2003-05-16 19 瀏覽
碟頭飯or Pasta份量好少咁你要食多d沙律喇..否則一定唔夠飽的
2003-05-16 36 瀏覽
年幾無黎過呢間餐廳食lunch, 叫左一個美國牛仔骨(配飯) 有d 怪, 因為本身佢已經有配意粉, 所以碟飯我無食到, d 牛仔骨肉味幾好仲幾爽口, 可惜好似煮得過火, 熟得濟有d un. 幾欣賞佢d 伴菜薯條幾大片, 幾香脆, 不過略欠薯味.<br />另外加$20 可以有salad bar, 一般無咩野選擇. 杯咖啡一般, 清淡, 走大眾路線. 同事另外叫左一個法式多士做甜品~ 幾特別!<br />牛仔骨$58, salad bar +$20 算ok 啦~
牛仔骨$58, salad bar +$20 算ok 啦~
2001-12-17 18 瀏覽
食物質素不錯,價錢合理,是一間很地道的日式西餐廳. 服務態度一流,一定能有賓至如歸之感.咖啡是必飲的,沙律吧上有一台很特別的"自動製冰噴凍氣機", 一定要見識一下!