2013-01-12
因為有2張50蚊COUPON 三月尾到期, 咁得閑無事就去沙田間TRIPLE 'O到用埋因為尋日係星期五, 放工後去到極多人, 我諗都有原因係因為TRIPLE'O呢排做團購, 見左右台都係用團購卷黎食我地二人ORDER 2個蘑菇漢堡餐 $78@, 等左OVER 20分鐘先上台, 我心諗咁多人黎食, 等咁耐D野食應該係岩岩整起熱辣辣, 點知薯條同個包都係暖既, 一D都唔熱, 咁即係材料一早煮好左, 點解會等咁耐呢? 薯條唔熱唔脆都OK, 個包簡直離晒譜, 中間塊肉係乾+鞋+硬, 乾鞋硬程度同M記差唔多, 但佢貴過M記2倍以上, 我以往食過蘑菇漢堡N咁多次, 都未試過咁難食, 唔知係材料唔同左定係煮既問題, 最大鑊係我之前仲買左幾張團購卷, 唔知其他分店水準會唔會一樣咁差成個餐唯一仲維持到水準既係個包中間既蘑菇, 仍然好香好多汁, 下次試下自己買蘑菇返屋企炒