亞菜式之外,係尖沙咀仲做埋酒吧
係有LIVE BAND既酒吧呀🎸🎵🎼

🍸MOCKTAIL
🌟SUNSET🌟

🌟BENTONG GINGER FIZZ🌟
2杯MOCKTAIL都好岩我同我老公既口味

咖央饅頭,幾鍾意呢個配搭,饅頭夠香口,咖央醬甜甜地,幾夾👍

🌟Sichuan Chicken Wings🌟
係單骨雞翼,方便食之餘,雞皮都煎得好脆口~

燒雞配薯條,燒汁好香,雞肉都入哂味😆