2024-07-27 79 瀏覽
觀塘開咗間菲律賓烤捲餅店,呢日要嚟食吓~ 如果驚唔飽,捲餅可以轉飯,餸餡係一樣嘅,都係香嫩雞肉或香烤牛肉~ 我要咗套餐:牛肉烤捲餅,配凍齋啡~ 唔飲齋啡嘅朋友都可以揀latte~ 再加限定超級優惠$15香嫩雞飯(細) ,真係咁抵唔食就走寶~牛肉烤捲餅⭐️⭐️⭐️餡料牛肉好多,醃到好濃好入味,加埋洋蔥、蕃茄、芝士等,係一種滋味~ 香嫰雞飯⭐️⭐️⭐️⭐️飯用上香料(估係番紅花)烹調,所以橙色好靚~ 溫熱軟熟,加上嫰滑雞髀肉、沙律醬同胡椒辣汁,特別好食😋

牛肉烤捲餅⭐️⭐️⭐️

香嫰雞飯⭐️⭐️⭐️⭐️
2024-07-27
外賣自取
$55 (早餐)
2024-06-18 153 瀏覽
諗唔到食咩 試吓呢間外賣店睇食評佢都係出名卷餅不過想食飽啲所以叫咗飯滋味牛肉飯 (大) ($55)份量適中 都幾多牛肉牛肉有啲似香茅牛肉同埋黑椒牛肉大部份都唔多筋 食落都幾惹味牛肉下面都有啲青瓜蕃茄叫做有啲清新嘅口感冇咁Heavy 另外個飯係黃色嘅 不過唔係好食到係咩味又唔係黃薑飯 就咁食都係冇味嘅配埋個牛就啱啱好 不過食到最底好多油😗整體都好食嘅~

諗唔到食咩 試吓呢間外賣店
睇食評佢都係出名卷餅
不過想食飽啲所以叫咗飯

滋味牛肉飯 (大) ($55)
份量適中 都幾多牛肉
另外個飯係黃色嘅 不過唔係好食到係咩味
又唔係黃薑飯 就咁食都係冇味嘅
配埋個牛就啱啱好 不過食到最底好多油😗
整體都好食嘅~
這家在菲律賓🇵🇭很火的T.co在尖沙咀也有分店了,今天路過看見也不是很貴,心想:午餐就吃它吧!🥑B2套餐🔥(滋味牛肉卷➕雞肉卷➕飲品)跟同事一起點了這個餐,埋單盛惠45,T.co的份量很實在,裡面裹滿牛肉,配上他們自家醬汁,真的無敵了,本人也是第一次吃到這麼正宗的捲餅🥑牛肉飯55(大)她家的飯也好好吃,最重要的是我超喜歡它有素菜,吃起來感覺沒那麼罪惡,大家都知道香港很多餐廳都沒有素菜搭配!!!🥑它這家店主要是外賣店,也有一些站位可以站在店鋪裡吃,我中午去的時候店鋪也有一些顧客,但等候時間也不算長,店員做事蠻有效率的!
🥑B2套餐🔥(滋味牛肉卷➕雞肉卷➕飲品)
🥑牛肉飯55(大)
2024-04-25
10 分鐘 (堂食)
Lunch 唔想食咁飽,又諗唔到食咩?呢樣經過T.Co 買咗個滋味烤牛肉卷試試佢😗入邊除咗有牛肉🥩,仲有芝士🧀青瓜🥒洋蔥🧅同蕃茄🍅,配搭好似漢堡包🍔聽講呢啲靚嘅蔬菜都係咪每日現切,保證新鮮爽脆咁話‼️見到仲有即磨咖啡,只需要加$20☕️烤牛肉超級入味,食落甜甜地,唔知配飯唔會都好食呢?😂但係牛肉份量唔算多,大食人士要叫2個😂食嘅時候要小心啲,因為佢啲醬汁會係底部流岀黎😂希望下次有時間試埋其他嘢食
Lunch 唔想食咁飽,又諗唔到食咩?

呢樣經過T.Co 買咗個滋味烤牛肉卷試試佢😗

烤牛肉超級入味,食落甜甜地,唔知配飯唔會都好食呢?😂
但係牛肉份量唔算多,大食人士要叫2個😂
滋味牛肉烤卷