2021-11-06 579 瀏覽
今次真係要讚下 帝京酒店嘅tea set 北海旨味下午茶 $508 per 2 用Openrice book位仲有85折呀 埋單唔洗$500!仲有HABA 呢個牌子嘅護膚品送番 我可以話佢一定好食過$600-$700個d tea set平時d tea set總係會有幾舊唔好食同埋得個貴字 今次呢度性價比超高 我同fd一路食一路讚👍🏻打卡一流出哂煙嘅富士山係其中一道甜點嚟:北海道赤肉蜜瓜雲呢拿慕絲蛋糕同埋我book位一早講左慶祝朋友生日 佢地都擺左個生日牌係個蛋糕度 仲安排左全場最中間個窗口位比我地😆佢嘅鹹點係一系列由刺身制成嘅 鍾意食日本野嘅人就唔好錯過啦 全部刺身都幾新鮮 配搭好清新而甜點亦都唔係偏甜 最好食係個個白桃布甸好fresh 另外有粒福岡士多啤梨🍓都好甜呀 特飲 lavender latte 有少少酸酸地 無咩藥水味 都ok ge Lion rock環境光猛 好天係望到獅子山 坐得好舒服 臨尾亦都有staff嚟問我地覺得d野食點 服務好好 由3點坐到5點

北海旨味下午茶

北海旨味下午茶