2022-08-20 324 瀏覽
平日放假同屋企人去左機場富豪酒店中菜廳食午餐,平日去到5成滿座,環境幾舒服既可以望海~蝦餃正路,大粒實淨酥炸鮑魚!上面鋪左好多炸蒜好惹味最後叫左一個海參鮑甫同八頭鮑正常味道,侍應服務態度普普,無下次

可以望海~蝦餃正路,大粒實淨

酥炸鮑魚!上面鋪左好多炸蒜好惹味

最後叫左一個海參鮑甫同八頭鮑

正常味道,侍應服務態度普普,無下次
2020-07-07 475 瀏覽
今天在富豪機場酒店聚餐,本來是吃自助餐,但因為疫情原因,改為由酒店打包食物,自行取回家吃。我拿的是一個羊扒飯盒,羊架味道正常,不會太重羊騷味,但醬汁是酸的,味道十分奇怪, 可能是我孤陋寡聞,未吃過這種味道的醬汁,但真的不好吃。水煮菜不會煮得太爛,蔬菜還有一點點淡淡的甜味,正常。白飯雖有蛋花,但煮得爛,黏成一舊舊,不好吃。另一個餐盒是麵包和甜品,西瓜完全沒有西瓜味, 十分淡,非常難吃。菠蘿完全相反,有菠蘿的酸甜味,挺好吃。蔥爆龍蝦份量十足,龍蝦大大隻,配料有洋蔥、青椒、蔥等等,帶有甜味,幾惹味,撈飯好食。