2024-02-01
💖 麻甩佬狗仔粉 (屯門)✨屯門龍門路43號龍門居第2座地下35號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️媽咪成日都會喺屋企樓下買呢間舖頭嘅經典多芒俾我食,佢今日去買嘅時候順路話見到佢哋出咗糕點系列🤭可以拎嚟送禮所以就買咗幾盒餅返嚟🤩點知有我最鍾意嘅蘿蔔糕😏梗係叫佢即刻煎嚟試吓啦😚-賀年糕點優惠套裝🥧 $368/4底今次媽咪就買咗四底唔同嘅口味,分別係蘿蔔糕、芋頭糕、馬蹄糕同埋年糕😍每底都差唔多接近一斤😱個個都係真材實料🥳全部都係冇味精同埋防腐劑~除咗年糕可以放20日左右之外其他都係可以放喺雪櫃七日內食用🤜🏻🤛🏻年糕口感Q彈😻淡淡椰汁香氣,大家會唔會鍾意加埋蛋一齊煎呢?蘿蔔糕嘅蘿蔔就有顆粒感,好有咬口㗎🫶🏻鹹香味十足,因為當中臘腸、蝦米嘅份量都唔少☺️而且仲食到甜甜嘅蘿蔔味😋馬蹄糕平時好似比較少見,我同老公喺屋企樓下嗰間酒樓都冇乜食過😮💨媽咪買咗返嚟之後我哋兩個可以一齊食啦🤣芋頭糕同蘿蔔糕一樣都係有超多芋頭,好有顆粒感。每一啖都食到芋頭粒😎芋頭fans必選😈大家如果想買嘅話就趁早訂購啦,我記得佢哋好似月頭就會截單㗎🤔!
💖 麻甩佬狗仔粉 (屯門)
✨屯門龍門路43號龍門居第2座地下35號舖
-賀年糕點優惠套裝🥧 $368/4底
年糕口感Q彈😻淡淡椰汁香氣,大家會唔會鍾意加埋蛋一齊煎呢?