朋友話要慶祝下返新工,所以同咗佢去買蛋糕,當日去到有見到超多款☺️,款款都好吸引,我哋最後買咗奶凍,栗子同白桃試下,睇下邊隻最正。間鋪頭既人仲好好,幫我哋係個盒到寫明係咩味,好有心。呢款係意大利奶凍味,上面係奶凍,然後蛋糕中間有d cream,不過d cream唔漏,亦都唔會太甜,奶凍就會甜啲,配埋蛋糕一齊食好match。不過我更加中意栗子味😍😍,因為有超多栗子蓉。d栗子蓉打得好鬼creamy,好重栗子味,甜度啱啱好。而個蛋糕有淡淡黑糖味,即刻覺得栗子味仲好食。最後仲有個白桃蛋糕,個桃本身簡得好,好香甜軟熟。本身有d驚伏,始終白桃味既蛋糕好少,不過呢個蛋糕個桃味好真,唔似好假嗰隻,比想像中好食,幾驚喜。

,幾驚喜。