2024-10-05
細細個去山頂,都見到呢間餐廳,但一直都無試過。今晚同家人慶祝生日,想搵間靚d有氣氛嘅餐廳,就book咗呢間😊今晚天氣涼涼地好舒服,所以就揀咗喺室外用餐,感覺氣氛都好d。網上見評論室外好多蚊,好彩又無喎,我咁惹蚊都無事。-小食拼盤~~~水牛城雞翼:微辣,幾濃味,正常味道酥炸魷魚:正常發揮,可能凍咗,d脆皮一夾就甩素咖喱角:好大件,比雞翼辣小小,正常味中東包:普通薄餅,可以點d醬汁食整體嚟講,小食拼盤好普通,不過不失。海鮮闊條麵:蕃茄味,材料有蝦,魷魚,青口,味道都ok燒烤汁豬排骨:份量好多,豬排骨勁厚肉,而且唔un好鬆化。薯條好好味👍🏻又脆又惹味。香燒阿拉斯加野生銀雪魚柳:呢個好味喎👍🏻d魚肉好滑,啖啖肉Book位時同職員講家人生日,想甜品碟上寫Happy Birthday。到職員拎甜品出嚟時,幾位職員一齊唱生日歌,仲安排幫我哋影即影即有,餐廳仲準備咗親手畫嘅生日卡,將即影即有貼上生日卡上,好有heart呀🫶🏻家人表示巧高興😁我都覺得好窩心好加分👍🏻👍🏻👍🏻-人均$400左右,價錢偏貴,但有時食嘢都係包埋環境,所以都合理。
小食拼盤~~~
水牛城雞翼:微辣,幾濃味,正常味道
酥炸魷魚:正常發揮,可能凍咗,d脆皮一夾就甩
素咖喱角:好大件,比雞翼辣小小,正常味
中東包:普通薄餅,可以點d醬汁食
整體嚟講,小食拼盤好普通,不過不失。
海鮮闊條麵:蕃茄味,材料有蝦,魷魚,青口,味道都ok
香燒阿拉斯加野生銀雪魚柳:呢個好味喎👍🏻d魚肉好滑,啖啖肉