2019-09-26 765 瀏覽
今天工作完,食過便利晚餐想飲番杯休息下。在大圍不段行找到這間吧,幸好還在Happy hours 時段。服務員親切及反應快速。坐了一會已很多人,老闆非常親切,雖然在埋單後才吹水。但環境及氣氛令我過了Happy hours 也繼續喝多杯。老闆還笑說沙田人也不過來。已開業數年。一定有回頭因沙田區很難找到這種親切的地方。
2010-06-30 2477 瀏覽
世界盃大日子,可以睇到的球賽我同食家也不會放過,周末就相約友人飯後到大圍睇波﹗食完飯都差不多9:30pm,睇波地點仍未落實,諗住在這一帶行個圈睇下有咩酒吧,俾我地第一間就見到68吧。先問收費,世盃其間一場一人最低消費$100,酒吧來說已算是便宜,坊間不少吧都做到百五至兩百蚊,唔理三七廿一走入去先﹗也許要玩都出市區,雖是十六強大戰,這夜酒吧才半滿,$128一set藍妹四支,再加nut一人$30,三set酒已滿足基本消費,如五set就送一set。要讚係呢度雖是劈場格局,不過電視確不少,計計埋埋都成六七部大電視,睇波清晰,唔洗同人迫,正﹗這夜是南韓對烏拉圭,自去完韓國後已深愛南韓,當然為佢打氣,雖然最後出局,這場波仍很精彩呢﹗最後飲左四set酒,睇完波仲玩埋骰同啤牌,醉醺醺而回﹗

最後飲左四set酒,睇完波仲玩埋骰同啤牌,醉醺醺而回﹗
睇波清晰最緊要
$128四支,合理
$150 (其他)
睇波清晰最緊要
$128四支,合理