6天前 0 瀏覽
《嘆下阿啡😝》———————————————-#阿啡 🇯🇵-鰂魚涌返工想飲杯醒神咖啡,推薦呢間cafe小店,小小店面五臟俱全,環境好chill☺️牆壁上掛滿明信片同鰂魚涌主題嘅畫作,充滿文青色彩📖-☕️ Honey Latte咖啡豆口味可以揀Fruity/ Nutty,香氣突出,咖啡混合牛奶,奶泡令味道好溫和順滑,略帶出蜜糖味😍 拉花好靚,小店店員好用心製作🌸-🥯 BagelOnion Bacon & Cheese BagelHojicha Souffle & Mochi Bagel我嗌咗一鹹一甜,店員亦會幫手reheat,整熱佢哋食更加好味😙 內餡好豐富,煙肉芝士好啱食🧀口質煙韌,非常啱食😊-⭐ 參考價錢︰Honey Latte: $47Onion Bacon & Cheese Bagel: $40Hojicha Souffle & Mochi Bagel: $40🍌 抵deal 指數:7/10
《嘆下阿啡😝》
———————————————-