2012-05-23
朋友話想搵我食個飯, 我就提議左佢去呢間位於中環蘇豪區嘅餐廳了餐廳以流行曲作為背景音樂, 入面嘅裝修好靚, 令人感到舒服有兩味菜同埋一款飲品令我地十分回味, 特別同大家分享下先味道很好, 鋪係上面嘅葉有清新嘅香味, 而麵包加上芝士同埋磨菇口感夾埋十分唔錯! 非常好!味道唔錯!辣度適中, 而且好香, 一碟實在係太少特別嘅一杯飲品, 係紅酒加上橙汁同埋西班牙雞尾酒, 一杯好特別嘅飲品, 相信女士會十分適合飲呢一款飲品呢一間餐廳係以全英語溝通的, 餐牌亦是全英語, 好在侍應姐姐們十分之和譪可親, 當我地點餐嘅時候有困難, 侍應姐姐們都會好耐心咁向我地解釋, 真是太好了!室內環境方面, 冷氣唔會太凍, 週圍都打理得十分企理, 好乾淨! 價錢方面又唔會話太貴, 呢一餐我同朋友都不斷稱善, 呢一家餐廳我誠意推薦大家來試一試!
餐廳以流行曲作為背景音樂, 入面嘅裝修好靚, 令人感到舒服
有兩味菜同埋一款飲品令我地十分回味, 特別同大家分享下先 味道很好, 鋪係上面嘅葉有清新嘅香味, 而麵包加上芝士同埋磨菇口感夾埋十分唔錯! 非常好! 味道唔錯!辣度適中, 而且好香, 一碟實在係太少 特別嘅一杯飲品, 係紅酒加上橙汁同埋西班牙雞尾酒, 一杯好特別嘅飲品, 相信女士會十分適合飲呢一款飲品